Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Συλλήψεις αλλοδαπών για μεταφορά λαθρομεταναστών

Το απόγευμα των Χριστουγέννων στο Αμύνταιο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς (δύο άνδρες 32 και 35 χρονών και μία 29χρονη γυναίκα) υπηκόους Αλβανίας, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος οδηγός με τον 35χρονο και την 29χρονη, μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της χώρας 25χρονη ομοεθνή τους, μη νόμιμη μετανάστρια, η οποία είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν παντελώς νομίμων εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Επίσης, το βράδυ των Χριστουγέννων στην Εθνική Οδό Φλώρινας Κοζάνης, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για παράνομη μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος οδηγός, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας 22χρονη ομοεθνή του, μη νόμιμη μετανάστρια, η οποία είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.