Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Συγγενείς και φίλοι τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Οικονομίδη

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα στο ΔΑΚ Φλώρινας, ο φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον Αριστοτέλη Φλώρινας και τον Αμύντα Σκοπιάς, στη μνήμη του Δημήτρη Οικονομίδη, αθλητή και των δύο παραπάνω συλλόγων. Ο αγώνας έγινε με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας, του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και του Π.Μ.Α.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Σκοπιάς.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Φλώρινας κ.κ. Στάθης Κωνσταντινίδης και Θανάσης Γερμανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Αλεξιάδης, Άρης Αριστείδου, Δημήτρης Λουκάς, Βαγγέλης Σταυρίδης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλώρινας π. Ιωάννης, εκπρόσωποι της Ταξιαρχίας, του 9ου ΤΥΠ Αμυνταίου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ κ. Βασίλης Μπόυτσης, ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου, παλαίμαχος αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Δοξάκης αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Ελλάδος και νυν ομοσπονδιακός προπονητής παίδων, οι αθλητές της Εθνικής Ελλάδος κ.κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέτας , οι κ.κ. Φοίβος Γυμνόπουλος, Σάββας Ηλιάδης και Χρήστος Σαΐνης, αθλητές των εθνικών κατηγοριών Α1, Α2 της Β Εθνικής.
Σε μια σεμνή τελετή με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, έγινε μια ολιγόλεπτη αναφορά στη ζωή του Δημήτρη με την προβολή βίντεο και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Στον πατέρα του Δημήτρη δόθηκε πλακέτα από το Δήμαρχο Φλώρινας, εκ μέρους του Δήμου, από το Χάρη Παπαγεωργίου εκ μέρους του Αμύντα και του Άρη Θεσσαλονίκης και από το Γιώργο Δοξάκη εκ μέρους του Αριστοτέλη. Ο κ. Οικονομίδης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμμετοχή τους και για την εκδήλωση αυτή.
Στο αγωνιστικό μέρος μετά από έναν όμορφο αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Αριστοτέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.