Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Αίτημα αποζημίωσης των πατατοπαραγωγών από την ΕΑΣ Αμυνταίου

Με επιστολή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αμυνταίου Γ. Γιαννιτσόπουλος ζητά την αποζημίωση των πατατοπαραγωγών της περιοχής, οι οποίοι υπέστησαν σοβαρές ζημιές λόγω της κακοκαιρίας.
Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,
Στην ευρύτερη περιοχή Αμυνταίου καλλιεργήθηκαν το 2011 4.000 στρέμματα πατάτας με 20.000 τόνους οι οποίοι είναι αποθηκευμένοι όπως κάθε χρόνο για τις ανάγκες της αγοράς και παρόλο τα κατάλληλα μέτρα αποθήκευσης, έχει υποστεί ζημία λόγω των πραγματικά πολικών θερμοκρασιών (-20 oC ) οι οποίες επικράτησαν τις τελευταίες 20 ημέρες στην περιοχή μας.
Επειδή η ζημία των παραγωγών είναι ολοκληρωτική και σημαντική για την οικονομία της περιοχής, παρακαλούμε να λάβετε όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποκατασταθεί η ζημία των πατατοπαραγωγών.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες

Με εκτίμηση,
Για την ΕΑΣ Αμυνταίου
Γιαννιτσόπουλος Γεώργιος
Πρόεδρος ΕΑΣ Αμυνταίου

1 σχόλιο:

  1. Τα λεφτα για το διαλογητηριο γιατί δεν τις βάλανε στις αποθήκες της ΕΑΣ;Τυχαιο δεν νομίζω. Για την συμφωνία με την LAys ι έχουν να πούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.