Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Συγγραφή βιβλίου με θέμα την Ιστορία της Φλώρινας

Από σήμερα ξενικά η συγγραφή ενός βιβλίου με θέμα την Ιστορία της Φλώρινας από την Ελληνιστική εποχή μέχρι και σήμερα. Στο βιβλίο θα καταγράφουν μαρτυρίες και συνεντεύξεις ανθρώπων της περιοχής. Ένα μικρό κομμάτι θα αναφέρεται στο χωριό Σιταριά καθώς επίσης ένα μεγάλο κομμάτι στο Μακεδονικό ζήτημα. Επίσης θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την περιοχή της Φλώρινας.
Επίσης στο βιβλίο θα περιλαμβάνεται και η αντίστοιχη μετάφραση στη Αγγλική γλώσσα σε κάποιο παράρτημα σε συνεργασία με μια φοιτήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών του τμήματος Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας.
Το βιβλίο θα γίνει σε συνεργασία με μια φοιτήτρια του Αριστοτέλειου πανεπιστήμιου του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και με άλλους 3 καθηγητές του ίδιου πανεπιστήμιου. Οι 2 κοπέλες ανήκουν στα ενεργά μέλη του συλλόγου.
Η ιδέα για την υλοποίηση του βιβλίου ανήκει στο Δ.Σ του Π.Σ Σιταριάς Φλώρινας Νέοι Ορίζοντες. Το βιβλίο, ευελπιστούμε να κυκλοφορήσει λίγο πριν το 3ο Παμμακεδονικο Αντάμωμα.

Το Δ.Σ. του Π.Σ Σιταριάς Φλώρινας «Νέοι Ορίζοντες»

34 σχόλια:

  1. ΕΡΟΤΩ? ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑ Μακεδόνες που παρέμειναν στην ελλαδική επικράτεια,(μετα το 1913) πέρα από τις διώξεις, τις αδικίες, την τρομοκρατία και την καταπίεση, αναγκάστηκαν να υποστούν μια άνευ προηγουμένου μαύρη προπαγάνδα. Έπρεπε μάλιστα να τη δέχονται χωρίς αντιρρήσεις, γιατί αλλιώς θα ήταν ύποπτοι. Έπρεπε να ξεχάσουν εκείνα που ήξεραν για την ιστορία τους, την καταγωγή τους, την ταυτότητά τους. Εκτός από τη φοβέρα χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον και το ψέμα, η διαστρεύλωση και η συκοφαντία. Ο βασικός στόχος ήταν η παραχάραξη της σύγχρονης ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΘΝΙΚΑ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΕ OTAN O MΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΔΙΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΣΥ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΣΗΜ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ -ΣΛΑΒΟΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΙς ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΙ .΄..ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ .,..ΖΩΑ ΠΛΑΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ...

      Διαγραφή
  2. ΕΡΟΤΩ?ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΗ ΠΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ «εξελλήνισαν» με τις πιο ακραίες φασιστικές μεθόδους. Μας απαγόρεψαν τη μητρική μας γλώσσα και άλλαξαν τα ονόματά μας και τα ονόματα των χωριών και των πόλεών μας, χωρίς να μας ρωτήσουν και χωρίς να επιτρέψουν οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφανως και δεν εισαι ελληνας αν κρινω απο την απουσια στοιχειωδους ορθογραφιας...οποτε γιατι δεν μας αφηνεις ησυχους να πας εκει που σε καταλαβαινουν και τους καταλαβαινεις...αει στο καλο

      Διαγραφή
    2. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει αυτά είναι αποδεδειγμένα στοιχεία και γεγονότα. Είναι για αμερόληπτους πολίτες που δεν είναι φανατικοί, ιδιοτελείς ή ηλίθιοι! Για ανθρώπους που τους αρέσει να ακούν τη σκληρή αλήθεια! Για ανθρώπους που ερευνούν τα αίτια της αρρώστιας

