Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια των προτομών των Μόδη και Δραγούμη

Σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου, αμέσως μετά την παρέλαση, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των προτομών των Γεωργίου Μόδη και Ίωνα Δραγούμη, που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Την τελετή των αποκαλυπτηρίων των προτομών των δύο αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνα και βουλευτών Φλώρινας, συνδιοργανώνουν ο δήμος Φλώρινας και ο Σύλλογος Μοναστηριωτών Φλώρινας «Η Ελπίς».

1 σχόλιο:

  1. Τέτοια ελεηνή κομματική εκμετάλευση ιστορικών προσώπων του Ϊωνα Δραγούμη και του Μόδη εκ μέρους της νέας δημοκρατίας στην Φλώρινα δέν ξαναέγινε. Επι μήνες ήταν ξεσκέπαστες οι προτομές και οι ελεηνοί περίμεναν προεκλογική περίοδο να κάνουν τα αποκαλυπτήρια τους σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων πατριωτισμού Ούτε τον Ϊωνα Δραγούμη δέν σεβάστηκαν Θυσιάσαν την Μνήμη του στον βωμό της μικροκομματικής επιδιώξεως τους Ντροπή σας . Αποκαλύφθηκαν εν τέλει στον λαό της πόλης τι ρόλο βαράνε όλοι αυτοί οι εκλεκτοί και λαμπροί καιροσκόποι της νέας δημοκρατίας στην Φλώρινα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.