Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Δυο ημέρες προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

Η δικαιολογία για τις ατελείωτες ουρές στις εφορίες δεν υπάρχει πλέον για όσους δεν έχουν προμηθευτεί τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013, αφού η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και μπορεί να γίνει εξολοκλήρου μέσω υπολογιστή. Ωστόσο σχεδόν το 50% των ιδιοκτητών ΙΧ και μοτοσυκλετών δεν έχει ακόμα προμηθευτεί το σήμα κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Θεοχάρη αναμένεται θεαματική αύξηση σε αυτούς που θα πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας τις δύο τελευταίες εργάσιμες, την Παρασκευή και την Δευτέρα.
Στο μεταξύ, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ανακοίνωσε τη σταδιακή διάθεση των υπηρεσιών της μέσω κινητών συσκευών (smartphones και tablets)..
Αρκεί λοιπόν η εισαγωγή του ΑΦΜ, του αριθμού κυκλοφορίας και του τύπου του οχήματος ενός φυσικού προσώπου για να εμφανισθεί η σχετική πληροφόρηση.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές με εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα όπως iOS, WindowsPhone, BlackBerry..

Πηγή: iefimerida.gr

4 σχόλια:

  1. profanos eseis pou vgazete aytou tou eidous tis anakinoseis den menete edo,

    ntropi sas anegefala kai udrokefala terata tis exousias,

    apo pou na ta vri o ftoxos laos?

    pou ola ta g-----------a ta plirosame emeis , ntropi sas, kai xana ntropi sas, omos na tumaste tin epomeni eklogiki anametrisi to ti ta fate den to fantazeste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΕ 11,31
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ!
    ΜΗΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati ton vrizeis re..... dn exei sumaseia ti psifizei simaseia exei to ti leei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.