Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ανθελληνική πρόκληση για το πανηγύρι της Μελίτης! Θα απαντήσουν οι υπεύθυνοι;


101 σχόλια:

  1. ΟΠΑ ΤΗΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΤΗΣ!!!!
    ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤOI ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΧΑΖΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΡΑ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. enw esy apo epipedo kai morfwsh skizeis

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΛΙΤΗΣ? ΚΡΥΦΘΗΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ...ΚΡΥΦΘΗΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΕΙ..ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΑΝΘΕΛΗΝΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ/.///

      Διαγραφή
    3. Όi Σλάβοι να πάνε στην οφτσάρανη για την πολιτική εκδήλωση του Ουράνιου τόξου, το iliden.
      Οι Μακεδόνες θα πάμε στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις του προφήτη Ήλία στην Μελίτη.

      Διαγραφή
  2. οταν ερθει ο κασιδιαρης με την παρεα και ανοιγει κεφαλια μην λετε τι κανουν στα καημενα τα βουλγαρακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια χρυση αυγη που θελετε, αν δεν σας αρεσει ουστ απο δω να πατε στα αδερφια σας του σκοπιανους...μην μιλατε για δικαιωματα οταν θα σας αρπαξουν...φυγετε οσο προλαβαινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ τι θα κανει η χρυση αυγη ρε? θα μας δειρει? χα χα! θα ρθουν να μου πουνε τι θα ακουω κ τι θα χορευω?οι ποντιοι γιατι χορευουν ποντιακα οι βλαχοι βλαχικα....αντε ρε καθειστε φρονημα! τοσα χρονια εμεις αυτα ακουμε αυτα χορευουμε κ αυτα μιλαμε κ τωρα θα ερθει ο καθε μ@λ@κ@aς να μου πει τι θα κανω? δεν καταλαβαν καλα...ας ερθουν, καλα θα περασουν..θα εχουν να θυμουνται..

      Διαγραφή
    2. Οι πόντιοι και οι βλάχοι στα τραγούδια τους δεν λένε ούτε ότι θα πετάξουνε τους Ελληνες στην θάλασσα ούτε ότι θα σφάξουνε τους Ελληνες κατακτητές και θα απελευθερώσουν την σκλαβωμένη πατρίδα τους. Πρίν βάλεις στο στόμα σου τους Πόντιους και τους Βλάχους πρέπει να το πλύνεις πολύ καλά ανιστόρητο απομηνάρι των σλαβο-βούλγαρων

      Διαγραφή
    3. nai ayto to apominari ton slaboboulgaron poy les kreri poly kala na to ekmetaleyete opote theli to eladistan .otan einai gia ton strato kai gia toys polemoys toy sthn proti grami. kata ta alla den pige to anistorito apomhnari sth toyrkia h pontioi eirthan kai piran kai th kalyteri gh toys kai toys balane edo gia na aliosoyn ton plhthismo. ta patriotika paramithakia aloy den pernane. kai malista o benizelos toys edwse kai opla gia na xtypane stoys ntopioys. episis oi pontoi foroysan eleythera tis brakes toys tis toyrkikes kai miloysan mia xara eleythera ta toyrkika eno stoys ntopious apagoreyotan na milane tin glossa pou thelan kai mathane apo toys progonoys kai toys bazane kai prostima kai fylakisis.nomizis oti ta ksexasan ayta??

      Διαγραφή
  4. Κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσομπάνη... Παραβλέπουν όμως ότι ο τσομπάνης ξύπνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI ΕΠΟΙΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΕΞΩ ΞΕΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΞΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ.
    Η ΜΕΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΙΚΟΜΑΝΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ.
    ΕΞΩ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελατε να δουμε ποια κεφαλια θα ανοιξουν.. ελληναρες φλωρινιωτες.. ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΝΤΙΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΟΝΤΟΣ.. ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.
      ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ..ΛΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

      Διαγραφή
    2. οχι Κυριε εγω δεν ειμαι ποντιος και ειμαι απο εδω και μ'αρεσει που ειμαι ελληνας Μακεδωνας, παντως και τα κεφαλια να σας τα σπασουνε τα ιδια ξεροκεφαλα θα μεινουν

      Διαγραφή
  7. ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΠΟΝΤΙΟΙ ) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ 9.19.
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΛΑΒΩΝ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΣΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ.
      ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΔΙΓΛΩΣΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ.
      ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΣ ΞΕΝΟΣ ΣΛΑΒΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΞΑΡΧΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ.

      Διαγραφή
  8. ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΣ
    ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΑ
    ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ??????
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΙΔΙΑ
    ΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εσείς ενοχλείτε ρε προπαγανδιστές ψεύτες !

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ.
      ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΜΩΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
      ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
      ΟΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΑ ΗΤΑΝ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΓΛΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΛΩΣΣΟΙ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΟΡΩΝ.
      ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. Μεγάλε άλλο τα Μακεδονικα τραγούδια και άλλο τα βουλγάρικα.
      Μην μπερδεύεσαι και μην βγάζεις το κόμπλεξ σου με τους Πόντιους. Αλλά μάλλον σαν κι αυτούς που κράζουμε είσαι γιαυτό σε τσούζει.

      Διαγραφή
    4. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε οτι άλλο είναι τα παραδοσιακά εντόπικα τραγούδια που μιλάν για την καθημερινή ζωή άλλο είναι τα φτιαγμένα στο υπουργείο εξωτερικών των Σκοπίων που μιλάνε για τρείς Μακεδονίες κλπ και άλλο είναι τα Βουλγαροκομμιτατζίδικα που μιλάν για τον βούλγαρο Γκότσε Ντέλτσεφ.
      Οι Σλάβοι να πάνε στην οφτσάρανη για την πολιτική εκδήλωση του iliden και οι Μακεδόνες Έλληνες στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μελίτης.

