Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στόχος σκοπιανού χάκερ ιστοσελίδα της Φλώρινας

Στο στόχαστρο σκοπιανού χάκερ, που υπογράφει με το όνομα Red Code, βρέθηκε η ιστοσελίδα e-florina.gr, η οποία αποτελεί έναν πλήρη τουριστικό και ενημερωτικό οδηγό για το νομό Φλώρινας.
Ανοίγοντας η σελίδα δεσπόζει ο Ήλιος της Βεργίνας και με μεγάλα γράμματα η λέξη HACKED, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

7 σχόλια:

  1. Κάποιος δεν μπορεί να το κατεβάσει;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο πλησιαζει η συνελευση του ΝΑΤΟ το Μαιο ,τοσο και θα βλεπουμε διαφορα καραγκιοζιλικια απο τους γειτονες.Κριμα γι αυτους , γιατι οι Αλβανοι τους περιμενουν να πεσουν σαν ωριμο φρουτο και οι ιδιοι κανουν οτι μπορουν γι αυτο.Τοτε δεν προκειται να τους σωσει καμμια απο τις ανιστορητες ανοησιες τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την ξαναφτιαξανε τα γατονια. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άς παίζουν με τα κομπιούτερ τους οι βουλγαροι των σκοπίων. Θα συμφωνήσω με τον 9.36 θα πέσουν σάν όριμο φρούτο στους αλβανούς.Και τότε ο κάθε σκοπιανόπουλος βούλγαρος- ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ -BULGARSKI dete- θα τρέχει να κρυφτεί απο την κρεμάλα σe δέντρα ή σε γεφύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ..... ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ SCOPIANOPARTALOSPORO!
    ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΠΑΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ!
    .....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ" Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://entopios.wordpress.com/2012/03/26/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C/
    Επιτέλους ακινητοποιήθηκε σκοπιανό όχημα (νταλίκα) με αρχικά ΜΚ (Μακεδονία)
    Αφαιρέθηκαν πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας μέχρι ο οδηγός και η εταιρία να προμηθευτούν και να επικολλήσουν το ακυρωτικό σήμα ” η Ελλάδα αναγνωρίζει την χώρα αυτή ως ΠΓΔΜ (FYROM).Η Αστυνομία Αιγινίου (Πιερίας) έκανε αυτό που χρόνια τώρα αρνιόταν να κάνουν εδώ στην ΦΛΩΡΙΝΑ αφήνοντας τα σκοπιανά οχήματα να ασελγούν στις μνήμες των προγόνων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανοητα σκοπιανοπουλα καθεστε και παιζετε με τα pc σας, στην κοσμαρα σας ειστε ρεεεεεεεεεεε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.