Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Καταγγελία για φαρμακεία της Φλώρινας

Καταγγέλλουμε ότι σε φαρμακεία του νομού Φλώρινας επιχειρούνται, σε μαζική κλίμακα, μειώσεις μισθών των εργαζόμενων υπαλλήλων σε αυτά. Η εργοδοσία επικαλείται συχνά ότι δήθεν οι μειώσεις αυτές είναι υποχρεωτικές από τον νόμο.
Συνάδελφοι, εργαζόμενοι στα φαρμακεία,
Μη δεχθείτε να υπογράψετε καμία νέα ατομική σύμβαση εργασίας. ΔΕΝ μπορούν να σας επιβάλουν μειώσεις μισθών μονομερώς παρά μόνο αν τις εμφανίσουν ως δήθεν συναινετικές. Οι μειώσεις ΔΕΝ είναι υποχρεωτικές από τον νόμο. Οι μειώσεις των μισθών σας δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους αλλά μόνο με την διατήρηση του ύψους των κερδών τους. Η υπεραξία που παράγετε με την δουλειά σας είναι πολλαπλάσια του ήδη χαμηλού μισθού σας.
Το σωματείο μας και το ΠΑΜΕ θα οργανώσουν την πάλη του κάθε εργαζόμενου ενάντια σε μειώσεις μισθών ή επιχειρούμενες απολύσεις.
Οργανωθείτε – συσπειρωθείτε στα ταξικά σωματεία και το ΠΑΜΕ. Οργανωθείτε στο Σωματείο μας στην Φλώρινα.
Ακόμα και όσοι συνάδελφοι υπέκυψαν στις πιέσεις και υπέγραψαν τέτοιες ατομικές συμβάσεις πρέπει να παλέψουμε ώστε να ανακληθούν οι απαράδεκτες αυτές μειώσεις.
Όλοι οι εργαζόμενοι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους υπαλλήλους των φαρμακείων. Αύριο θα έρθει η σειρά μας και θα χρειαστούμε την δική τους βοήθεια.
Ψηλά το κεφάλι. Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

39 σχόλια:

  1. Tελικά κάποιοι Φαρμακοποιοί όσο συχνά και αν ταξιδεύουν στην Πόλη,δεν έχουν τον Θεό τους. Ντροπή και αίσχος.

    Ευτυχώς υπάρχουν και πολλές φωτεινές εξαιρέσεις. Τελικά η ενασχόληση με τον πολιτισμό κάνει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν κάνω λάθος μέλος του του πάμε και του κκε είναι και αφεντικό σε φαρμακείο του νομού.αυτός πως το δέχεται αυτό ?αφού ο ίδιος και τα υπόλοιπα αφεντικά των φαρμακείων πήρανε αυτή την απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ13 Ιουλίου 2012 στις 11:30 π.μ.