      Διαγραφή
    5. Γιατί να ενοχλήσουν τα Ποντιακά? Οι πόντιοι αυτοπροσδιορίζονται ως ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΕΣ. 30 φορές Έλληνες. Η διάλεκτος που μιλούν προέρχεται από την αρχαία Ελληνική. Τα τραγούδια τους μιλούν για για έρωτα, δουλειά, φιλία και για την πατρίδα. Όπου πατρίδα εννοούν την Ελλάδα. Ούτε τα Σκόπια ούτε την Βουλγαρία ούτε την Τουρκία.
      Όσο και να θέλετε να συγκρίνεστε με τους πόντιους και να υπονοείτε ότι είστε ίδιες περιπτώσεις δεν πείθετε κανέναν. Αυτοί ζούσαν για αιώνες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα και κατάφεραν να διατηρήσουν γλώσσα και θρησκεία αναλλοίωτες.
      Με την στάση σας έχετε γίνει πλέον ξένο σώμα για την περιοχή της Μακεδονίας. Ως πότε θα σας ανέχονται οι υπόλοιποι Ελληνες?

      Διαγραφή
  9. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΑ
    ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΙΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ
    ΞΕΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. perimenoume kai ton kasidiari kai esas na sas diksoume to xamilo epipedo mas aaaaaaaa min ksexaso edo einai ta dika mas xomata pou apo kato einai thamenei oi papoudes kai h giagiades mas den tha mas peis esy apo pou tha figoume kai pou tha pame...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δε μου λες ρε έξυπνε, η γιαγιά σου που είναι θαμμένη και την πατάς, σε Γκρίκλις έγραφε; Ή μάλλον σε Σκοπιανίκλις, και από τότε έμεινε κουσούρι στο σόι σας.
      Και επειδή συμβαίνει και οι δικοί μου πρόγονοι να είναι θαμμένοι εδώ, και δεν ήταν βουλγαρόσποροι, αλλά Ελληναράδες, και κάτι κομιτατζήδες της συμφοράς σαν και εσάς τους στέλναν εκεί που τους άξιζε, στον αγύριστο. Και αν χρειαστεί και εμείς το ίδιο θα κάνουμε.
      Και να ξέρεις, τα λεφτά που σας δίνει ο Σόρος δεν περνάνε στον άλλο κόσμο.

      Διαγραφή
    2. popopo manoula m fovithikame........kai giati to les kai de to kaneis re maga;olo yposxeseis eise ainte na se doume sthn pragmatikothta......alla ksexasa pisw ap to koumpiouter mia xara asfaleia exoume.oso gia ta griklish......8a grafoume opws goustaroume,de 8a sou dwsoume kai anafora epeidh eise skliros san plastelini......gege poulaki;;;;;;;

      Διαγραφή
  11. Ρε δεν ντρεπεστε καθόλου ανθέλληνες ντροπή σας άντε τραβάτε στα σκοπια ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά τι το ψάχνετε; Τέτοιου τύπου "πανηγύρια" συνέχεια γίνονται. Αφού από μας, τους περισσότερους ούτε που τους νοιάζει, αλλά και όσους μας νοιάζει, το μόνο που κάνουμε είναι να τους βλέπουμε και να καθόμαστε να σχολιάζουμε blogs. Αλλά κι αν ακόμα μαζευόμασταν μερικοί και κάναμε κάτι για να στρώσουν, πάλι εμείς θα βρίσκαμε το μπελά μας με αυτό το κράτος που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βουλγαρακια-σλαβοσκυλα σας περιμενει μεγαλη εκπληξη.
    και φυσικα δεν ειναι ολοι οι κατοικοι του χωριου σας...αλλα το μεγαλυτερο μερος.ειστε βουγλαροι αυτονομιστες.καταλαβετε το.
    ενας πολεμος μας σωνει να ξεβρωμισει ο τοπος. αλλα τρεμετε στην ιδεα και μονο τι θα σας βρει μετα. σλαβοσκυλα!!!
    ουτε ποντιος ειμαι ουτε βλαχος ουτε αρβανιτης. ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΛΑΒΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oxi,antraklas eisai,keratoukliiiiiiiiiiii

      Διαγραφή
    2. δηλαδη η βλαχοι η ποντιοι και η αρβανιτες δεν ειναι ελληνες αρα εχεις βρει το ελληνομετρο που μετραει το ποσο ελληνας ειναι ο καθενας αρε ουστ απο εδω καραγκιοζη που βριζεις κιολας εσυ εισαι ελληνας και ολοι η αλλοι τι ειναι δηλαδη καραγκιοζη

      Διαγραφή
    3. ε εσυ ελληνα που εχεις τα μουτρα και λες οτι εισαι ελληνας αλλα η ποντιοι η βλαχοι η αρβανιτες δεν ειναι εισαι για τα πανυγηρια

      Διαγραφή
  14. Έγραψα στη Μετάφραση του Google νερό, ψωμί και αλάτι και μου έβγαλε βόντα, λέμπ ι σολ. Ρε, παιδιά, οι βούλγαροι μιλάνε Μακεντόνικα ή οι Σκοπιανοί Βουλγάρικα; Έτυχε να ρωτήσω έναν Βούλγαρο από αυτούς που φέρνουν ξύλα και μου είπε πως εννοείται πως οι Σκοπιανοί μιλούν Βουλγάρικα. Αδέρφια μας είναι! Καλά οι Σκοπιανοί, αλλά αυτοί στη Μελίτη τι είναι; Πουλημένα τομάρια, μου λέει. Πληρώνονται από τους Σκοπιανούς της Αυστραλίας. Να δείτε που σε λίγο καιρό οι Αστραλοί Σκοπιανοί θα ονομάζουν αυτή τους τη γλώσσα Αστραλέζικη και θα διεκδικούν και την Αυστραλία. Χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΡΝΟ ΜΕΛΒΟΥΡΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ? ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  15. Μην ασχοληθειτε ξανα με αυτους. Ο εκφωνητής της διαφήμισης από την Ολυμπιαδα δεν εχει καμια σχεση μα τους ταλαιπωρους μακεδονες που καταπιεζονταν εδω και εφυγαν. και αυτος και οαδερφος του υπο τη καθοδηγηση συγγενων εξ αγχιστειας, τρωνε χρημα του γκουεφσκι.
    το ιδιο περιμενει και ο επικεφαλης του συλλογου μελιτης. Το ιδιο και οι εταιριες καιμακσαλαν.
    Πριν όμως αν εχουν τα κοτσια ας πανε να δουν τι θα πει μακεδονικο γλεντι στην Σιταρια.
    Αν βαβαιως δεν φοβουνται τους χρηματοδοτες που ....δεν θαρθουν αλλα θα τα δουν τα χαλια τους απο βιντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Σιταριά; αντιμακεδονικό "πανηγύρι" με σύναξη κωφαλάλων χορευτών και κωφάλαλης ορχήστρας!
      Κίτσος.

