Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πλοκάμια και στη Φλώρινα από τη «βιομηχανία» αναπήρων - μαϊμού

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τη βιομηχανία αναπήρων - μαϊμού που λυμαίνεται τα κρατικά ταμεία είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής", τα στοιχεία των επιθεωρητών υγείας δείχνουν επιδόματα ρεκόρ για "τυφλούς" σε Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Φλώρινα, Καβάλα και Χίο.
Οι περισσότεροι "βαριά ανάπηροι" εντοπίζονται σε Κομοτηνή, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη. Οι Σέρρες έχουν το ρεκόρ σε "νεφροπαθείς". Η Θήβα έχει από χρόνο σε χρόνο αφύσικη αύξηση δικαιούχων όλων των επιδομάτων, με ρεκόρ αύξησης γενικών δαπανών στα προνοιακά επιδόματα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Ζάκυνθο, που αποτέλεσε και την αφορμή για να γίνει πανελλαδική έρευνα για "επιδόματα – μαϊμού", από τους 689 τυφλούς που έως τώρα εισέπρατταν επιδόματα, με την απογραφή περιορίστηκαν στους 150, δηλαδή κατά 539 λιγότεροι.
Στη Φλώρινα, ως «τυφλοί» παίρνουν επίδομα 374 (σε σύνολο 667 δικαιούχων επιδομάτων).

Πηγή: nooz.gr

4 σχόλια:

  1. Με τόσους τυφλούς θά επρεπε σε κάθε πλάτεια να βλέπουμε λευκά μπαστούνια .Τα ονοματα τους να τοιχοκωληθουν σε κεντρικά σημεία της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα ονόματα των γιατρών που τους βάφτησαν τυφλούς!

      Σε περιοχές των ΗΠΑ, τους κρεμάνε ένα χαρτόνι από το λαιμό, που γράφει τι έχουν κάνει και πρέπει να στέκονται σε κεντρικά σημεία να τους βλέπει ο κόσμος.

      Παράδειγμα για την περίπτωση:
      Έπαιζα τον τυφλό.
      Είμαι ένας από αυτούς που μαζί τα φάγαμε.

      Διαγραφή
  2. Με τα βιβλιάρια Πρόνοιας θα ασχοληθεί κανείς Οι δικαιούχοι λένε ότι τα έχουν επειδή δεν δουλεύουν Όλοι οι άνεργοι τα δικαιούνται Ρωτάω Απάντηση θα υπάρξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ιδιοκτητης ξενοδοχειου στη φλωρινα με 65% αναπηρια πηγαινει καθε πρωι για... κυνηγι !!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.