      Διαγραφή
  3. Μην ξέχάσετε να βάλετε και κανα σουβλάκι από αυτά που ψηνετε το καλοκαίρι! Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτό τον τόπο!!!! ΘΕΕΕ μου βοήθαμε!
    Σε 3 μήνες θα γραφτεί βιβλίο Ιστορίας!!!!!
    Θέλω και εγώ από αυτό που πίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συνεντεύξεις και οι μαρτυρίες των ανθρώπων είναι της ελληνιστικής περιόδου;
    Σε 3 Μήνες;
    Να το δώσετε στον Λιακόπουλο.Αυτός θα το έχει έτοιμο σε 3 μέρες.
    Ιστορία που γράφεται σε 3 μήνες είναι ιστορία από μόνη της.
    Και γω θέλω απ'αυτό που πίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ [..ΕΡΟΤΩ..] ρε 3:44! Από που ως που είσαι εθνικά Μακεδόνας μια και θεωρείς τον εαυτό σου κύρια Σλάβο ως προς την καταγωγή σου;
    Από που ως που ρε γκαρβάνι είσαι Μακεδόνας δηλαδή Έλληνας?
    Δεν ξέρεις ρε "μπιόλτσε" την ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΗ ιστορικά ονομασία της φυλής σου και η οποία δεν είναι αυτή του "Μακεδόνα" αλλά κάποια άλλη?
    Δεν ντρέπεσαι ρε να μη την ξέρεις μια και κόπτεσαι τόσο πολύ για την γλώσσα και την ιστορία των προγόνων σου?
    Γιατί έχεις κάποια ιστορία αλλά δεν είναι αυτή που νομίζεις ότι ξέρεις!
    Ποιος σε έπεισε ότι είσαι Μακεδόνας Έλληνας δηλαδή ως προς το εθνικό όνομα!..και όχι Σλάβος?
    Μάθε ρε "σλέπο γκαρβάντσε" από ποια σλαβική φυλή είσαι γεννημένος και όλα θα στρώσουν στο θολωμένο μυαλό σου και θα πάψεις να αποκαλείς τον εαυτό σου Μακεδόνα ως προς την εθνικότητα και το αίμα γιατί δεν είσαι Έλληνας!
    Εσύ είσαι ο κύρια υπεύθυνος για την αλλαγή της εθνικής σου ταυτότητας!..εσύ και κάποιοι ηλίθιοι δήθεν δικοί σου που έχουν την εντύπωση ότι είναι Μακεδόνες ‘Έλληνες δηλαδή και όχι καθαροί Σλάβοι και για οποίο δεν υπάρχει και τίποτε το μεμπτό στο κάτω κάτω της γραφής!
    Ανιστόρητοι κομπλεξικοί αρχικαραγκιόζηδες είναι όλοι αυτοί που σε βάζουν να αυτοπροσδιορίζεσαι ως Μακεδόνας εθνικά και γλωσσικά!
    Φτύνουν στους τάφους των προγόνων σου και συ τους αφήνεις!
    Ού να χαθείς ρε μιγκάνι!
    Μάθε λοιπόν την αληθινή ονομασία του έθνους ή έστω της φυλής σου και μετά όλα τα μπινελίκια και ειρωνείες προς το πρόσωπό σου και την ράτσα σου θα κοπούν από όλους!
    Πάψε να ξεφτιλίζεσαι σε σχέση με την καταγωγή σου δίνοντάς της Ελληνική εθνική ονομασία με το όνομα "Μακεδόνας" κάτι ξένο αιματολογικά,γλωσσικά και ιστορικά για σένα!....μη κλέβεις ξένη δόξα και ιστορία!
    Οι πρόγονοί σου δεν το έκαναν!..εσύ μωρή αμόρφωτη "σμαρδένα κούρβα" γιατί το κάνεις και τους αλλάζεις το αίμα μέσα στον τάφο και τους μαγαρίζεις?
    Οι πρόγονοί σου ρε "σμαργόλκο" από την σλαβική ράτσα που κατοίκησε στην περιοχή το 600μ.Χ. είχαν μια συγκεκριμένη φυλετική ονομασία!...και όλες οι ονομασίες των σλαβικών φυλών της βαλκανικής είναι γνωστές και αυτές και η όποια ιστορία τους!Εσύ ούτε μια φυλή από αυτές δεν ξέρεις?...ποτέ κανείς δεν ονομάτισε κάποια από αυτές τις φυλές στις κουβεντούλες που κάνεις με τα αδέρφια και τα ξαδέρφια σου για την πονεμένη ράτσα σου!
    Έχει πλάκα να είστε όλοι τόσο αμόρφωτοι και άσχετοι!..έτσι όμως με την άγνοιά σου ρε άχρηστε βουλγαροποιημένο σλάβικο υβρίδιο..(..ρε είσαι ανίκανος να τιμήσεις το ότι είσαι Σλάβος τόσο άχρηστος είσαι!)..φτύνεις χλέπα πάνω στο σλαβικό σου αίμα και μας το παίζεις και θιγμένος από πάνω ως εθνικά "Μακεδόνας" από την Ελλάδα...."πολέκα βε γκοβέδο"!
    Είσαι η ντροπή όλων των νοτίων Σλάβων εσύ μαζί και οι όμοιοί σου!
    Φτου σου ρε "μπουγάρσκο κοπίλε"!..ρε δε ντρέπεσαι καθόλου?
    Μάθε μωρή τσουτσού την ονομασία της ράτσας σου γιατί υπήρχε και υπάρχει αυτή η ονομασία!...άνοιξε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς και μην ακούς όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες από "νάτρε" ούτε τα βουλγαρομιγκάνια από δω που λένε οτι τώρα είναι "Μακεδόνες" ενώ παλιά όλοι έλεγαν οτι είναι βούλγαροι!..μια έτσι μια αλλιώς!
    Και μάθε να[..ΓΡΑΦΗΣ.. ]σωστά Ελληνικά αυτό δεν στο απαγορεύει κανείς!
    Αλλά και στα κυριλλικά να έγραφες πάλι λάθη θα έκανες βουτηγμένο στην άγνοια και προσκυνημένο στην μογγολομπουλγκαριά "πούστο ι μπεσ ίμε σλέπο μπάλκανσκο τέλε"!
    Ού χαθείς ρε δε ντρέπεσαι να μη ξέρεις το έθνος και την φυλή των προγόνων σου!
    ΞΕΦΤΙΛΑ!
    Είσαι εσύ "Μακεδόνας"?????
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΙΓΚΑΝ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ "ΣΛΑΒΩΝ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ISE TOSO POLI TYFLOMENOS APO TIN ETHNORATSISTIKI IDEOLOGIA SE(εξελλήνισα)TOSO POLI KAI
      SE EXOUN KANI GENITSARO KAI TO EXEIS KATALAVI

      Διαγραφή
    2. Εκτός από ύβρεις αγαπητέ ανεγκέφαλε έχεις κανά τεκμηριωμένο αντίλογο ή αλλοιώνει τη γεύση? Αν έχεις διαφώτισε μας γιατί είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται ενας τεκμηριωμένος απολογισμός για όλα αυτά τα γεγονότα.

      Διαγραφή
    3. EXEIS TO ZORI SOU RE 3:27!
      TIPOTA DEN KATALABES APO OTI GRAFTHKE E?
      AUTO DEIXNEI KAI THN AGNOIA KAI THN GABOMARA SOU RE
      ANORTHOGRAFE!GI AUTO KAI DIKAIOUSAI OLA TA MPINELIKIA!
      GRAFE RE STH GLWSSA SOU EGW THN XERW KALYTERA APO SENA RE
      PROSKYNHMENO HMIAIMO POU THELEIS NA LEGESAI "MAKEDONAS"!
      ESY DHLADH DEN EISAI "ETHIKORATSISTIS"?...APO RATSISTIKH PLEURA DEN TO BLEPEIS TO OLO THEMA KAI ZHTAS ETHIKES APOKATASTASEIS....POU MOU TO PAIZEIS DITHEN XYPNIOS!
      EISAI MEGALYTERO ETHIKI APO OSO NOMIZEIS RE "MAKARONA"
      MONO POU THEN XEREIS TON PRAGMATIKO ONOMA THS FYLHS SOU!
      KAI GIA AUTO XRHSIMOPOIEIS ALLO KAI XENO APO THN RATSA SOU!
      ...KAI MILAS APO PANW KAI GIA GENITSAROUS!
      ESY THEN EXEIS KATALABEI TIPOTA!
      RE MPAS KAI DEN XEREIS NA DIABAZEIS ELLHNIKA?
      MALLON AYTO EINAI TO PROBLHMA SOU!
      GRAPSE RE STH GLWSSA SOU MPORW NA THN DIABASW!
      DEN EXW KOMPLEX OPWS ESU!
      PANTWS ESENA...[..SE(εξελλήνισα)TOSO...]LIGO KAI GI AUTO THELEIS NA LEGESAI "MAKEDONAS"!KAI DEN GOUSTAREIS TO ALITHINO ONOMA THS FULHS SOU![POU DEN TO XEREIS!!]
      KAI META LES TOUS ALLOUS GENITSAROUS????????
      THEN PAS KALA RE TUFLO ETHIKI!
      THEN EISAI MONO GIA BRISIMO....ALLA KAI GIA FTYSIMO!

