Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Στη Φλώρινα το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων

Το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφτηκαν στο γραφείο του, την Παρασκευή 13 Ιουλίου, εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων με την κ. Νίνα Γκατζούλη, πρώην πρόεδρο της Παμμακεδονικής ΗΠΑ και συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το βιβλίο που εξέδωσαν πρόσφατα με τη βοήθεια 70 ακαδημαϊκών, μέσω του Κέντρου Μακεδονικών Σπουδών, με έδρα τη Νέα Υόρκη και το οποίο έχει σταλεί σε όλα τα μέλη-κράτη του ΟΗΕ, σε όλους τους Ευρωβουλευτές και στους περισσότερους πολιτικούς της Αμερικής, με σκοπό όλοι να μάθουν την αλήθεια της ιστορίας μας. Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είπε πως αποτελεί την πρώτη προσπάθεια που γίνεται με τρόπο επίσημο και σωστό και κλείνοντας τη συζήτησή τους, αναφέρθηκαν στο παγκόσμιο συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων που θα γίνει του χρόνου, το οποίο συμπίπτει χρονικά με το συνέδριο των Απανταχού Φλωρινιωτών και συζήτησαν για κάποια ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο.

3 σχόλια:

  1. θα προλάβει ο Βοσκόπουλος να διοργανώσει του χρόνου το Παμμακεδονικό Αντάμωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Γιάννης Βοσκόπουλος,κι όχι μόνο ο Γιάννης, θα παρέλθει.
    Τα δεδομένα όμως που προκύπτουν για την περιοχή μας δεν ταυτίζονται ούτε με τον κ.Βοσκόπουλο, ούτε με κανέναν άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε το Παγκόσμιο Συνέδριο, ούτε το Αντάμωμα οργανώνονται από τον Δήμο, και φυσικά από τον δήμαρχο προσωπικώς, άρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.