      Διαγραφή
    2. Τι να κάνουμε; τα "μπέγκατε γκρτσι" είναι αλλωνών copyright και λέμε να μην τα τραγουδήσουμε.

      Διαγραφή
    3. vlepw exeis polles plyrofories,sygoura eisai roufianos ths kyp.......twra to na sygrineis sitaria me meliti einai san na sygrineis to nero me to ntivani...........toso plly tairiazoun...

      Διαγραφή
    4. ella na mas deireis,sto telos 8a fanei an milisoume emeis ellinika h eseis makedonika.....xaxaxa.eyxaristoume pantos gia thn diafimish,omologw pws einai polly kalh doulia

      Διαγραφή
    5. kitso pes to onoma sou kai to epitheto sou giati den to les kai upografeis ws kitsos kai giati einai kwfalalh epeidh paizoun apo ola ta tragoudia kai oxi mono apo ta skopiana.skopiana den ennow ta ntopia

      Διαγραφή
  16. ΡΕ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΜΟΣΙΟ ΧΡΜΑ;ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ.ΤΕΛΕΙΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΝΕΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oxi den einai proedros
      o payles, alla o ringo , o stayres be,..... o opoios agetai kai feretai mono kai mono gia na diakinei to propagandistiko xrhma. Oyte na milhsei Oyte na emfanistei exei ta gkats. O Paylew einai allo prama re paidi moy,, ntelikatos, morfomenos, eyrvpaisths, poiow ta ga@@ei ta skopia. Ftanei toso, ypothalpse thn oikogeneia gia eikosi xronia, mas exasfalise xrhma kai fwlia an xreistei kai mas anoixe oles tis portes ths eyrwphs kai toy ypoloipoy kosmoy opoy zoyn ellhnes. Nnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaa ta tajidia , synedria, synenteyxeis.... ti allo na zhthsei kapoios apo thn katathliptikh, arrwsth pneymatika, zwh toy.

      Διαγραφή
    2. Πάρτε φόρα και εσύ και ο Κασιδιάρης και ελάτε. Θα δείτε από που γεννάει η κότα το αυγό!!! Και θα δείτε αν είμαστε έξι ή δέκα!!!

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΜΟΡΦΩΤΕ "ΧΩΡΙΑΤΗ"

      Διαγραφή
  17. ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙ@@@Ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΥΗΓΥΡΙΑ...ΑΣ ΤΡΑΓΟΘΔΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΧΟΡΕΥΟΘΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ...ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εκει στη μελιτη που ειστε δημοκρατες, γιατι δεν λετε ουτε ενα ελληνικο τραγουδι ή κανω λαθος; επίσης γιατι τραγουδατε τραγουδια πολιτικου περιεχομενου που καθε αλλο παρα δημοκρατικα και φιλειρηνικα ειναι; (τσαρ αλεξαντερ, μπισερ μπαλκανσκι κτλ κτλ τα οποια δεν ειναι καν παραδοσιακα) μηπως γιατι κι εσεις προκαλειτε και θελετε να δημιουργουνται τριβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giati re,hr8es esy zitises na xorepseis kati kai sto apagorepse kanenas;;;;;;prwta na skeftestai kai meta na lete oti na nai.ki osoi miloun gia kasidiari kai loipous fasistes..........ka8e xrono erxontai,olo yposxeseis einai ki emeis olo perimenoume na tous kalosorisoume......kala einai prin er8oun na fane kai kana 2-3 piata fasolia......o nown noeitw

      Διαγραφή
    2. eykairia na baloyn kai kanena toyrkiko h indika afoy den toys aresoyn ta ntopia. eksaloy ta toyrkika ta tragoydane kai stin ipoloipi ellada logo elhnotoyrkikis filias?? :)

      Διαγραφή
  20. 5-6 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ - ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΤΟΛΜΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, Η ΓΕΥΓΕΛΗ, Ο ΠΕΡΛΕΠΕΣ, ΤΟ ΚΡΟΥΣΟΒΟ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ε Σ Α Σ Υ Ν Α Ρ Τ Η Σ Ι Ε Σ (NESMASNI GRCI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GRCI ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ? ΒΟΔΙ

      Διαγραφή
    2. nesmasni grci ti glwssa einai kai an thes na kses den eimai xrusaugiths kai anhkw sta aristera kommata alla me auto pou kaneis prokaleis