      Διαγραφή
    4. Οι δάσκαλοι και οι παπάδες δεν τους λένε ότι οι Πελοποννήσιοι, που αποτέλεσαν τον κύριο κορμό του νεοελληνικού κράτους, είναι εξελληνισμένοι Σλάβοι, ότι αυτοαποκαλούνταν με το σλάβικο όνομα Μοραϊτες, έλεγαν την πατρίδα τους Μοριά και ο τόπος τους είχε απείρως περισσότερα σλάβικα τοπωνύμια παρά ελληνικά

      Διαγραφή
    5. Το Μοραΐτες και το Μοριά δεν είναι σλαβικές λέξεις!
      Αν είναι έτσι τότε μια και ξέρεις την σλαβική ρίξε μας μια μετάφραση της λέξης Μοριάς για το τι σημαίνει στην σλαβική για μάθουμε και μεις!
      Αυτά κάνουν οι δάσκαλοι και οι παπάδες ε;
      Ενώ οι δάσκαλοι και οι παπάδες των Βόρειων Σλάβων λένε στα παιδιά τους την αλήθεια όπως ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και αρχίζουν να βάζουν πλέον Ελληνικά ονόματα στα παιδιά τους στις πλατείες στους δρόμους και να θεωρούν το εαυτό τους μη Σλάβο!
      Ειδικά αυτός ο αρχιπαπάς σας εδώ!
      Καμάρωσέ τον
      https://www.youtube.com/watch?v=MevIanmZhck
      Να τον χαίρεσαι ρε παλικάρι!
      Δε πιστεύω να θέλεις μετάφραση του βίντεο;
      Την κατέχεις επαρκώς τη γλώσσα!
      Ωραίοι είναι και αυτοί και σεις!
      Να τους χαίρεστε τέτοιους παπάδες!
      Αποφασίστε τελικά ποιοι τι τελικά είστε να τελειώνουμε με την σύγχυσή σας ρε παιδιά!
      Σας βαρέθηκε η ζωή!
      Αλλά εντάξει ρε και είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα!...γιατί τότε ρε παλικάρι μισείς τους Πελοποννήσιους που έχουν το ίδιο αίμα με σένα;
      Σύνελθε!

      Διαγραφή
    6. Το Μοραΐτες και το Μοριά δεν είναι σλαβικές λέξεις!
      Αν είναι έτσι τότε μια και ξέρεις την σλαβική ρίξε μας μια μετάφραση της λέξης Μοριάς για το τι σημαίνει στην σλαβική για μάθουμε και μεις!
      Αυτά κάνουν οι δάσκαλοι και οι παπάδες ε;
      Ενώ οι δάσκαλοι και οι παπάδες των Βόρειων Σλάβων λένε στα παιδιά τους την αλήθεια όπως ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και αρχίζουν να βάζουν πλέον Ελληνικά ονόματα στα παιδιά τους στις πλατείες στους δρόμους και να θεωρούν το εαυτό τους μη Σλάβο!
      Ειδικά αυτός ο αρχιπαπάς σας εδώ!
      Καμάρωσέ τον
      https://www.youtube.com/watch?v=MevIanmZhck
      Να τον χαίρεσαι ρε παλικάρι!
      Δε πιστεύω να θέλεις μετάφραση του βίντεο;
      Την κατέχεις επαρκώς τη γλώσσα!
      Ωραίοι είναι και αυτοί και σεις!
      Να τους χαίρεστε τέτοιους παπάδες!
      Αποφασίστε τελικά ποιοι τι τελικά είστε να τελειώνουμε με την σύγχυσή σας ρε παιδιά!
      Σας βαρέθηκε η ζωή!
      Αλλά εντάξει ρε και είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα!...γιατί τότε ρε παλικάρι μισείς τους Πελοποννήσιους που έχουν το ίδιο αίμα με σένα;
      Σύνελθε!

      Διαγραφή
    7. Η αντιφεουδαρχική πολιτική κουλτούρα αυτών των Σλάβων είχε ως αποτέλεσμα να καταλυθεί η βυζαντινή εξουσία στην Πελοπόννησο για 218 χρόνια (587-805), στην γνωστότερη κοινωνικοπολιτική επανάσταση της Μ.Ασίας να ηγηθεί ένας Σλάβος (ο Θωμάς 821-823) και στο σημαντικότερο κοινωνικοθρησκευτικό κίνημα των Μπογκομίλων (Βογόμιλοι στα ελληνικά, 10ος -14ος αιώνας) να πρωταγωνιστήσουν αυτοί οι «Σλάβοι». Στην πράξη έδειξαν ότι είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της σκλαβιάς των λαών και του μεσαιωνικού βυζαντινού σκοταδισμού. i apli logiki lei ean yparxoun slavoi stin makedonia slavoi yparxoun stin pelloponisso o laos autos katikise epi 218 xronia.
      .TO Erotima einai ti apoginai o laos autos???
      (εξελλήνισαν)(εξελλήνισαν)(εξελλήνισαν)

