Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Φλωρινιώτης Κώστας Παπαδόπουλος κατέκτησε το πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων με τον Ηρακλή

Ένας Φλωρινιώτης οδήγησε την ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην κορυφή. Πρόκειται για τον Κώστα Παπαδόπουλο, που από τη θέση του προπονητή κέρδισε το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου (το πρώτο ήταν το 2008).
Στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης νίκησε με 3-2 (25-17, 17-25, 20-25, 25-22, 19-17) τον Ηρακλή Κηφισιάς, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε για την επιτυχία του συλλόγου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς το κατακτήσαμε χωρίς ήττα. Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ, είμαστε πολύ κουρασμένοι αλλά κλείνουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι επισφράγισμα της πορείας που κάναμε και για τις Νεάνιδες και για τις Γυναίκες. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και τις τέσσερις γυναίκες που δεν αγωνίστηκαν λόγω ηλικίας, αλλά δουλεύουμε όλοι μαζί στις προπονήσεις. Αυτό το κύπελλο το αξίζει και η γυναικεία ομάδα, γιατί ουσιαστικά είναι το ίδιο ρόστερ πέραν από τέσσερις κοπέλες».
Δείτε και σε video τις δηλώσεις του στο volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.