      Διαγραφή
  22. ELLINISMOS AROSTIA ANIATI, DEN VRETHIKE AKOMI TO FARMAKO !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είστε αμφότεροι αμόρφωτοι και φασίστες, χωρίς παιδεία, χωρίς εμπεριστατωμένη άποψη..άγεστε και φέρεστε από αρρωστημένα συναισθήματα...συναγωνίζεστε για το ποιός θα επιδείξει μεγαλύτερη ένταση εθνικοφροσύνης...είστε εμπόδιο στην εξέλιξη της κοινωνίας...άδεια κεφάλια που, όταν σας τάξουν τη βόλεψη, σκύβετε το κεφάλι και προσκυνάτε κατουρημένες ποδιές..ηδονίζεστε από υποσχέσεις για εξουσία και επιβολή...και πάνω από όλα είστε ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να κάνουμε ανθέλληνα παβλε εμείς δέν σπουδάσαμε με σκοπιανές υποτροφίες Αρχιτεκτωνική στα Σκόπια στο Πανεπιστήμιο ΚΥριλ και Μεθόδιο Εσύ μη ανορθογραφε γραμματισμένε πλουσιόπαιδο που πήγες εκεί στα σκόπια και σπούδασες με άριστα την Ανθελληνική προπαγάνδα και το πρακτοριλίκι ... Εμείς σπουδάσαμε Ελληνικά ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΑΥΤΌ το πανεπιστήμιο που ούτε στον χειρότερο εφιάλτη που θα δείς εσύ παβλε με την συμμορία σου ...δέν έζησες. Παβλε και Αζλάκωβ ....το μαλλί τελειώνει ...το μαγαζάκι με το πολύχρωμο τοξο θα κλείσει...και τότε θα κλάνετε μαλλί και στον ύπνο σας ανθέλληνες βουλγκραρομάνοι...θα ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΑΛΛΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.....

      Διαγραφή
  24. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΚΑΙ ΓΚΙΟΜΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΡΥΠΤΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ Η ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΟ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ. ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΟΙ.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά είναι δυνατόν αυτοί που επαίρονται για το ένδοξο και πολιτισμένο παρελθόν τους να βρίζουν, να απειλούν, να απαγορεύουν;
    Είναι αυτό επίπεδο;
    Είναι δυνατόν η κοινωνία της Φλώρινας να ανέχεται και να επικαλείται την Ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και τον υπόλοιπο συρφετό που μας έρχεται κάθε χρόνο;
    Είναι δυνατόν να μην έχει βγει ΜΙΑ ανακοίνωση από φορέα της πόλης
    (πολιτικό , αυτόδιοικητικό ή επαγγελματικό) που να τους λέει απλά ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ όσοι θέλουν να κάνουν «παρελάσεις» μίσους και Ναζιστικές παράτες.
    Αυτή είναι η αξία της Φλώρινας;
    Να καλλιεργείτε ένα μίσος έναντι των Ντόπιων Μακεδόνων;
    Και αν οι καραφλοί αθηναίοι και λοιποί πυροβολημένοι βγάζουν στην πόλη μας τα απωθημένα τους , εμείς οι Φλωρινιώτες αυτή την γνώμη έχουμε για τους συμπολίτες μας;
    Ψάχνουμε να κρεμάσουμε τον γείτονα, τον φίλο, τον συμμαθητή, τον συμπέθερο και επιτρέπουμε στους Κασιδιάρηδες να παίζουν τον ρόλο του μπαμπούλα;
    Δεν μας φτάνουν τα ζόρια τα οικονομικά, η ανεργία, η εγκατάλειψη έχουμε και τον κάθε «Πατριώτη» να κάνει επίδειξη της εθνικοφροσύνης του στη πόλη μας και στα χωριά μας.
    ΝΤΡΟΠΗ.

    Τα πανηγύρια είναι η έκφραση και η χαρά των διοργανωτών.
    Όποιος θέλει να πάει ας πάει.
    Όποιος θέλει να τραγουδάει ας τραγουδάει ότι θέλει.
    Αν υπάρχουν συμπολίτες που εκφράζονται με Μακεδονικά, με Βλάχικα, με Ποντιακά, με οτιδήποτε, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους, ΤΙΜΗ τους και ΚΑΜΑΡΙ τους. Δεν είμαστε στο μεσαίωνα να καίμε μάγισσες, ούτε στη Γερμανία του 30 για να βάλουμε αστέρια στο πέτο αυτών που «μολύνουν» την φυλή μας.
    Και αύριο εμείς οι Φλωρινιώτες ΜΑΖΙ πρέπει να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον στο νομό μας.
    Για αυτό και δεν επιτρέπουμε σε «εισαγόμενους» να σπέρνουν μίσος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φλωρινιώτη 12.50 καλό το παραμύθι σου αλλά δεν είχε δράκο...Δεν μας είπες σε ποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ανήκεις! Παράκληση μην υπογράφεις ψευδώς γιατί μόνο Φλωρινιώτης δεν είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. eimai enas agramatos kthnotrofos kai an tha psaksete mesa se ayta poy grafo sigoyra tha brite polla lathi me plhgonh poy den ematha grammata kai sosth orthografia alla poio poly me plhgonh na diabazw gia brisies apiles kai misos apo floriniotes pros flioriniotes h kai oxi anagagoyme ena politistiko dromeno se politiki propaganda apo thn mia h thn allh pleyra elate na moniasoyme kai na kanoyme mia ellada (florina) dynath kai afhste to misos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ανωνυμος ψευδο χρυσαυγητη αν θες να αναφερεσε στο κομμα θα αναφερεσε με ονομα δεν κρυβομαστε απο κανεναν οσο για την μελιτη ασε και θα παθουν πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ante na doume,ka8e xrono etsi lete.mono mh ksexasete na parete fora kana xiliometro,elpizw na katalaves

      Διαγραφή
  29. εγω δεν θα δημοσιευα τετοια ανθελληνικες ανακοινωσεις κυριοι απο τα νεα φλωρινα ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΟΓΟΕΚΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΑΜΟΒΟΥΛΑΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy na prosexeis thn fterna sou

      Διαγραφή
    2. 'Αντε ντε ελάτε, φασισταριά ε φασισταριά. Εν χορδαίς και οργάνοις θα σας υποδεχτούμε. Ελάτε για να γίνει επιτέλους το ρυάκι ποταμός για να σας πνίξει. Για να ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου. Άντε ελάτε....να δείτε πόσα α....πίδια βάνει ο σάκκος.