    Καταρχήν φίλε ανώνυμε, είναι άνανδρο (αν είσαι άντρας) ή ανέντιμο έσύ με το σχόλιο σου να "φωτογραφίζεις" και να στοχοποιείς συγκεκριμένο Φαρμακοποιό, ενώ διαλέγεις για τον εαυτό σου την ασφάλεια της ανωνυμίας. Ανώνυμοι και κρυμμένοι με κουκούλες a propo στην Ελλάδα υπήρξαν μόνο οι χαφιέδες, οι δοσίλογοι, οι δειλοί και οι απατεώνες. Μάθε λοιπόν πρώτα να μιλάς δημόσια με το πρόσωπο και το όνομα σου και μετά χρησιμοποίησε τις φράσεις "Αίσχος! Ντροπή!". Διαφορετικά ρίχνεις λάσπη σε ανεμιστήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να πιστεψω ότι ο Αντωνιάδης θα έκανε κάτι τόσο αισχρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρωτον είμαι γυναίκα... Δεν ξέρω βέβαια γιατί θεωρείς προνόμιο ανδρών την... ανδρεία. Και η γλώσα άδικη γίνεται καμιά φορά.
    Και ειδικά η ανδρεία κάποιων να βγάζουν από την μύγα (υπάλληλοι) ξύγκι (και πολύ μάλιστα) στα κρυφά. Το σαιτ στο οποίο και εσύ συμμετέχεις έχει επιλέξει να δέχεται ανώνυμα σχόλια. αν θέλει τα κόβει. Συνεπώς ή παιζεις με τους κανόνες ή κάθεσαι έξω.
    Ο καθένας που είναι άνδρας και ανδρείος ας διαψεύσει την καταγγελία. και αν είναι πολύ άνδρας και ανδρειος ας δημοσιοποιήσει και τα κέρδη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω θα πω το εξής ότι και εγώ θέλω να πιστεύω οτι ο αντωνιάδης δε θα έκανε κάτι τέτοιο αισχρό.το θέμα είναι πως το δέχτηκε απο τους άλλους συναδέλφους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκλείεται ο Αντωνιάδης, στέλεχος του ΚΚΕ, να έκανε μειώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μη συνδέεται τους ανθρώπους βάση κομμάτων. γιατί και το κκε δεν μπορεί να κάνει και τίποτα.όλο ανακοινώσεις είναι και τίποτα παραπάνω.πρώτα είσαι άνθρωπος και μετά είσαι ότι άλλο.....κόμμα ομάδα κλπ.το θέμα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ανθρωπιά.και αυτό πρέπει να μας απασχολήσει.ότι έρχονται δύσκολες μέρες που όλοι θα αρχίσουν να κλέβουν ακόμα και να σκοτώνουν για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. exeis dikio file 3:28. ayto poy kanoyn oi farmakopoioi einai prota apo ola APANTHROPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απεργία θα γίνει στα φαρμακεία της Φλώρινας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟ ΠΕΙΣ Ή ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΟΣΩΝ ΚΑΝΑΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΗ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΑΝΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κι ο Λιασης στο Αμύνταιο αριστερός είναι κι αυτός αλλά από ότι φαίνεται όλοι είναι με μαύρες καπιταλιστικές τσέπες... ΑΙΣΧΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aristeros leei oti einai... yparxei diafora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε αυτές τις μειώσεις. Μια σκέψη είναι το μποϋκοτάζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Φλώρινας οφείλει να πάρει θέση αυτή την στιγμή. Καλά δεν είναι ντροπή; έχετε τόσα κέρδη για τόσα πολλά χρόνια και τώρα θα βγάλετε και από τον υπαλληλάκο; Το Μνημόνιο είναι εδώ. Όχι στην Βουλή αλλά στην διπλανή μας πόρτα. Μπράβο στο σωματείο που έχει το θάρρος να βγει μπροστά. κυριε Γερμανίδη πάρε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΦΥ.ΡΙ.ΖΑ.;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η σύμβαση των φαρμακευτικών και συναφών επιχειρήσεων με την οποία αμοίβονται οι υπάλληλοι φαρμακείου έχει καταγγελθεί από το 2010 . Οπότε για τις νέες προσλήψεις μπορείς να συνάψεις ατομικές συμβάσεις εργασίας με κατώτατο όριο το μισθό της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε . Θα υπολογίσεις τριετίες και επίδομα γάμου στην Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. Μπορείς να δηλώσεις και παραπάνω βέβαια .

    Γι'αυτούς που ήδη εργάζονται στην επιχείρηση δεν μπορείς να κόψεις κανένα επίδομα μονομερώς .Μόνο ατομικές συμβάσεις μπορείς να κάνεις σε αυτούς πάλι με κατώτατο όριο το μισθό της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΑΛΛΑ απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη του εργαζόμενου .

