Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Κ. Ρόζας έθεσε τον εαυτό του εκτός του συνδυασμού του δημάρχου Φλώρινας

Με επιστολή του προς το δήμαρχο Φλώρινας και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του και την αποχώρησή του από το συνδυασμό του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.
Αναλυτικά η επιστολή:

Δυσάρεστη έκπληξη υπήρξε για μένα και τη συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας η σιωπή του Δημάρχου κ. Ι.Βοσκόπουλου στο διχαστικό δημοσίευμα γνωστής φιλοσκοπιανής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμαρχος υφίσταται «ρατσιστική δίωξη». Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωσή του ότι όφειλε να απαντήσει άμεσα.
Η σιωπή όμως που τηρεί εδώ και τρεις εβδομάδες με κάνουν να πιστεύω ότι το δημοσίευμα αυτό τον εκφράζει. Επειδή σέβομαι απόλυτα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι το ζήτημα αυτό δεν αφορά εθνικά θέματα, ούτε επιτρέπεται να ανακατεύουμε προσωπικές τακτικές και άλλου είδους σχεδιασμούς και «παιχνίδια», θέτω τον εαυτό μου εκτός του συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία» της παράταξης του Ι.Βοσκόπουλου.

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας
Κωνσταντίνος Χαρ. Ρόζας

Υ.Γ. Παρακαλώ να αναγνωσθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

27 σχόλια:

  1. Μπραβο Κωστα..Θα επρεπε να το ειχες πραξει και πιο νωρις και για αλλα θεματα που αφορουν τον κυριο Δημαρχο και τους ''γυρω'' του.Ο κοσμος βλεπει και δεν ξεχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ @@@@@@ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοιπρέπει να φύγουν.Αν απαντήσει τώρα [μετά την αποχώρηση του Ρόζα] όλοι θα καταλάβουν οτι στόχος όλων αυτών ήταν ο Ρόζας...
    Ο νοών...νοείτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνσταντίνε μήπως με την αποχώρησή σου, φέρνεις ξανά το δημοσίευμα με θέμα "ρατσιστική δίωξη" στην επικαιρότητα εκεί που είχε ξεχαστεί; Είναι δυνατόν ο Δήμαρχος να ασχολείται με κάθε δημοσίευμα που γράφει όποιος θέλει και όπως θέλει και ότι θέλει και όποτε θέλει και όπου θέλει; Δηλαδή αν αρχίσει να ασχολείται με τα δημοσιεύματα, πότε θα του μείνει χρόνος να ασχοληθεί με ζωοτικής σημασίας θέματα του δήμου; Νομίζω πως εσύ έπρεπε να τον στηρίζεις και να πεις "μην βάζετε τρικλοποδιές στο θεσμό του δημάρχου", γιατί πιστεύω ότι και να πεί για αυτό το δημοσίευμα, ο καθένας μας θα το διαβάσει όπως του αρέσει και θα το εξηγήσει όπως του κατέβει και έτσι θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με ανύπαρκτο θέμα και θα στροβιλιζώμαστε γύρω απο αυτό και που ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε με αποτέλεσμα να γουστάρουν αυτοί (εντός και εκτός κόμματος)γιαυτά που καταμαρτυρούν στο Βοσκόπουλο, ενώ όλοι χάνουμε απο τους κράχτες αυτής της διχαστικής νοοτροπίας και κυρίως ο θεσμός του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον θεσμό του δημάρχου, ανώνυμε 6:04, τον εξεφτέλλισε ο ίδιος ο δήμαρχος, με τα λόγια του, τις πράξεις του, τα έργα του και πλέον και με την σιωπή του.
      Μην κάνεις το παπαγάλο του περιβάλλοντος Βοσκόπουλου, δεν σε κολακεύει καθόλου.

      Διαγραφή
    2. ρε παπαγαλάκι του βοσκόπουλου πάνε τώρα να σε ευχαριστήσει. Σε λίγο έρχονται και τα καλύτερα και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα

      Διαγραφή
    3. ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.
      ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ;
      ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ Ε;
      ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑ;
      ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;
      ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.
      ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ.!
      ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΡΟΖΑ.
      ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΡΑΒΟ!!!

      Διαγραφή
    4. Απλα να προσθέσω οτι ο θεσμός του Δημάρχου κινδυνεύει περισσότερο απο άτομα σαν τον κ.Βοσκόπουλο παρα απο οτιδηποτε αλλο..

      Διαγραφή
    5. Ο Παυλες δεν είναι όποιος θέλει κι οτι θέλει. Είναι πολιτικό πρόσωπο και στέλεχος του Ευρωπαϊκού κόμματος ΕΕΣ. Έχει το προνόμιο να συνομιλεί με διεθνώς αναγνωρίσιμα άτομα και κυρίως με ''προστάτες΄΄?, μέλη Διεθνών οργάνων. Δεν πρόκειται για παιδάκι που χαρτοπαίζει με ονόματα και ονοματολογίες, ούτε τον ενδιαφέρει αν θα λέγεται Φιλιπποφ ή Βοσκόπουλος. Είναι μέρος ενός επικίνδυνου παιχνιδιού και οι δηλώσεις του αποκτούν νόημα και βαρύτητα στους ταλαίπωρους Μακεδόνες που βρίσκονται υπό εθελούσια πολιτική έξωση από το ισχύον πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας.
      Όσο για τον κ. Δήμαρχο, είμαι βέβαιος οτι δεν ταυτίζεται με τις θέσεις του εξαδέλφου Παύλου, όμως παρά τα προβλήματα που έχει μπροστά του, πρέπει να πάρει θέση, επειδή δεν πρόκειται για οικογενειακή πλέον υπόθεση.
      Ο κ. Ρόζας έχει δώσει το στίγμα του στην τοπική αυτοδιοίκηση και η ενέργειά του θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενη.

      Διαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΡΟΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ... ΣΚΥΨΗΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κώστας είναι λεβεντιά. Να και ένας άνθρωπος με ψυχή και @... στη μίζερη πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Ρόζας εκπροσωπεί καλύτερα και το θεσμό του Δημάρχου, γιατί απαντάει και προστατεύει την πόλη και τους κατοίκους της, που τους έχει αφήσει απροστάτευτους ο Δήμαρχος.
    Να παραιτηθεί και να φύγει.
    Δεν κάνει ούτε για Δήμαρχος, ούτε για άλλο θεσμό.
    Είναι πολύ λίγος και θεσμικά και πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να ρε κάποιοι φοράνε παντελόνια . Μπράβω Ρόζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΛΑ ΕΥΓΕ!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. ΡΟΖΑΣ όταν κόβει τιμολόγια της εταιρείας του στον Πάντε ΑΣΛΑΚΟΦ (Παναγιώτης ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, πρόεδρος της Μελίτης και ανθέλληνας)ο οποίος είναι μάλιστα και προνομιακός συνεργάτης στην επιχείρηση του δεν έχει πατριωτικές ευαισθησίες;Πολύ επιλεκτικά πονάει την πατρίδα. Φαρισαϊσμός σε όλο του του μεγαλείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Δήμαρχο που έκανε την τηλεθέρμανση( έγινε ρε παιδιά αλήθεια;)και την ανάπλαση του ποταμού όλοι τον ζηλεύουν και τον κοτσομπολεύουν.
    Μα τον Παπαναστασίου τον καταψήφισε ο κόσμος, αυτό εννοούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουαί τοις αφελoίς… Με αφυδατωμένη σκέψη, έμπλεη δογματισμού η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, τροτσκιστικών καταβολών, ανακάλυψε σε παγκόσμια πρώτη, ότι...
    η διαφορά των Σκοπίων με την Ελλάδα για την ονομασία, οφείλεται, στους … έλληνες καπιταλιστές!

    Μιλώντας στην εφημερίδα των Σκοπίων «Nova Makedonija», υπενθύμισε ότι «άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε εκδηλώσεις στη χώρα το 2010, και υπενθυμίζει με καμάρι ότι μέλος του κόμματός της στην κρατική τηλεόραση χρησιμοποίησε «το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία»! (σ.σ. γνωστά αυτά). Πρόσθεσε δε ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στην ονομασία. «Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας», είπε, και συνέχισε αλέγκρα: «η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι…».
    ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. h magkia 8a htan na pareti8eis teleios mhn ksexnas me poion sundiasmo bghkes... twra to paizeis hrwas alla katw apou alounou sundiasmou ta @@@@ bghkes..!!! eksupne kurie roza... auta einai skopimothtes.. poios kserei th xarh den sou ekane o boskopoulos kai thn kopanises me elafra pidimatakia...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο στον pavle! Κατάφερε με ένα ψευτο δημοσίευμα να θέσει σε κίνδυνο την πολιτική σταδιοδρομία του κου Βοσκόπουλου. Ότι δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να πράξουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του κου Βοσκόπουλου, έρχεται η ζημιά εκ τον έσω. Πιστεύω κε Ρόζα ότι χωρίς να το επιθυμείτε, παίξατε το παιχνίδι τρίτων που έχουν συμφέρον από την πολιτική απομάκρυνση του κου Βοσκόπουλου . Πρώτον βγαίνει από την μέση ο μόνος ντόπιος πολιτικός που έχει τα φόντα να γίνει αύριο Βουλευτής, αν νομίζουν κάτι βλαχάκια άκρο ποταμίσια ότι έτσι θα γίνουν Βουλευτές πλανώνται οικτρά! Επίσης, ενισχύονται δυστυχώς οι αβάσιμοι ισχυρισμοί τις ξενοκίνητης παρέας του pavle! Ας γνωρίζουν οι άσεμνοι πολιτικοί αντίπαλοι ότι ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε λίγο πολύ όλοι μας. Μπορεί τα φώτα τώρα να είναι στραμμένα στον κο Δήμαρχο, αν όμως πέσουν για πρώτη φορά και σε βάθος σε κάποιους άλλους μπορεί να έχουμε άσχημες εκπλήξεις!

    Με αγάπη, ένας ορεινός αγωνιστής του τίμιου πολιτικού πεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλά "μπράβο" και ξανά "μπράβο" ρε παιδιά...."στημένα" από τον Κωστάκη!!! Παλιές και παρωχημένες κουτοπονηριές... Τουλάχιστον γράφετε και καμιά λέξη παραπάνω για να μην κάνουν μπαμ τα στημένα συγχαρητήρια!!! Αχ ρε Κωστάκη, γνωστές οι τακτικές του "ΙΕΚ" στο οποίο προσκυνούσες τόσα χρόνια!!! Τό'κλεισες το ματάκι για...παραπάνω!!! Είσαι λίγος για παραπάνω!!! ...και "δήθεν"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΡΟΖΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.