      Διαγραφή
    3. Den xriazomaste babules ke kasidiarides file mu,an echis katalavi zoume ston 21 eona ke apo apiles exume xortasi.Tin anergia ke tin ftoxia den tin vlepis giro sou?Ime melitiotis ke ksero apo pou krata i skoufia mou,ime perifanos pou ime ntopios ke den echo provlima.O fasismos ke i fovia den pernai,i florina den ine athina ute bagladesh ke pakistan,ute afganistan...kalimera.

      Διαγραφή
  31. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΙΤΙΩΤΗΣ . ΓΙΑ ΠΑΤΙΣΤΕ ΦΡΕΝΟ ΒΡΑΒΟ ΣΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ . ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥ Γ@@@Ω ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συγχωριανέ μου συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Δεν θα αφήσουμε κανένα ναζιστή να δημιουργήσει φασαρίες στον τόπο μας, άσχετα με τις πεποιθήσεις μου δεν θα επιτρέψουμε να πειράξουν ούτε μια τρίχα συγχωριανών μας! ΝΤΡΟΠΗ στους συμπολίτες μας που μας απειλούν με αυτές τις βλακείες!!!

      Διαγραφή
    2. Ασε τις Μ@λ@κ@@ς που εκανε η Μελιτη τέτοια πανηγυρια, εκτος εαν εισαι το πολυ μεχρι 20 χρονων. Το πανηγυρι της Μελίτης μαζευε κοσμο απο ολη την δυτικη μακεδονία, τα μαγαζια δουλευαν ολα και ειχαν ολα ορχηστρες ,καθε πλατεια και ενα γλεντι ,απο τον ιστο μέχρι του τσιμικο. και η ΄΄ βολτα δυο χιλιομετρα.
      Τωρα βλεπω το γεροντοτερο απο τους διοργανωτες να προσπαθει να γεμισει την πιστα με παιδια προς τερψη ολων των εισαγωμενων απο τα σκοπια επιτηρητών- χρηματοδοτων και για να ειναι ολοκληρομενη η δουλεια, νασου και οι εισαγομενοι δημοσιογραφοι που μεταδιδουν εικόνα και βαφτιζουν ενα σωρο ατομα Μακεντοτσι. Ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με τις βρωμικες δοσοληψίες τους. Τα μαγαζια ερημωσαν και την βγαζουν οι περιεργοι των γυρω περιοχων με σουβλακια και μπυρα που επιμελήθηκε (για ιδιο οφελος βέβαια) ο προεδρος του συλλόγου.
      Μήπως η συμπαθητική μελιτιωτισσα που σπαραξε λιγο πιο πανω εχει μερίδιο απο αυτά?
      Χορεψτε λοιπον και σκαστε. Χορεψτε οσο σας γουστάρει γιατι αυτο κανετε παντα. χορεψτε για φαινεται η αλήθεια, οτι ειστε αυτοι που κανουν οτι γουσταρουν και οτι ποτε κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν ασχολήθηκε μαζι σας. Χορέψτε και να ευχαριστησετε αυτους που σας φροντιζουν. γελιοι......

      Διαγραφή
    3. Είμαι Μελιτιώτης και όχι Μελιτιώτισσα, το γεγονός οτι δεν είμαι ανορθόγραφος με κάνει γυναίκα; Δεν είναι σπαραγμός αλλά αγανάκτηση, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Τι μερίδιο ευθύνης και κουραφέξαλα, δεν συμμετέχω καν στις εκδηλώσεις απλά είμαι δημοκράτης με όλη τη σημασία της λέξεως και όχι μόνο στα λόγια. Όσο περισσότερο ασχολείστε τόσο περισσότερο μεγαλοποιείτε το θέμα.

      Διαγραφή
    4. Δεν αναφερόμουν σε εσένα 6:40, αλλα στην κοπελιά που εγραψε και παρακάτω το 17-7-2012 12:04.
      Την ιδια ανάρτηση έκανε και σε άλλους χώρους με φαρδια - πλατια υπογραφή. Ειναι το κυρίως πρόσωπο των εκδηλώσεων και η πρώτη που φωνάζει πως ειναι μακεδονοπούλα. Ειναι της οικογενείας, με την στενη έννοια, του ΠΜΣ.
      Και επειδη ειμαι και γω Μελιτιωτης, την προκαλώ να μας αποδειξει οτι έχει Μακεδονική συνειδηση με την έννοια που αυτοί πρεσβεύουν.
      Και συνειδηση εχουν οσοι μετεχουν σε κοινωνικα, πολιτικα αθλητικά, πολιτιστικά, ιστορικά,εκπαιδευτικά δρώμενα και οτι άλλο έχει σχεση με έναν λαό και τον τρόπο διαβίωσης του, σε συγκεκριμένο χώρο. Και να παρακαλεσει μιας γενιάς μεγαλύτερους, ντόπιους, κατοίκους της περιοχής, να της μεταφράσουν σε απλά ελληνικά, ενα μικρό τμημα απο ενα δελτίο ειδησεων, ή καλύτερα να διαβασει στους ίδιους ηλικωμένους τις μισές λέξεις από το λεξικό που θα μοστραρει σημερα και αυριο ο Πέτσες απο το ξινο νερο. Τα ντόπια τα μιλαμε όλοι, όλοι εχουμε σιγοτραγουδήσει ένα τραγούδι ερωτικό ή της ξενιτιάς. Αλλά μέχρι εκεί. Ας ρωτήσει τους δικούς της ανθρώπους αν σιγοτραγούδησαν αυτά τα μορφώματα που τα λενε τραγουδια και εχουν εισαχθεί στον τόπο μας την τελευταία δεκαπενταετία, βρωμίζοντας μελωδίες με τις οποίες μεγαλώσαμε οι περισσότεροι και τα ξέραμε ως ναροντνι πεσνι.
      Γι αυτό αγαπητέ μου συγχωριανέ, σου ζητώ συγγνώμη που αφησα να εννοηθεί οτι αναφερόμουν σε σένα.
      Υ.Γ. Και επιδή πιστεύω οτι κανένας δεν ειναι τόσο αδαής ώστε να πιστεύει οτι αυτοί οι επιτήδιοι διώχθηκαν ή καταπιέστηκαν, ειμαι πεπεισμένος οτι το μόνο δέλεαρ είναι το ΄΄μαλλί΄΄ το οποίο μοιράζονται δύο ή τρεις οικογένειες.

