Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

«Να τη στείλεις πακέτο πίσω στην Αθήνα!»

Αναπληρώτρια υπουργός του ΠΑΣΟΚ με ιστορικό όνομα, βρέθηκε την περίοδο των εορτών στη Φλώρινα, όπου βέβαια λόγω και του δυσμενούς για τους πολιτικούς κλίματος περιόρισε τις δημόσιες εμφανίσεις της. Κάποια στιγμή, όμως, ο τοπικός κομματάρχης μάλλον θέλησε να την... πασάρει αλλού και πήρε στο τηλέφωνο τον... ομόλογό του και φίλο του στην Πτολεμαΐδα.
Τον διάλογο που ακολουθεί διηγείται αυτόπτης μάρτυρας:
- Καλημέρα, αδερφέ. Ξέρεις, φιλοξενώ την... Μήπως μπορείς να της οργανώσεις κανένα τραπέζι με στελέχη της περιοχής να τη στείλω από ʼκεί ένα μεσημέρι, να πάρει μια γεύση κι από νομό Κοζάνης;
-Δεν θα ʼσαι με τα καλά σου, φίλε. Για να την ξεφορτωθείς εσύ, θα μου τη φορτώσεις εμένα; Ποιο τραπέζι μου λες; Υπουργό εδώ, στον νομό Κοζάνης; Να το μάθουν ότι φιλοξένησα υπουργό και ν' αρχίσουν να με κυνηγάνε Χριστουγεννιάτικα! Αν θες να γλιτώσεις, καλύτερα να τη στείλεις πακέτο πίσω στην Αθήνα! Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον δικό μας, που όλο καταψήφιζε τάχα μου, λόγω ΔΕΗ, και στο τέλος όλο ψήφιζε...
Όπως καταλαβαίνετε, το τραπέζι αυτό δεν έγινε ποτέ. Όσο για την παραμονή της υπουργού στη Φλώρινα, τη συνέχεια δεν τη γνωρίζω, υποψιάζομαι όμως ότι ο κομματάρχης στη Φλώρινα μάλλον θα ακολούθησε τη συμβουλή του φίλου του από την Πτολεμαίδα! Άλλωστε και στη Φλώρινα (όπως και στην Κοζάνη, αλλά και στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας), δεν είναι και τόσο φιλόξενο το μέρος για πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.