    Συνεπώς τα περί μειώσεων που προβλέπονται από τον Νόμο είναι μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ! αν ο εργαζόμενος δεν ξεγελαστεί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ούτε ένα Ευρώ!! και αυτό ισχύει για ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Αντωνιάδης οφείλει σαν πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Φλώρινας και σαν άνθρωπος με ευαισθησίες να συνετίσει τους άφρονες συναδέλφους του που με τέτοιες συμπεριφορές εκθέτουν όλο τον κλάδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα βαλατε ολοι με τον κο Αντωνιαδη...αυτο ειναι το ευκολο,το δυσκολο στην εποχη μας ειναι να υπερασπιζομαστε τις ιδεολογιες μας....το σιγουρο ειναι οτι οι παραπανω "κατηγοροι",το πραττουν, μιας και ευκολα ριχνουν διαδυκτιακη λασπη! Ο Γιωργος ο Αντωνιαδης ειναι το πιο αριστερο αφεντικο στο νομο της πολης, το γεγονος οτι δεν μπορει ενας κουκος να φερει την Ανοιξη, αν αυτο αποτελει κατηγορια,τοτε ας μας διηγηθει καποιος τη δικη του επανασταση κοντρα στον ιδιο του τον εαυτο και να μας παραθεσει και τα αποτελεσματα... Οι ονομαστικες κατηγοριες ειναι το λιγοτερο απαραδεκτες. Αλλωστε παντα αποτελουσε χομπι των ελληνων η ευκολη και διχως διερευνηση,αποδοση ευθυνων! Οποιος πραγματικα θελει να επαναστατησει το πραττει χωρις να κατηγορει,ουτε να λασπολογει.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιωργο βλέπεις ότι όλοι από εσενα περιμένουν. Μην το επιτρέψεις. Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε τονυ, εγώ νομίζω ότι η πλειοψηφία απευθύνεται στον Γιώργο επειδη ελπίζει σε αυτόν. Και όχι για να τον κατηγορήσει. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να μη χάνουμε την ουσία. Γίνονται πράγματι μειώσεις μισθών; Πώς θα βοηθήσουμε ώστε να σταματήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολλά εγκλήματα έγιναν από τους ανίκανους πολιτικούς που ψηφίσαμε (και ξαναψηφίσαμε) για να διαχειριστούν την τύχη της πατρίδας μας! Και.να μην αφορίζουμε συνεχώς την Τρόικα... Δεν νομίζω η Τρόικα να ζήτησε μείωση μισθών και αύξηση φόρων. Αντίθετα, ζήτησε μείωση δαπανών και αύξηση εσόδων!!! Οι δικοί μας "φωστήρες" ερμηνεύουν όπως ξέρουν (οι ανίκανοι) τις νουθεσίες της Τρόικας... Γιατί είναι προφανές και σε έναν πρωτοετή φοιτητή ότι αν μειώσεις τους μισθούς, αυτόματα μειωνεις και την αγοραστική δύναμη που θα σου αποφέρει στην συνέχεια τζιρους και έσοδα (αν οι εργοδότες μειώνουν τους μισθούς ποιος θα έχει στο μέλλον τη δυνατότητα να αγοράζει τα προϊόντα τους - και δεν αναφέρομαι μόνο στα φαρμακεία). Επίσης, η αύξηση των φόρων (όπως είδαμε στα τσιγάρα, τα ποτά και τα καύσιμα) είχαν αποτέλεσμα την μείωση των τζίρων σε κάθε κλάδο και εν τελεί μείωση στα αναμενόμενα έσοδα του Κράτους!!!
    Όχι στις μειώσεις μισθών!!! Όχι στην αύξηση ή επιβολή νέων φόρων!!!
    Αφήστε χρήμα στην αγορά για να κινηθεί και θα αυξηθούν τα έσοδα όλων (και του Κράτους μαζί)!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καταρχην μειωσεις εγιναν σε ολους σχεδον τους κλαδους,αντι λοιπον να τα βαζετε με την κυβερνηση γιατι τα βαζετε με τον κυριο Αντωνιαδη?ο κυριος Αντωνιαδης τοσα χρονια εχει δειξει και δειχνει ποσο ντομπρος ειναι απεναντι στους υπαλληλους ,πελατες ,και συμπολιτες του.για τη καταντια της χωρας και τις συνεπειες φταινε αυτοι που δυστυχως εμεις τους ξαναψηφισαμε...ας σταματηση επιτελους αυτη η προσωπικη επιθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μόνο εσύ, 10:33 ερμηνεύεις τα σχόλια σαν επίθεση στον Αντωνιάδη ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!!! Στον Αντωνιάδη ελπίζουμε.
    Η κυβέρνηση με το μνημόνιο έδωσε την δυνατότητα να γίνονται μειώσεις με ατομικές συμβάσεις, οι κατά τόπον εργοδότες όμως είναι αυτοί που κάνουν χρήση της προαιρετικής αυτής δυνατότητας και πάντα πιέζοντας την αποδοχή των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Γιωργος δεν αδικησε και δεν θα αδικουσε ποτε κανενα.τοσο καιρο που απεργουσαν οι φαρμακοποιοι ενδιαφερθηκε κανεις πραγματικα να δει αν και αυτοι οι εργαζομενοι αντιμετωπιζουν τα ιδια προβληματα με ολους τουσ αλλους?Η αποφαση δυστυχως που ελειφθη ηταν αναγκη και οχι αυξηση των κερδων εις βαρος του ιδρωτα των εργαζομενων.προς τιμη ολων τους εργοδοτων και εργαζομενων μεσα απο την συζητηση προσπαθησαν να βρουν την πλεον ανωδυνη λυση επιβιωσης για ολους τους ωσπου να(αν συμβει αυτο)περασει η κριση.Λυπαμε πολυ για το ποσο ευκολα κριτηκαρουν καποιοι διαγραφοντας πανευκολα δυσκολες και κοπιωδεις πορειεσ ζωης παραβλεποντας οτι τα δεινα μας προκυψαν απο αλλες αιτιες τις οποιες φοβομαστε ακομη και να και να τις σκεφτουμε.οι αγωνες μας καποια (ποια)στιγμη θα πρεπει να γινουν εναντια σ αυτους που πρεπει.αλλοιμονο μασ αν νομισαμε οτι βρηκαμε τον εχθρο στο προσωπο του γιωργου.ειμαι πολυ θυμωμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαχαχα να και η Ελένη Κατεβάτη της Φλώρινας. Θύμωσε στις 5 τα ξημερώματα! Δεν ξέρεις ποια είναι είναι; γκουγκλαρέ το