      Διαγραφή
  32. osoi theloune na milane skopiana kai den ennow ta ntopia theloune na xoreuoune skpiana kai den ennow ta ntopia kai misoune thn ellada as kanoun opws eixane kanei kati melitiotes oi opioi poulhsane tis periousies tou edw kai fugane sta skopia na zhsoun egw pantos tous paradexomai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτα τους παππούδες σου να σου πουν, μόνο Μελιτιώτες έχουν φύγει στα Σκόπια? Πούλησαν τις περιουσίες τους και έφυγαν μετανάστες? Κυνηγημένοι έφυγαν πολλοί Φλωρινιώτες! Για να συνέλθουμε σιγά σιγά! Δεν είμαι φιλοσκοπιανός αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας και ξαφνικά θεωρούμε οτι μόνο στην Μελίτη υπάρχουν φιλοσκοπιανοί! Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε αυτή τη στιγμή και εσείς ξύνεστε όπως κάθε χρόνο για τις ίδιες μ@λ@κιες!

      Διαγραφή
  33. πραγματικα δεν μπορο να καταλαβω ολο αυτο το μενος που βγαινει απο ελληνες προς ελληνες γιατι ελληνες ειναι και η πολιτες της μελιτης μπορει κατα αναγκη οπως το θεωρουν η ιδιοι αλλα ελληνες δηλαδη και που τους βριζουμε η που τους απειλουμε τι καταλαβενετε θα αλλαξη κατι το πανυγηρι θα γινει ειτε με απειλες ειτε οχι ειτε εχει κοσμο ειτε χορευουν μονη τους 2 μερες ειναι θα περασουν και δεν θα θυματε κανεισ μετα τιποτα οποτε χαλιεστε για το τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το βίντεο
    http://www.youtube.com/watch?v=YDRXMotHyDw&feature=channel&list=UL

    και αυτό το σχόλιο μιας κοπελιάς από την ΟΦΤΣΑΡΑΝΗ…. τα λένε ΟΛΑ….

    « Δεν χρειάζεται να είσαι Μακεδόνας,
    δε χρειάζεται να είσαι Έλληνας,
    δε χρειάζεται να είσαι Αλβανός,
    δε χρειάζεται να είσαι Γάλλος,
    δε χρειάζεται να είσαι Ισπανός!
    Χρειάζεται να είσαι άνθρωπος.
    Χρειάζεται να έχεις ψύχη και κότσια για να πεις:
    Εγώ δεν είμαι σαν εσένα, αλλά θα είμαι με εσένα!
    Θα σταθώ δίπλα σου και θα φωνάξω πως είσαι Μακεδόνας.
    Πως έχεις ταυτότητα, έχεις δικαιώματα.
    Πως εγώ σε βλέπω ακόμα και όταν όλοι σε αμφισβητούν.
    Εγώ χορεύω τους χορούς σου κ' τραγουδάω τα τραγούδια σου,
    αυτά για τα οποία η γιαγιά σου ''έφαγε ξύλο'' αλλά δε σώπασε,
    τα τραγουδούσε, τα τραγουδάει και ακόμα κλαίει γιατί τα αδέλφια της πέθαναν άταφα και
    η δήθεν ιστορία κατέταξε την ανάμνηση τους στα αζήτητα.. »

    19 και 20 Ιουλίου ΟΦΤΣΑΡΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μου γλυκια στην απρίθμηση των υπηκοοτητων ξέχασες να αναφερεις τους γύφτους.
      Δεν υπηρχε περιπτωση να τους συνδεσουμε με το DNA σου , μην ανησυχεις.Μετα απο τρεις γεννεές ασπρίζεις ....
      φιλακια

      Διαγραφή
  35. καλημερα και απο μενα σε ολους τους ιστορικους που βρισκονται σε αυτη εδω την σελιδα που βγαζουν μενος και κακια προς ενα ολοκληρο χωριο μονο και μονο επειδη κανει ενα πανυγηρι οπως το βρηκε απο τους παπουδες του και σιγουρα οπως θελει να το συνεχειση δεν βλεπω ομως την ιδια σταση για αλλες εκδηλωσεις που γινονται σε αλλα σημεια της ελλαδας και εχουν σχεδον την ιδια φιλοσοφια με της μελιτης γιατι δεν κανει κανεις λογο για τα πανυγηρια στην ηπειρο που γινονται με αλβανικους στοιχους και εκει σας θυμιζο η τσαμιδες λενε σε καθε τονο για την τσαμουρια και οτι τους ανοικη αυτα τα λιγα ετσι για να καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολύ ασχοληθήκαμε,με χωριάτες που δεν έχουν ίχνος,μορφωσης και παιδείας...γιατί αν είχαν θα ήξεραν οτι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...η περισσότερη φανατικοί...που τραγουδαν...με τα ηλίθια συγκροτηματα τους τυπου ''τα περιστέρια,'' ....παλιοαυτονομιστές..ούτε ορθογραφία δεν ξέρουν....κατι τετοια σκουπίδια...το κράτος δεν πρέπει να δίνει εργασία,στο δημόσιο και παρόχες....είναι προδότες......αν ξεσηκωθούν...οι ελληνες...είτε είναι βλάχοι,κρητικοί,αρβανίτες,πόντιοι και ντόπιοι...που δεν είναι ανθέλληνες...να δουμε που θα φύγετε.. βρομόσκυλα...και τωρα δεν έχετε και τον βουλευτή σας...να σας προστατεύει....απο την πολύ μαστούρα στο χωριό σας..έχετε κάψει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα....ρουφιάνοι,προδότες.....όλοι ξέρουμε...ποιοι είστε...και πως κατοχυρώνατε θέσεις στο δήμοσιο...το νου σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι απλά επειδή μας είπες χωριάτες, αμόρφωτους και ότι δεν ξέρουμε ούτε ορθογραφία επέτρεψε μου να διορθώσω κάτι από αυτά που γράφεις χωρίς να χρησιμοποιήσω την αυτόματη διόρθωση του υπολογιστή μου.
      " η περισσότερη φανατικοί"
      αυτό είναι το σωστό! " οι περισσότεροι φανατικοί"
      Όσο για τη μαστούρα και τα εγκεφαλικά μας κύτταρα που λες μη μιλήσω καλύτερα γιατί θα γίνω και κακός.