      Διαγραφή
    8. Ρε θολωμένο παλικάρι 9:18 κάνεις copy paste του Ιλιντένιου σάιτ!
      Από το άρθρο με τον τίτλο "Το Μήνυμα του Ντόπιου..."
      Είσαι για γέλια και για κλάματα ρε άσχετε!
      Και πας να αναδείξεις τι;..την προμεσαιωνική πολιτική κουλτούρα τίνος με το απόσπασμα;
      Κάνεις copy paste αυτό με τον Θωμά τον Σλάβο που ανάθεμά με εάν ξέρεις οτιδήποτε γι αυτόν!
      Ο Θωμάς ο Σλάβος δεν είναι "ντόπιος" ρε άσχετε τενεκέ!
      Είναι καθαρός Σέρβος όπως υπήρχαν πολλοί στο θέμα του Οψικίου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και γεννημένος στη Γαζιούρα ή στα Τάλαυρα αν δεν κάνω λάθος "Σπαθάριος" δε στον τίτλο και στο αξίωμα από τους Βυζαντινούς τόσο καταπιεσμένος ήταν και αυτός και άλλοι οι οποιοι υπηρέτησαν το Βυζάντιο όπως το έκαναν πολλές ράτσες!
      Και δεν εξελληνίστηκε!
      Ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με την ράτσα σου!
      .....τελικά ο αγωνιστής πουλήθηκε σε αντίπαλο χαλιφάτο!
      Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΔΩΣΕ ΚΟΛΟ!
      ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΣΝΙΑΚΙΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΡΑ!
      Ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΣΕΡΒΟΣ!
      ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΟΞΑ!
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ!
      ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ!
      Αλλά μάθε ποιοι τον "καθάρισαν" στο τέλος και γιατί!
      Θα μάθεις κάτι για την ιστορία των "άλλων" Σλάβων!
      Όσο για τους Βογόμιλους ρε βλάκα μάθε να δεις ποιοι ήταν και τι μυστηριακές τελετές είχαν και θα καταλάβεις πόσο μαλάκες είναι αυτοί που σε διδάσκουν και σε τρέφουν αιρετική βαμβακόπιτα!
      Και μάθε ρε βόδι ποιο κράτος των Βαλκανίων κατάγεται πολιτισμικά από αυτούς τους Βογόμιλους και τι θρήσκευμα έχουν τώρα!
      Ρώτα τα βογομίλια που διαχειρίζονται το σάιτ που μυρικάζεις!.....αυτά ίσως ξέρουν!
      ΒΟΓΟΜΙΛΟΙ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ?
      ή ΕΞΑΡΧΙΚΟΙ;
      Η αίρεση των Βογομίλων που την αναφέρουν ως [..το σημαντικότερο κοινωνικοθρησκευτικό κίνημα...] τι πρεσβεύει και σε ποιους εναντιώθηκε τότε που εκφράστηκε....έχει πλάκα να νομίζεις στους Έλληνες;
      ΩΡΑΙΑ ΔΟΞΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΒΟΓΟΜΙΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ??????!!!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ!
      ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΑΡΧΙΓΚΟΒΕΔΟ ΜΕ ΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ...??????
      ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΙΒΟΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΝ "ΝΤΟΠΙΟΥΣ" ή "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!
      ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ!
      ΛΕΓΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ!
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΝΕΟΒΟΓΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΑ" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
      ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΕΟΒΟΓΟΜΙΛΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΥΡΗΚΑΣΤΙΚΟ!
      ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!
      Ίσως ΑΒΑΡΟΣ το πολύ πολύ...εξισλαβισμένος...που μιλάς και λίγα Σλάβικα και λίγα Ελληνικά!
      Πάντως Σλάβος 100% δεν είσαι είμαι σίγουρος 100Ο%!
      Αλλά αυτό είναι όλα τα λεφτά[...Η αντιφεουδαρχική πολιτική κουλτούρα αυτών των Σλάβων...]..σώπααα γιατί δεν την εφάρμοσαν τότε αυτή την πολιτική συμπεριφορά ποτέ στις περιοχές όπου είχαν και την κατοχή της γης και την φυλετική "αμιγώτητα" στο τότε π.χ. Σαράγιεβο ας πούμε?




      Διαγραφή
    9. Εκτός από ύβρεις αγαπητέ ανεγκέφαλε.
      Oi Σλάβοι κατηκισαν 218 χρονια σtην Πελοποννήσο,
      Τι απωγεινε αυτος ο λαος?

