Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Τρία Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών στη Δυτική Μακεδονία

Πράξη νομοθετικού περιεχομένου, σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, για τη νομοθέτηση της κατασκευής τριών κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών σε κάθε μία από τις δέκα Περιφέρειες της ηπειρωτικής χώρας θα προωθήσει στο Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πριν από τις εκλογές.
Οπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Χρυσοχοΐδης στη συνάντηση με τους περιφερειάρχες, στους οποίους παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης, οι Περιφέρειες έχουν προθεσμία μίας εβδομάδας για να απαντήσουν εάν συμφωνούν με τη δημιουργία των κέντρων κράτησης.
Στη συνέχεια, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας θα προχωρήσουν στην εξεύρεση των κατάλληλων χώρων.
Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι «οι νόμοι ψηφίζονται και ισχύουν για όλους τους πολίτες».
Επίσης, ανέφερε ότι τα εξασφαλισμένα κοινοτικά κονδύλια για τα κέντρα κράτησης ανέρχονται σε 250 εκατ. ευρώ για την τριετία 2011 – 2013.

Πηγή: in.gr

15 σχόλια:

  1. ''ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι «οι νόμοι ψηφίζονται και ισχύουν για όλους τους πολίτες»''.
    ...μερικοί από εσάς όμως κ. υπουργέ συχνά το ξεχνούν αυτό και τους γράφουν τους νόμους, ξέρετε, που!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας λες ρε Χρυσοχοίδη, ότι οι νόμοι είναι για όλους τους πολίτες. Τότε οι μισοί βουλευτές θα έπρεπε να παν φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
    ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ?
    ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ποιες πόλεις θα ειναι αυτά τα κέντρα λαθρομετανάστευσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ "ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ" ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ...ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!.....ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ!
    ΩΡΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!
    "ΠΑΠΑΡΟΜΠΑΧΑΛΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΣ"
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!..ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ?

    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετοιμαστείτε να κλειδωνόμαστε τη νύχτα σπίτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με "ασφαλείς" πληροφορίες, για τη Φλώρινα υπάρχουν οι εξής λύσεις:
    Τα παλιά στρατόπεδα του Ξινού Νερού, του Φιλώτα-Αμυνταίου, του Πυροβολικού Φλώρινας, της Σκοπιάς, της Αγ. Παρασκευής, του Πεδίου βολής Λόφων, των τεθωρακισμένων του Αμυνταίου, των συνόρων της Νίκης, και πιθανόν του πεζικού της Φλώρινας εάν δεν αντιδράσουμε πολύ!!!
    Αυτά θα προτείνουν οι Κοζανίτες για να φύγει το "τσιβί" από την περιοχή τους!!!
    Θα το δείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα ξερονήσια ρε μπουνταλά άμα πάνε θα τα μαγαρίσουν!!! ενώ εμάς θα μας ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πεδίο βολής λόφων του δήμου Μελίτης είναι το καταλληλότερο Πολυπολιτισμικός Δήμος . έτσι δέν είναι πρόεδρε μελίτης αζβλακωβ? και μήν μου πείς ότι οι λαθρομετανάστες είναι ανεπιθύμητοι στο χωριό σου .Θα σε κατηγορήσουν οτι είσαι....φασίστας και καταπατάς τα ανθρώπινα δικαιώματα τους ! Τα ανεξόφλητα γραμμάτια τώρα θα τα πληρώσεις εσύ και ο παβλε σκοπιανόπουλος σου .Τσιμουδιά και τουμπεκιστάν ξοφλήσατε. da?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu mhn les toses blakies.. skepsou kai ligo 03:37 prhn arxiseis na les sxoliazeis kai na les oti anoohsia sou er8ei..!!!

      Διαγραφή
  10. Ποσο καιρο θα τους κρατανε ,μετα τι θα τους κάνουν .Κανένας δεν λεέι τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΒΛΑΚΩΦ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ?Θ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για τους λαθρομεταναστες βρηκαν λεφτα.Για τα δικα μας παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς 3.37 τι σχεση εχει το πεδιο βολης των λοφων με την μελιτη πας καλα?οση σχεση εχει και ο AHΣ μελιτης στον οποιον εργαζονται 100 μελιτιωτες και3 λοφοιωτες ταχετε παιξει εντελως .πρεπει ολοι μαζι οι δημοτες να ξεσηκωθουμε οπως εκαναν και οι ξυπνιοι οι κοζανιτες οχι να πλακωνομαστε μεταξυ μας .λες και εμεις θα επωφεληθουμε απο τις μιζες που παιζονται.δυο τρια λαμογια θα τα φανε.ωρα να ξυπνησουμε λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.