      Διαγραφή
  37. Evgales to farmaki sou ke iremises?Prodotes ke xoriates ine afti pou klepsan to elliniko kratos opos ipourgi,stelexi dimosion ipiresion ktl...afti theloun kremasma file mou oxi o laoutzikos pou tragoudai sta panigiria.me pianis?lipon afto to misos den voithai kanenan,esi fadazome pos ise apo megalo tzaki,den ise diladi xoriatis san emas,sosta?ena pragma na kseris pos ise imimathis,den kseris kala ta pragmata ke pos krinis poli grigora...emis den tha figoume file mou giati mas vrikate i mas vrikane sta xoria mas,me pianis?oso gia to morfotiko epipedo ena mono tha po:apo to sigekrimeno xorio anadixthikan para poli aksii anthropi pollon epagelamton.Voithia mas o profitis ilias ke xronia polla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Η ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΩΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΔΩ, ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΩΤΙΚΟΙ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΗΤΑΤΣΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΤΩΡΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ? ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΟΝΟ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ? ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ? ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ…
    ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ «ΘΕΛΕΙ», ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΟΠΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΤΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΑΡΩΦ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ "ΡΑΤΣΑ" ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ. Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΤΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ ,ΑΡΒΑΝΗΤΩΝ ΚΤΛ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ,ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ανώνυμος20 Ιουλίου 2012 7:04 μ.μ.Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΙΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ 1903 ΟΜΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΑΓΙΑΖΕΙ" ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΙΜΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηΡΩαΣ κΑΙ μακΕΔΟΝομαΧΟς ο συΝΕΡΓατηΣ ΤοΥ ΣΟΥλταΝΟυ και ΚΑρφΙ ΤωΝ ΜΑΚεδονΩΝ ΑΓΩνιστΩΝ-ΚΑΡΑβαγγελΗΣ????
      αΛΛΙως σΤΑ ΕΙΠαν..

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ "ΚΑΡΦΩΣΕ"? ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 1903-1908 ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΣΥ

      Διαγραφή
  41. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΙΤΙΩΤΗΣ . ΓΙΑ ΠΑΤΙΣΤΕ ΦΡΕΝΟ ΒΡΑΒΟ ΣΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ . ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥ Γ@@@Ω ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    Na prosexete ti morfosi kai ti gllosa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ "ΚΑΡΦΩΣΕ"? ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 1903-1908 ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΣΥ

    petsa Marie pesta .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. re palikaria me ola ayta poy grafete ti thelete na mas pite oti ta xwmata ths meliths einai ellhnika alla h melitiwtes den einai ellhnes nomizw oti kapou yparxei kapoio problhma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vre paidia giati tosi fasaria gia to tipota?
      eleos!!!!!!

      gemise o topos me patriotes xoris patrida,

      den einai
      ntropi na leme apo pou kai pia einai i katagogi mas1!


      exalou i diagogi mas diloni tin katagogi mas

      kai apo oti vlepo vriskete ston upsisto vatmo

      ante vre paidia perastika sas kai tou xronou!

      Διαγραφή
  44. στον Μορφωτικό με μπύρες χορούς και γλέντι ...Οι φωτογραφίες της παχουλής ΤΑΝΙΑΣ τσεκαρίστηκαν και την είδαν όλοι ΜΑΣ...Τήν επόμενη φορά ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ θα είναι όλη η σύνθεση με ονοματεπώνυμα του "μορφωτικού" με τον βούλγκαρο γκόλτσε ντελτσεβ και τσεκεβάρα αφίσα του μορφωτικού σας) .Τα περι δίγλωσσης παραφιλολογίας ...να έχετε να παραμυθιάζετε τον κόσμο και τον εαυτό σας ...δέν μπορείτε να κρυφθήτε απο πουθενά....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φασΙΣτΑΚι τΙ ΠΡΟσπαθΕΙς νΑ πετΥΧΕις μΕ ΑυτΕς ΤιΣ γελΟΙΕς δηλΩΣΕις??δΕΝ εχΩ ΚΑΤΑλαβΕΙ..ΑΠειΛΕς ΕΙΝΑι??αΜΑ ΠΡΟΣπαθεΙΣ νΑ δημΙΟΥΡΓΗσειΣ πανΙΚο εισΑΙ ΓΕΛΑζμενΟς..ΠΉροφοΡΙακΑ ΔεΝ ΚΡΥβεταΙ ΚαΙ ΔΕν φοβΑΤΑι κανΕΝαΣ..ΕΧΕτε σκυΛΙΑΣει πΟΥ ΑΚΟυγονΤΑι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ τραΓΟΥδια κΑι μιλιΕΤΑι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλωΣΣα....ανΘΡΩπινΑ ΔΙΚαιωμαΤΑ ΕΙναΙ ΑΥΤα..σΕ ΜΑΘΑινΩ ΓιατΙ ΞΕΦευγεΙς ρΕ ΑΓΟρΙ ΜΟυ....

