Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Τα νέα ονόματα θα φέρουν την αλλαγή...

Με αυτό το σκεπτικό ποντάρουν στην Ιπποκράτους ότι θα δώσουν αέρα ανανέωσης εν όψη των εκλογών. Εδώ και καιρό βολιδοσκοπούν νέους και κυρίως νέες που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Τα πρώτα ονόματα θα γίνουν γνωστά με την εξαγγελία των εκλογών, δεν θέλουν να διαρρεύσουν από τώρα για να μην θεωρηθούν καμμένα.
Ο λόγος γίνεται για τρεις γυναίκες του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που έχουν μεγάλη δραστηριότητα στο κόμμα, οι δύο είναι για την περιοχή της Αττικής και μια για την Πέλλα, ενός νέου εμπόρου από την Πάτρα, ενός χρόνια συνδικαλιστή της νεολαίας για την Ηγουμενίτσα, ενός επίσης νέου από το Αμύνταιο της Φλώρινας και τέλος ενός διδάκτορα της Σάμου κάτοικο Αθηνών.
Με το ίδιο σκεπτικό πορεύονται και στην Νέα Δημοκρατία που έχουν βάλει το πήχη πιο ψηλά μιας έχουν κάνει από τώρα τα ονόματα γνωστά που αφορούν την λίστα των υποψηφίων. Οι νέοι τη ΝΔ προορίζονται για την περιοχή της Ξάνθης, του Ρεθύμνου, της Αθήνας κ.α.. το προφίλ τους είναι καθαρά κομματικό και προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση και την νεολαία του κόμματος.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. «Καὶ οὐδεὶς βάλλει οἶνον νέον εἰς ἀσκοὺς παλαιούς· εἰ δὲ μή, ... οἱ ἀσκοί ἀπολοῦνται· ἀλλὰ οἶνον νέον εἰς ἀσκοὺς καινούς βλητέον»

    Δεν μπορείς να βάλεις νεό κρασί σε παλαιούς ασκούς, είπεν ο Κύριος.

    Λέτε να μην ήξερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.