      Διαγραφή
    10. Τι [...απωγεινε...]αυτός ο λαός;
      Οι κακοί Έλληνες τους έκαψαν σε φούρνους και τους έκαναν σαπούνι!.....αφού τους άφησαν να παχύνουν για 218 χρόνια!
      Αφομοιωθήκαν ρε τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις....και που είναι το κακό σε αυτό δηλαδή!
      Μήπως έχεις την εντύπωση ότι ήταν και εκατομμύρια οι σλάβοι αυτοί που [..κατηκισαν..] στην Πελοπόννησο?
      Οι οποιοι και δεν ανήκαν και στη ράτσα σου για να μη ξεχνιόμαστε!....πολύ τους ψάχνεις αλλά δεν θα τους βρεις!
      Αλλά εαν τους βρεις τότε θα σε πιάσουν τα κλάματα αλλά όχι από χαρά!
      Θα μου πεις επιτέλους την αληθινή εθνική σου ονομασία ή θα παίζουμε το θέμα για αιώνες ψάχνοντας απόγονους των προμεσαιωνικών σλάβων από τις βυζαντινές σκλαβινιές?
      Εάν μου την πεις και την βρεις με τη πρώτη εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη για όλα τα μπινελίκια!
      Μεχρι τότε όμως για μένα θα είσαι ένα ανιστόρητο Βογόμιλο
      ανεγκέφαλο μυρηκαστικό που τρώει ιστορική συραφοσαβούρα που του πασάρουν κάποια ηλίθια ζωντανά λανθάνοντα ως προς την ιστορία ακόμα και αυτής του Ίλιντεν από βουλγαροφασιστομαρξιστάκια σαν τους διαχειριστές του σαιτ που έχεις για ιστορικό Ευαγγέλιο!
      Ρώτα αυτούς ποια είναι η εθνικότητά τους την ξέρουν;
      Tα Ουνιτοβογομίλια!
      Θύμα έ θύμα!
      Και να ξέρεις και κάτι ρε άσχετε..εάν εσύ και αυτοί που σε ταΐζουν τέτοιες παπαριές ζούσατε την εποχή του Ίλιντεν δεν θα σας έβλεπα να βγάζετε ούτε μια ώρα ζωής με όλες αυτές τις ηλιθιότητες που πιστεύετε αυθαίρετα ως προς τα τότε με την άνεση του τώρα!...τότε θα σας είχαν πάρει το κεφάλι με πριονωτό γιαταγάνι...και όχι τίποτα Γραικομάνοι χριστιανοί αλλά κάτι αρχικομιτατζήδες γκράντε εξαρχικοί σαν τον Τσακαλάρωφ και τον Γκούλι αφού πρώτα περνάγατε μια σεξουαλική διαφώτιση από τον Βούλγαρο Αρχιουνίτη Ντέλτσεφ!
      (Γι αυτό στο άρθρο μιλάει βουτυρένια για τους προσκυνημένους Παπικούς Ουνίτες ο δασκαλάκος σου για να μελώσει τον Γκότσε και τουρκονόματη Σουλτάνα μανούλα του μη θίξει και τον Αρχιβούλγαρο από το Κούκους!)
      Τις άλλες Εκκλησίες τις βρίζουμε τις "δικές" μας όχι!
      Ά...και μας ενοχλούν οι "Άγιοι" από την "Συρία" και γενικά όλοι εξ ανατολής!....μωρέ μπράβο φασιστορατσιστάκι ο αρθρογράφος εκτός αν είναι Άθεος!
      Αν είναι να μην ανακατεύται στα "δικά μας"!
      Άλλαξε πίστη τώρα μωρή παλιόκοτα και θα είσαι σωστός και συνεπής μην είσαι ανακόλουθος την Αληθινής Βογομιλικής και Ουνιτικής Ιστορίας των Σλάβων??????!!!
      Άχρηστο ανεγκέφαλο παρτάλι!
      Αντιλαμβάνεσαι το πνεύνα του άρθρου από το οποίο κάνεις copy paste!
      Σύνελθε ρε "Μακεδόνα"...του κόλου!
      Ε κοίτα μη πας τίποτα Βουλγαρία ή FYROM και τους πεις τίποτα τέτοια δεν σε βλέπω να θάβεσαι ολόκληρος!
      Δοκίμασε να τα συζητήσεις μαζί τους να δω τι μάτια μωβ θα φτάξεις!
      ΑΣΧΕΤΕ!

      Διαγραφή
    11. ME AUTA POU ANAFERIS TO SINBERASMA EINAI OTI EAN YPARXOUN SLAVOI STIN SERVIA YPARXOUN SLAVOI STIN PELLOPONISSO ALLA εξελλήνιστικαν

      Διαγραφή
    12. POS EXIGIS TA σλάβικα τοπωνύμια STO NOMO HLIAS

      Διαγραφή
    13. For your information have been visiting
      REPLUBLIC OF MACEDONIA FOR THE PAST FIVE YEARS
      with no problem the people are educated as well they have open mind.

      Διαγραφή
    14. AUTO KATALABES RE 7:45 APO TA "ANAFEROMENA"?
      APO LOGIKH KAI EXAGWGH SYMPERASMATOS SKIZEIS OTAN DIABAZEIS KATI!KAI EPIXEIRHMATOLOGEIS PANW STO SYMPERASMA ME KSEKATHARH MOHMATIKH AKRIBEIA!...ME EKPLHSEIS!
      TI NA SOU PW RE DEN PAIZESAI!
      GIA PES RE....TA TSIGARA POU FTIAXNEIS ME ALBANIKO n ME PELLOPONHSIAKO FYTO TA GEMIZEIS?
      MH BAZEIS POLY RE....DEN EINAI GIA XORTASH!....RWTA KAPOION GIA TIS ANALOGIES!THA PATHEIS KAMIA MEGALYTERH ZHMIA!
      DOXA TO THEO TOSOI "KALITEXNES" THS FYSIKHS KAI OIKOLOGIKHS XRHSHS TOU AGIOU AUTOU FYTOU YPARXOUN GYRW MAS!
      RWTA!!!PRIN EINAI POLY ARGA GIA TO MYALO SOU!SWSE RE PALIKARI OTI MPOREIS OSO EINAI KAIROS!
      SE PEIRAZEI TO MEGALO POSOSTO KAI MPERDEYESAI!
      TI ALLO NA PW GIA THN KATASTASH SOU!
      SHKWNW TA XERIA PSHLA!
      NIKHSES!
      ...ούτε εκσλαβίζεσαι ούτε εξελληνίζεσαι με τίποτα!
      Ας σε βοηθήσει ο Θεός τι άλλο να πω!

      Διαγραφή
    15. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει αυτά είναι αποδεδειγμένα στοιχεία και γεγονότα. Είναι για αμερόληπτους πολίτες που δεν είναι φανατικοί, ιδιοτελείς ή ηλίθιοι! Για ανθρώπους που τους αρέσει να ακούν τη σκληρή αλήθεια!

      Good luck

      Τελικα το μονο γνησιο Ελληνικο παραδοσιακο στοιχειο στην Πελλοπονησσο ειναι ο Φανατικος Εθνικισμος και η φασιστικη νοοτροπια