      Διαγραφή
  45. TANIA ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ....ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΙΝΕΙΣ ΜΠΎΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. πολλη σημασια δινετε σε καποιους γραφικους , που επειδη ντρεπονται (κακως ,κακιστα) για την σλαβικη καταγωγη τους ,εχουν φτιαξει ενα παραλληλο μα'ι'μου μακεδονικο συμπαν. Ψυχιατρικο ειναι το θεμα ,οχι πολιτικο. Οι σλαβοι προγονοι τους σιγουρα θα ντρεπονται για την απορριψη τους απο τους σημερινους απογονους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. TANIA ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ? ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΠΙΝΑΤΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΤΕ..ΤΑΝΙΑ ΤΑΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Έξω οι ξένοι από τη Μελίτη. Κι όταν λέω ξένοι, εννοώ χαμουτζήδες και σκοπιανούληδες. Το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία είναι ένα τοπικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό γεγονός των Βοστερανιωτών ή Οφτσαρανιωτών ή Μελιτινών. Κι επειδή οι Βοστερανιώτες ή Οφτσαρανιώτες ή Μελιτινοί είναι κατά πλειοψηφία Έλληνες και το πανηγύρι είναι Ελληνικό. Και είναι σίγουρα Ελληνικό γιατί είναι Μακεδονικό. Και όσο πιο Μακεδονικό είναι, τόσο πιο Ελληνικό είναι. Αν οι Βοστερανιώτες ή Οφτσαρανιώτες ή Μελιτινοί θέλουν να τραγουδήσουν στο τοπικό σλαβικό ιδίωμα, με γεια τους με χαρά τους. Άλλωστε αυτή είναι η δημώδης γλώσσα. Αυτή στην οποία τραγουδήθηκαν τα Μακεδονικά τραγούδια της περιοχής. Τα γνήσια Μακεδονικά τραγούδια και όχι αυτά που κουβάλησαν όψιμα οι σκοπιανούληδες με τα ακορντεόν τους και κάτι αντικρυστούς χορούς που θυμίζουν Αυστρία του 18ου αιώνα και όχι φυσικά Ελλάδα με τους κυκλικούς λεβέντικους χορούς. Φαίνεται ότι οι ΣΚοπιανοί πήραν τα Μακεδονικά τραγούδια και τα "ρετουσάρανε" με εθνικιστικά στιχάκια και δυτικοευρωπαϊκές πινελιές, αφού οι ίδιοι δεν έχουν δική τους αυθεντική δημοτική παράδοση. Ας τραγουδήσουν και στα σλάβικα, λοιπόν οι Μελιτινοί. Ας τραγουδήσουν και στα ελληνικά, και στα βλάχικα, και στα αρβανίτικα, και στα τούρκικα. Πάλι Έλληνες θα είναι. Και όσο πιο σλαβόφωνοι είναι τόσο πιο Έλληνες θα είναι. Να κληθούν και ο Παπούλιας και ο Σαμαράς του χρόνου στο πανηγύρι, να φέρουν και δυο γυροβολιές σε έναν Μακεδονικό χορό ακόμα κι αν τραγουδιέται στα σλάβικα, και να τελειώνει το παραμύθι της καπηλείας του Μακεδονικού πολιτισμού από τους σκοπιανούληδες που μό 'θέλαν να γίνουν και "Μακεδόνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ο κασιδιαρης δεν εχει καμια θεση στο οφτσαρανι και αν ειναι βουλγαρακια ειναι δικη τους δουλεια αυτες τισ φασιστικουρες που ξεραν να τις Ξεχασουν γιατι δεν ξερει μονο ο κασιδιαρης να ανοιγει κεφαλια.καποτε τους ανοιγαν και οι ανταρτες κεφαλια σε κατι σαν τον κασιδιαρη αν θελουν να ξαναγινει αυτο παλι.και καλα τους καναν τα ηθελε ο κ@λ@ς τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ειρήνη αδέρφια γελάν οι Σκοπιανοί που τσακωνόμαστε λίγο νερό στο κρασί βάλτε εμείς μαλωνουμε και οι Σκοπιανοί κάνουν διαφημίσεις με τάχα μακεδονικό κρασί σας ενημερώνω επίσης για το νέο όνομα των Σκοπίων θα λέγεται πλέον δηλαδή τα σκοπια . ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καταλαβαινω οτι υπαρχουν Ελληνες Μακεδονες διγλωσσοι που μιλουν εντοπικα μου μοιαζουν με σλαβομακεδονικα και υπαρχουν "Μακεδονικης" συνειδησης πολιτες. Γιατι οι πρωτοι αφηνετε τους δευτερους να κανουν οτι θελουν;Γιατι δεν δινετε ονοματεπωνυμα;Δεν ειναι θεμα να ναι συγχωριανος σου ειναι ζητημα επιβουλευσης της παραδοσης σου του ιδιου σου του ειναι, αλλοιωση της εθνικης σου ταυτοτητας.Αν φιλοι δεν τους δωσετε εσεις οι ιδιοι,οχι επειδη ειστε ρουφιανοι αλλα επειδη οι Ανθελληνες εν κρυπτω και προφασιζομενοι ανθρωπινα δικαιωματα κανουν οτι ειδεχθεστερο δηλαδη την καπηλευση και προσαρτηση της ταυτοτητας σας,τοτε εχετε και εσεις μεριδιο ευθυνης.Ειναι συγκαληψη.Το να χορευετε ανθελληνικα κομματια οπως το biser balkanski σαςκανει ιδιους.Σκεφτητε το και την επομενη φορα που θα σας επιβαλλουν κομματια τα οποια αντικειται στο Συνταγμα καιι υποδαυλιζουν το μισος καντε αισθητη την παρουσια σας.Αλλο τα εντοπικα αλλο τα συγκεκαλλυμενα ή μη σκοπια οτραγουδα μισους.Δωστε ονοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.