Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Απολογισμός 2012 για την ομάδα μπάσκετ του Αμύντα Σκοπιάς

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς για τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΔΥΜ επικρατώντας της αξιόμαχης και νεανικής ομάδας της ΑΕΚ Κοζάνης με σκορ 69 -63 τερματίζοντας έτσι στην δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου πίσω από την ομάδα των Ελιμείων με επιμέρους σκορ 4 νίκες και 1 ήττα.
Η ομάδα της Φλώρινας έχοντας στην τάξη της τον έμπειρο τεχνικό Διονύση Δελέγκο με πολλές εμπειρίες στα πρωταθλήματα της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και μπασκετικές παραστάσεις από την Α1 Εθνική κατηγορία και ευρωπαϊκά παιχνίδια και τον Σάββα Κουγιουμτζόγλου έναν άνθρωπο οργανωτικό και λάτρη της σοβαρής δουλείας και του Μπάσκετ, προσπαθεί να ανεβάσει επίπεδο και να δημιουργήσει μια ομάδα με προοπτική και σοβαρότητα.
Την προσπάθεια αυτή συνεπικουρούν οι πολλοί καλοί και νέοι αθλητές που έχουν πλαισιώσει την ομάδα από την αρχή και δείχνουν ζήλο και όρεξη για δουλεία βάζοντας πάνω από όλα την ομάδα και τους στόχους της.
Επίσης αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια της προσπάθειας δίνουν και τα μικρά παιδία της ακαδημίας Μπάσκετ που εφέτος ξεκίνησε την λειτουργία και μαθαίνει τα βασικά του αθλήματος αλλά και κανόνες σωστής συμπεριφοράς μέσα και έξω από το γήπεδο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας διεξάγονται στο Κλειστό γυμναστήριο του Δευτέρου Λυκείου κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7:μμ με 9 μμ.
Η ομάδα καλεί του αγνούς φιλάθλους να υποστηρίξουν αυτήν την προσπάθεια γιατί ο υγιής αθλητισμός στις ημέρες μας προσφέρει διέξοδο και δίνει ευκαιρίες στα παιδιά να αθληθούν οργανωμένα, με άρχές και στόχους.
Το αντρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης ανανεώνει το αθλητικό ραντεβού του με τον κόσμο της Φλώρινας την Κυριακή 23/12/2012 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. για το σπουδαίο φιλικό αγώνα με τον Φ.Σ.Φ. Αριστοτέλη στη μνήμη του Δημήτρη Οικονομίδη με την παρουσία πολλών και μεγάλων προσωπικοτήτων και αθλητών του Ελληνικού μπάσκετ που θα αγωνιστούν με την ομάδα μας.
Τέλος οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας και της Ακαδημίας σας εύχονται χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.