      Διαγραφή
    16. Ξενυχτάς ρε 2:04....έχεις αυπνίες ή περίμενες και άλλο σεισμό...
      Τελικά το μόνο που διακατέχει και εμπνέει εσένα και τους όμοιους σου 2:04 είναι το μίσος σου για τους Πελλοπονήσιους και γενικά για ότι Ελληνικό και τίποτε άλλο!
      Δεν είναι το θέμα σου καμιά ιστορική αλήθεια είτε Ελλήνων είτε Σλάβων την οποία στο κάτω κάτω κανείς και δεν αμφισβητεί!
      Αλλά θέμα σου είναι το απύθμενο μίσος σου εν γένει για τους Έλληνες!
      Ούτε τούρκος να ΄σουνα..Παναγία μου!
      Αλίμονο του εάν πέσει στα χέρια σου κανένας από Σπάρτη μεριά ή Αρκαδία και είσαι οπλισμένος!...θα του βγάλεις τα έντερα και θα τα κάνεις πλεξούδα!
      Στην όλη παρουσία σου εδώ μέσα δεν λες τίποτε ουσιώδες υπέρ των Σλάβων παρά μόνο βγάζεις εμπάθεια στα όρια ψυχωτικού μίσους απέναντι στους Έλληνες και ειδικά στους Πελλοπονήσιους λέγοντας τι; ….ότι όλη η παράδοση των Πελλοπονησίων είναι σλαβική;
      Εάν είναι αυτό το πρόβλημα σου τότε είσαι άξιος της μοίρας σου τι άλλο να σου πει κάποιος!
      Είσαι όμως και συ λίγο φυλετοσλαβοφασιστάκι λίγο ιδιοτελές αλλά πολύ ηλίθιο γεμάτο με μίσος μέχρι το μεδούλι!...Σίνκι τούρτσιν!....μάικατα![παραδέχεσαι;]
      Μισείς όπως βλέπω όλες τις ράτσες πλην των σλάβων που είναι πάντα τα θύματα [έτσι νομίζεις και με αυτό πιστεύεις τους προσβάλλεις και για αυτό σε βρίζω και θα σε βρίζω!] ακόμη και αν αυτοί έχουν υποστεί τις μύριες αιματολογικές επιμιξίες για τις οποίες εάν είχες και την στοιχειώδη ενημέρωση για το ποσοστό και με ποιους θα είχες εκπλαγεί σε μεγάλο βαθμό και ίσως άλλαζες γνώμη σε πολλά!
      Επιμιξίες έχουν υποστεί όλοι στα κεντρικά και ανατολικά βαλκάνια ή δεν είναι έτσι;...και εσύ έχεις την εντύπωση ότι ανήκεις σε κάποια αρειοσλαβική καθαρόαιμη κατά τα ναζιστικά πρότυπα ξεχωριστή ράτσα η οποία διώκεται μονίμως από τους άλλους λαούς και ειδικά τους Έλληνες από την Πελλοπόνησο!
      Βγάλε το δοκάρι από μπαντραγάνι που έχεις πρώτα στο δικό σου μάτι δες την αλήθεια και συ και μετά να μιλάς για φανατίλες και εθνικισμούς που εκφράζουν οι άλλοι!
      Και άσε τους όποιους προμεσαιωνικούς Σλάβους της Πελλοπονήσου δεν είναι της δικής σου ράτσας αυτό να το καταλάβεις! Όλοι ξέρουμε ποιοι ήταν και πως λέγονταν!Αφομοιώθηκαν πάει τελείωσε!
      Αλλά επιτέλους ρε σλαβάνθρωπέ μου ποια είναι η ονομασία της εθνότητας σου ή της φυλής ;
      Λέγε!......την ξέρεις ναι ή όχι!
      Για να ξέρουμε με ποια σλαβική ράτσα μιλάμε!
      Τι είσαι Κροάτης,Σέρβος,Μαυροβούνιος,Βόσνιος.Σλοβένιος,Σλοβάκος,Ουκρανός,Λευκορώσος,Ρώσος,Μολδαβός,Βούλγαρος,Λευκός Κοζάκος κ.λ.π....τι;
      ...ή απλά σκέτο Σλάβος!



      Διαγραφή
    17. RE 8:55 YPARXOUN PWS DEN YPARXOUN ALLA GIA RIKSE 3-4 TETOIA TOPONYMIA KAI PES MAS TI SHMAINOUN ESTW KAI STHN SLABIKH..ANTE NA SE DW!
      ALLA GIATI NA PAME HLIA KAI ARKADIA AS PAME BOREIA KAI PANW!
      TΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΟΧΡΙΝΤ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΡΙΛΕΠ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΗΡΑΚΛΕΙΑ" ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΒΙΤΩΛΙΑ!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΝΤΕΜΠΑΡ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΟΥΚΟΥΣ"[το παλίο σέλο του πατερούλη σου Γκότσε]ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΡΕΣΕΝ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΤΡΟΥΜΙΤΣΑ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΑΒΑΝΤΑΡΤΣΙ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΚΟΠΙΑ"[Εδώ σε θέλω δυνατό αργηγέ]ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΟΥΣΕΒΟ[Αλλά σε θέλω να είσαι γάτα..σίγουρα θα την κάνεις την γκάφα σου]ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΛΑΒΙΚΟ ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ?
      ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΑΛΛΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ π.χ. "ΣΟΦΙΑ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΝΙΣ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΟΤΓΚΟΡΙΤΣΑ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΛΟΤΙΒ"!
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!

      ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ 8:55 but especially you 9:06 with the open mind as you make such suggestions for information’s via Wikipedia about the north Slavs in our neighbourhood who they have "open mind" but full of confusion about their true national identity!
      I hope that their Good will help them as they wanted it through a government video-pray some years ago to find out who they really are as a nation!
      They had moved the mankind!everyone had cried!some people are still crying!...even in this blog!They dont know yet the name of their nation!
      I hope that their Slavic by birth God according to the high educated pr.Vasil Iljov and with the Slavic name RISTO and not CHRIST-OS [ΧΡΙΣΤΟΣ in Greek(greek bastards they tried to rename everything "but now is the time of truth" –"diode vreme da se znae")..which it means the One Who only He has the Χρίσμα as God...."Χριστός" is not a name but this is not important for the pr.Vasil Iljov and pr.Popovski and many other great Academians in FYROM with open minds!!] and he is a Biblical Slavic Macedonian by blood from His Mother Maria Macedonian by blood too and his name again is "Ristos" and not ΧΡΙΣΤΟΣ according to the new book of this great PROXESSOR Vasil Iljov OF FYROM!!
      WHAT A GREAT AND HOLLY NATION THEY ARE!THE GOD HAS THE SAME BLOOD WITH THEM![Ρε λες να είναι η χαμένη φυλή του Ισραήλ και να πάθουμε καμιά πλάκα!Θεός φυλάξει!]
      THATS WHY THEY ARE VERY AND HIGH EDUCATED PEOPLE!..IN THEIR UNIVERSITIES..IN THEIR GOVERNMENT..EVERYWHERE!
      AND ALL OF THEM ARE WITH OPEN MINDS!
      ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟ!

