Στις 27 και 28 Αυγούστου και ώρες 16:30-21:30 θα διοργανωθεί στη Φλώρινα το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τις επιχειρήσεις ή φορείς ιδιωτικού αλλά και δημόσιου τομέα του νομού Φλωρίνης που υποχρεούνται στην εκπαίδευση του προσωπικού εργασίας, ιδιοκτητών / υπεύθυνων, βάση της Νομοθεσίας και των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616 (Προθεσμία συμμετοχής έως Τρίτη 31 Ιουλίου). Αφορά όλες τις επιχειρήσεις και φορείς ανεξαρτήτως μεγέθους που εμπλέκονται με οποιαδήποτε μορφή τροφίμων είτε στον τομέα της Παραγωγής ή Μεταποίησης ή Διακίνησης ή Διάθεσης/Πώλησης κτλ. Τα σεμινάρια προσφέρουν πολλαπλό όφελος για τις επιχειρήσεις/φορείς, εφόσον εκτός του ότι εκπληρώνονται οι βασικές Υγειονομικές Νομιμοποιητικές υποχρεώσεις τους, μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν τις Πιστοποιήσεις που λαμβάνουν και ως σημαντικό Ποιοτικό Επιχειρηματικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα:
Βάση των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616, μια επιχείρηση ή Φορέας, υποχρεούται να φροντίσει να συμμετέχει το Προσωπικό στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων, ακόμη και αν έχει ως μοναδικό απασχολούμενο τον ιδιοκτήτη. Η Βασική αυτή υποχρέωση ελέγχεται κατά τις επιθεωρήσεις των ελεγκτικών φορέων, καθώς και με την εφαρμογή του νέου επικείμενου συστήματος «Διατροφικού Τειρεσία» του ΕΦΕΤ. Ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης και Υλοποίησης του Προγράμματος, και οι διαδικασίες Υλοποίησης, εντάσσονται στο πεδίο «Επαγγέλματα Υγείας και Πρόνοιας» με αριθμό Πιστοποίησης 4686-09 από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης. Επίσης, το Πρόγραμμα εντάσσεται στις προδιαγραφές της Κρατικά επιδοτούμενης Δράσης ΛΑΕΚ, και το κόστος δύναται να είναι Κρατικά επιδοτούμενο.
Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με τηλεφωνική συμμετοχή μέσω απλών διαδικασιών.
Προθεσμία εκδήλωσης συμμετοχής έως την Τρίτη 31 Ιουλίου.
Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:30 και Σάββατο 9:00-14:30, στα τηλ.: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810313773 και στο email: info@eurodiapistefsi.com.
Υπεύθυνη Προγράμματος – Πληροφοριών: κα Κουτράκη Κατερίνα
Βάση των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616, μια επιχείρηση ή Φορέας, υποχρεούται να φροντίσει να συμμετέχει το Προσωπικό στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων, ακόμη και αν έχει ως μοναδικό απασχολούμενο τον ιδιοκτήτη. Η Βασική αυτή υποχρέωση ελέγχεται κατά τις επιθεωρήσεις των ελεγκτικών φορέων, καθώς και με την εφαρμογή του νέου επικείμενου συστήματος «Διατροφικού Τειρεσία» του ΕΦΕΤ. Ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης και Υλοποίησης του Προγράμματος, και οι διαδικασίες Υλοποίησης, εντάσσονται στο πεδίο «Επαγγέλματα Υγείας και Πρόνοιας» με αριθμό Πιστοποίησης 4686-09 από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης. Επίσης, το Πρόγραμμα εντάσσεται στις προδιαγραφές της Κρατικά επιδοτούμενης Δράσης ΛΑΕΚ, και το κόστος δύναται να είναι Κρατικά επιδοτούμενο.
Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με τηλεφωνική συμμετοχή μέσω απλών διαδικασιών.
Προθεσμία εκδήλωσης συμμετοχής έως την Τρίτη 31 Ιουλίου.
Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:30 και Σάββατο 9:00-14:30, στα τηλ.: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810313773 και στο email: info@eurodiapistefsi.com.
Υπεύθυνη Προγράμματος – Πληροφοριών: κα Κουτράκη Κατερίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.