Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου στο Αρμενοχώρι

Σε μια εποχή όπου το Internet αποτελεί τρόπο ζωής κυρίως για τη νεολαία, το Δημοτικό Σχολείο Αρμενοχωρίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ασφαλής Χρήση του Διαδικτύου – Πρόληψη και Προστασία».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 7:00 το βράδυ στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Αρμενοχωρίου (πρώην Κ.Ε.Φ.Ο.) με ομιλητές τον κ. Ιωάννη Ασσιόγλου ειδικό σε θέματα Διαδικτύου (Ηλεκτρολόγο – Ηλεκτρονικό, Εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και τον κ. Κωνσταντίνο Στυλιάδη υπεύθυνο ΠΛΗ. ΝΕ. Τ. Φλώρινας.
Θα προηγηθεί στις 05:30 – 07:00 μ.μ. ενημέρωση και διαλογική συζήτηση για τη ασφαλή χρήση του Διαδικτύου με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου – Γυμνασίου και Λυκείου.
Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς γονείς, μαθητές αλλά και προς όλους όσους χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να ενημερωθούν για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η χρήση του Internet και οι οποίοι μπορεί να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Με εκτίμηση
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 6/Θ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.