      Διαγραφή
    18. Μίσους απέναντι στους Έλληνες και ειδικά στους
      Πελλοπονήσιους εκ μερος μου δεν υπαρχει ειναι αδελφεια (Σλαβοι) Μισο τους φανατικους εθνικορατσιστες που δεν αναγνωριζουν την εθνικη μακεδονικη μειονοτητα
      Ειμαι Ελλινας πολιτης με Μακεδονικη σεινηδιση και ομιλο επτα γλωσσες

      Διαγραφή
    19. Ρε 7:03...
      Έχεις [..Μίσους..]πως δεν έχεις?...απέναντι στους Έλληνες εν γένει και ειδικά στους Πελλοπονήσιους διάβασε τι έχεις γράψει εδώ μέσα!
      Και οι Πελλοπονήσιοι δεν είναι Σλάβοι ούτε [..αδέλφεια..] σου!
      Και λες εσύ μόνος σου [..Μισο..]!!...εσύ λοιπόν μισείς αυτούς που δεν αναγνωρίζουν τι;...κάτι που δεν είσαι ούτε εσύ ούτε οι πρόγονοί σου!
      Είσαι [..Ελλινας..] πολίτης αλλά έχεις εθνική [..σεινήδιση..]
      ανακόλουθη με την εθνικότητά σου!
      Και λες [..ομιλο..]επτά γλώσσες αλλά όπως βλέπω τα Ελληνικά ούτε τα γράγεισ σωστά ούτε και τα αντιλαμβάνεσαι!
      Πάω στοίχημα οτι ούτε την μητρική σου ούτε και τις άλλες 5 κατέχεις επαρκώς!
      Σε λυπάμαι!
      Οι Έλληνες δεν σε μισούν που είσαι Σλάβος ρε πολύγλωσσε!
      Το ότι είσαι Σλάβος είναι δικό σου πρόβλημα και ταυτόχρονα είναι και τιμή όπως είναι η ίδια ακριβώς τιμή του να είσαι Έλληνας,Αλβανός,Σέρβος,Κογκολέζος ή οτιδήποτε άλλο!
      Ατιμία είναι να είναι κάποιος Γερμανός και να λέει ότι είναι Ισπανός!
      Αυτό κάνεις εσύ!...Είσαι Σλάβος και λες ότι αιματολογικά και συνειδησιακά είσαι Έλληνας με το να λες ότι είσαι Μακεδόνας !
      Γι αυτό ρε σε χλευάζουν και οι Έλληνες και οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί όσον αφορά τα Βαλκάνια!
      Έκανες τόσο κόπο να μάθεις 7 γλώσσες και δεν αφιέρωσες λίγο χρόνο για να μάθεις ποια είναι η ονομασία της φυλής και του έθνους των προγόνων σου;
      Τους προσβάλεις δεν το καταλαβαίνεις αυτό!
      Όσο το κάνεις αυτό οι Έλληνες και όχι από εθνικισμό θα σε μισούν για την ιστορική ανακολουθία της συγκεκριμένης συμπεριφοράς σου ως την φυλετική καταγωγή σου!
      Σε συμβουλεύω να μάθεις εκτός από μια 8 γλώσσα την αληθινή ονομασία της εθνικότητάς σου επιτέλους!....και να την δηλώνεις δημόσια και άνετα με υπαρκτά ιστορικά στοιχεία καταγεγραμμένα [..που όπως φαίνεται δεν έχεις ποτέ ξεψαχνίσει..]και θα εκπλαγείς ακόμη και από αυτή την στάση των φανατικών εθνικορατσιστών!
      Κάνε μια δοκιμή!....θα χάσεις μόνο το όποιο μίσος στρέφεται εναντίον σου!
      Και μην απαλλοτριώνεις ξένες εθνικές ονομασίες για να δηλωθείς εθνικά,είναι ταπείνωση και ντροπή και θα σε κράζουν μονίμως! αρκετά μπινελίκια έχουν πέσει στην ράτσα σου!...και ναι ρε είναι καιρός να σταματήσουν!!
      ΜΗ ξεφτιλίζεσαι!....μη λες ότι είσαι Μακεδόνας αφού είσαι όπως λες Σλάβος!!
      Είσαι Σλάβος και έχεις εθνική ονομασία!... αλλά δεν είναι αυτή ούτε του Βούλγαρου ούτε του Σέρβου και προ πάντων ΟΧΙ αυτή του ΜΑΚΕΔΟΝΑ που έγινε χρήση κατ΄ οικονομίαν από μια εποχή και έπειτα από πολιτικές σκοπιμότητες κάποιων ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ!!ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! και μην αναπαράγεις τις ιδεολογικοπολιτικές τους απόψεις κάνοντάς τες εθνική σου θέση γιατί δεν έχουν καμιά ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΑ για σένα για τον λόγο του ότι δεν θα σε δικαιώσουν ούτε θα σε αποκαταστήσουν ΕΘΝΙΚΑ ποτέ!
      Σε λίγο κάποιοι γάτες και με μυαλό στην γκλάβα τους θα με περάσουν και για δικό σου με αυτά που σου γράφω αλλά κομμάτια να γίνει!...στο κάτω κάτω Χριστιανοί Έλληνες είμαστε σε αυτό το κράτος άλλοι μόνο ως πολίτες άλλοι και ως Έλληνες και ως πολίτες αλλά δεν μπορούμε να είμαστε και ανιστόρητοι ως άνθρωποι δεν συμφωνείς;
      Άντε ….ξεκίνα ψάχνε και θα δεις που θα σε αναγνωρίσουν σιγά σιγά!
      Αναγνώρισε στο λέω ξανά…….πρώτα το εαυτό σου!Το πρόβλημα υπάρχει μέσα στη ράτσα σου και ΟΧΙ έξω από αυτή!
      Εκεί μέσα είναι οι ανιστόρητοι και είστε οι πιο πολλοί εγκλωβισμένοι σε ένα λάθος!
      Εάν ενδιαφέρεσαι για την ράτσα σου δοκίμασε να τους πεις την αλήθεια και τότε θα δεις τι εστί μίσος!Αλλά αξίζει κανείς να φέρει το έθνος του σε κατάσταση αλήθειας δε συμφωνείς;
      Εμείς τα Εθνικοελληνοφασισταριά είχαμε έναν ρατσιστή άνθρωπο των γραμμάτων που κάποτε έγραψε και τον Εθνικιστικότατο Εθνικό μας ΄Υμνο ο οποίος είπε το εξής: «Εθνικόν ….το αληθές» και η εθνική αλήθεια λοιπόν ξεκινάει για σένα από το ΟΝΟΜΑ!
      Από τέτοιους μαθαίνουν πέντε μαλακίες οι Έλληνες και είναι εθνίκια!
      Εγώ [..ομιλο..] 1 ολόκληρη γλώσσα και 3 σε ποσοστό 70% και μάλλον η μία από τις 3 είναι η δική σου που σίγουρα την μιλώ και επαρκέστερα από σένα!
      Σε αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος!

