Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Στην Αυστραλία ο Στ. Κωνσταντινίδης

Ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης ορίστηκε εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων και θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στη Μελβούρνη θα επισκεφτεί το δίγλωσσο σχολείο «Άγιος Ιωάννης» και την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας.
Θα συναντηθεί επίσης, με τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο της Άνω Βουλής της Βικτώριας, τον Επίσκοπο Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, τους ομογενείς Ομοσπονδιακούς και Πολιτειακούς Βουλευτές, τον Πρόεδρο του Ελληνοαυστραλιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου, τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Ομογενειακά Μ.Μ.Ε.

17 σχόλια:

  1. Κι εμείς οι "απλοί πολίτες" που μας έχουν ρουφίξει το αίμα δεν μπορούμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας και αυτοί ξοδεύουν χρήματα αβέρτα κουβέρτα χωρίς έλεος για ταξίδια και έξοδα παράστασης των λαμόγιων.......... ΕΛΕΟΣ...... και ντροπή σ΄ αυτούς που παρευρίσκονται σε θέματα Εθνικής Περηφάνιας
    Από Φλωρινιώτισσα μητέρα απογοητευμένη και αγανακτισμένη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγκιάααα!!! Το να αποφεύγει ένας πολιτικός την παρέλαση φέτος αν μη τι άλλο δείχνει ευφυία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωχ, τώρα που θα έχει περάσει και...ωκεανό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν μας φτανουν τα ρεζιλικια απο στον σταθη στα ελληνικα Μ.Μ.Ε τωρα θα γινουμε ρεζιλι ως την αυστραλια. καλα ρε βουλη των ελληνων,δεν ειχατε αλλον να στειλετε?
    ελπιζω μην τον ποτισουν πολυ εκει και μας ερθει τραγουδωντας.
    παντως σταθη κριμα. τζαμπα πηρα το γιαουρτι. πραγματικα γλυτωσες που την εκανες με ελαφρα... ειλικρινα σου λεω γλυτωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη ειναι η βουλη αυτος και ο εκπροσωπος της...Ενα Τ Ι Π Ο Τ Α....θα τα πουμε στις εκλογες προδωτες του εθνους και της πατριδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ ρε τυχερουλι!!!!!!
    πηγενε και εκει να πουλησεις εξυπαναδες Σταθουλη
    Μονο που εκει, πιστευω, δεν ειναι τοσο μπουφοι οσο εμεις εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΑΝ ΡΕ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 05:19 ΑΜ πες μου αλήθεια, τον θεωρείς μάγκα; Και ευφυή διαβάζω!!! Αν έτσι μετρά κανείς την ευφυία σήμερα, είναι άξιος της μοίρας του. Τι φταίνε όμως οι υπόλοιποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Ανώνυμος 12:15
    Το πρόβλημά σου είναι η παντελής έλλειψη χιούμορ.
    (5:19)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τόση ξετσιπωσιά πιά! Την ίδια στιγμή που κόβονται συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων και μισθοί εργαζομένων, οι πολιτικοί συνεχίζουν την ίδια πολιτική, χωρίς περικοπές στα ταξιδάκια" τους που πληρώνονται από τον κρατικό κορβανά. Αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε να περασεις καλα ρε Σταθη.Στον γυρισμο μην ξεχασεις να παρεις και ενα κανγκουρο,για μασκοτ στην προεκλογικη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί γλύτωσε ρε ψευτόμαγκα 7:17 ο Στάθης το γιαούρτι;
    Θα έρθει δε θα μείνει εκεί. Πες μας σε ποια γωνιά, ποια μέρα και ώρα να περάσει να του το πετάξεις να δούμε δηλαδή και τι @ρχιδι@ έχεις.
    Και επειδή υπάρχει και άλλη πλευρά θέλω κανένα τέτοιο σκηνικό για να σε κάνω να μαρτυρήσεις τη μέρα που γεννήθηκες γιατί πολύ σας ανεχτήκαμε μαϊμούνια.
    Τέλος στην ασυλία και αρχίζει το γ@μήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Ο 3.29 ΑΜ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙ;ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ
    ΣΤΑΘΗ.ΔΗΑΔΗ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
    ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
    ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΣΤΑΘΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ;ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΗΜΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ 10.25 ΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΤΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΑΠΟΨΗΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ "ΑΠΟΨΗΣ-ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ" ΜΕΓΕΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.