Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Σε ύφεση η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – έρχεται παγωνιά

Σε ύφεση θα οδηγηθεί η κακοκαιρία στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας τις επόμενες ώρες και μέχρι αύριο Κυριακή, όπου αναμένεται να μειωθεί σημαντικά η ένταση των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν από χθες, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ.
Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ο υπεύθυνος της Πρόδρομος Ασλανίδης, μιλώντας στο TOP CHANNEL, αναφέρθηκε αναλυτικότερα στις προβλέψεις τις επόμενες ώρες, λέγοντας πως αναμένεται ύφεση από τις 8 σήμερα το βράδυ, αλλά στον ορίζοντα υπάρχει παγωνιά!
«Ύφεση φαινομένων θα υπάρξει σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, μετά τις 8 το βράδυ, η ένταση των ανέμων θα πέσει στα 3 μποφόρ, από τα 6 και παραπάνω που υπήρξε χθες αλλά και σήμερα και σιγά σιγά θα υπάρξει μια σταδιακή βελτίωση από το μεγάλο κύμα κακοκαιρίας» σημείωσε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ότι αφορά τον καιρό ήταν η μεγάλη ένταση και ταχύτητα των θυελλωδών ανέμων, που προκαλούσαν τα γνωστά ανεμοσούρια, με τα γνωστά προβλήματα, ιδίως στην Εγνατία οδό.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλα προβλήματα από τη χιονόπτωση υπάρχουν και στην περιοχή του Αμυνταίου, Φλώρινας.
Ο ίδιος, ωστόσο, τόνισε πως αναμένονται εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο να πέφτει σημαντικά στους -5, -6,-7 βαθμούς Κελσίου!

Πηγή: kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.