      Διαγραφή
    20. Ανώνυμος 6:24
      The name is REPLUBLIC OF MACEDONIA
      135 U.N.COUNTRIES RECOGNISED MACEDONIA UNDER ITS CONSTITUTIONAL NAME
      Μεταξη αυτον U.S.A.RUSSIAN KAI CANADA

      PS.THE TOTAL U.N. COUNTRIES ARE 194
      DO THE MATH WHAT IS THE PERCENTAGE?
      WHO IS GOING TO WIN IF A VOTE TOOK PLACE IN THE U.N. FOR THE RESOLUTION OF THE NAME?

      Διαγραφή
    21. Προσωπικά, σαν εθνικά Μακεδόνας, έχω ελληνική υπηκοότητα και κατά συνέπεια η πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, όπως ακριβώς ένας εθνικά Έλληνας στην Αλβανία έχει αλβανική υπηκοότητα και πατρίδα του είναι η Αλβανία. Έλληνες πολίτες, εθνικά Μακεδόνες. Αυτό είμαστε. Τόσο απλό είναι.

      Διαγραφή
    22. Φορ Ανώνυμους 11:45!
      Δε νέιμ ιζ νοτ Ριπάμπλικ οφ Μασεντόνια!
      Ιτ ιζ ΦΥΡΟΜ!
      Εντ ιφ ιν δε φιούτσερ τόταλυ δε 194 κάουντρις οφ δε U.N. γουίλ βόουτ φορ γιόρ κονστιτούσιοναλ νέιμ...χίστορυ εντ δε τρούθ σαλ νέβερ γκίβε γιου δις βόουτ αμπάουτ γιόρ νασιονάλιτυ!....ίβεν γιόρ όουν χίστορυ γουίλ νοτ γκίβε ένυ βόουτ....μπατ σι χας όλρεντυ βόουτιτ αγκαίνστ γιού θρού γιόρ ανσέστορς γκρέιβς!
      Γουάτ ε γκρέιτ σσέιμ φορ γιού εντ γιόρ νέισσον!
      Μπάτ ίβεν γουίθ δε ριζάλτς οφ δε 194-1 βόουτς....Ελλάς χεζ νοτ όνλυ δε χάιεστ σκορ ιν δις ντιμπέιτ μπατ όλσο σι χαζ αντ ιτ σαλ όλγουεις χέβ δε χάιεστ πάουερ ον έρθ το νέιμ γιού ιν δε γουέι εντ γουίθ δε νέιμ δατ σι λάικς!..εντ μέιμπυ γιού γκέτ λάκυ του μπι νέιμτ μπάι ρίαλ νέιμ οφ γιόρς!...αντ μπάυ δις άιξον σι σαλ γκίβε μόρ χόνορ εντ μόρ ρισπέκτ του γιόρ ανσέστορς ράδερ δαν γιού γκίβ δεμ!
      Γιού σαλ σι μάι σλόβενετς βαλκάνιαν φρέντ!

      [..can you read the above λάγκουιτς.?]

      ΕΛΛΑΣ has the truth not only by her own well known history but also by the truth from your slavic history as well!
      We are respect your true history and the slavic blood of your ancestors more than you do!
      Why you don’t honoring them as your blood fathers?
      And why you don’t like your real Slavic name of your΄s and their slavic nation what is your problem?

      Για σένα Ανώνυμε 2:35 π.μ.
      Δεν είσαι εθνικά Μακεδόνας γιατί δεν υπήρξε ούτε υπάρχει Μακεδονικό έθνος και μάλιστα μη Ελληνικό!
      Οι Μακεδόνες ήταν και είναι Ελληνική φυλή!
      Και αν είσαι Μακεδόνας τότε είσαι Έλληνας!
      Αν με το Μακεδόνας δηλώνεις σλαβική καταγωγή τότε είσαι κάτι άλλο και όχι Μακεδόνας!
      Τόσο απλό είναι!

      πολύ το κουράζουμε το θέμα...

      Διαγραφή
  6. Κλασικα ο καθε ασχετος μπορει να σχολιαζει χωρις να εχει ιδεα! Πρωτα απο ολα το βιβλιο αυτο που προκειτε να γραφτει,εχει γινει προεπεξεργασια εδω και 2 χρονια(Για εσας τους εξυπνος) Το βιβλιο θα αναφερετε απλα στα Ιστορικα γεγονοτα της εποχης τα οποιοα ειναι καταγεγραμενα και θα υπαρχουν μαρτυριες ανθρωπων της τοτε εποχης(γραμματα-φωτογραφιες κλπ)Δεν θα αναλυσει το μακεδονικο ζητημα.Ειναι γνωστο η Μακεδονια ειναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Οσο για τα σουβλακια που λεει ο "μαγκας" οτι θελουμε θα βαλουμε μεσα...αν μπορουσες ας το εκανες κι εσυ.Για οσους φοβουντε αυτη την κινηση του συλλογου...απλα περιμενετε και θα απολαυσετε πολυ το αριστο αποτελεσμα! Ιδιες αντιδρασεις πριν 2 χρονια και για το ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, τωρα δεν νομιζω να τολμισει καποιος να μιλησει για την αψογη και πετυχημενη εκδηλωση. Βουλωνουν τα στοματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ AAA= ΑΝΟΗΤΟΣ.... ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.....ΑΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ!
      ΤΑ Α ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ 4!
      ΑΑΑΑ=ΑΝΟΗΤΟΣ....ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ....ΑΛΗΤΗΣ.....ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ!
      ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 3Α!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.