Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Υποβολή αιτήσεων εκπαιδευτικών για τα μουσικά σχολεία

Καλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14 και ΤΕ16, να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και οι ιδιώτες εμπειροτέχνες μουσικοί για ένταξη σε πίνακα ωρομισθίων μουσικών ειδικεύσεων για πρόσληψη στα Μουσικά Σχολεία, διδακτικού έτους 2012-2013.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία των Διευθύνσεων (Διοικητήριο - Κτήριο Περιφέρειας – 1ος όροφος), από 17-7-2012 έως 27-7-2012, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Επισημαίνεται ότι, λόγω αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου με σκοπό την πληρότητα, τη συντόμευση και τη βελτίωση του περιεχομένου και των διαδικασιών μηχανογράφησης, η αίτηση (ακόμη και για τους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη καταχωρισμένο φάκελο στο σύστημα) θα πρέπει να συνοδεύεται μόνο από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που μνημονεύονται στην σχετική εγκύκλιο.
Ως προς τις λεπτομέρειες της διαδικασίας παραλαβής και καταχώρισης των αιτήσεων, συνίσταται οι υποψήφιοι να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στην οποία επιθυμούν να υποβάλλουν την αίτησή τους, αφού προηγουμένως μελετήσουν την εγκύκλιο.
Η σχετική εγκύκλιος είναι αναρτημένη στο πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης και μπορεί να αναζητηθεί στο διαδίκτυο γράφοντας στη μηχανή αναζήτησης «εγκύκλιος μουσικών 2012»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.