    Αλλά για θύμισέ μου: Για ποιον λόγο οι φαρμακοποιοί της Φλώρινας δεν έκαναν τις απεργίες που έκαναν οι άλλοι συνάδελφοί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για καποιον λόγο και προβοκατόρικα θέλεις να στρέψεις τους εργαζόμενους και την κοινή γνώμη κατά του Γιώργου, κάτι που δεν ισχύει. Δεν ξέρω τί εξυπηρετείς, 4:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ. ΠΟΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΥΜΩΝ. ΕΣΥ ΠΑΛΙ 1:50 ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ;;; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εδώ υπάρχουν δικηγόροι "κομμουνιστές" πρώτοι στη φοροδιαφυγή...με στοιχεία...Έρχεται η ώρα!!! Κοιτάξτε να βγάλετε από το κόμμα σας αυτά τα ανθρωπάρια και μετά μιλάμε...υποκριτές!!!
    Για ψάξτε λίγο ανάμεσά σας και μην προκαλείτε..θα τα πούμε σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυαλό σου είναι πολύ άρρωστο. Χρειάζεσαι βοήθεια

      Διαγραφή
    2. Ούτε στο δαχτυλάκι δεν τους φτάνεις ψευτράκο.

      Διαγραφή
    3. Άλλοι χρειάζονται ψυχίατρο και εισαγγελέα!! έτσι δεν είναι ανώνυμε???

      Διαγραφή
  31. Καλά αυτά τα ξέρουμε γιατροί δικηγόροι και φαρμακοποιοί και γενικώς ελεύθεροι επαγγελματίες τη φοροδιαφυγή την έχετε κάνει επιστήμη αλίμονο στους εργαζόμενους που τα πληρώνουμε όλα. Τις μειώσεις θα τις πάρουν πίσω οι φαρμακοποιοί; γιατί τα υπόλοιπα μου ακούγονται "βερεσέ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΕΝΟΣ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
    ΣΠΑΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ - ΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.