Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ρεβεγιόν στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου

Στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και η στρατιωτική ηγεσία της περιοχής, σε ρεβεγιόν στην οποία προσκλήθηκαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι αξιωματικοί που υπηρετούν στο Αμύνταιο.
Η βραδιά διοργανώθηκε με σκοπό να εδραιώσει ακόμη περισσότερο την άριστη συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου με τους αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στην περιοχή μας και σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας με την στρατιωτική ηγεσία της χώρας.
«Τιμούμε την Ελληνικό Στρατό ως πόλο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της περιοχής μας. Μετά την αρχική αναβάθμιση του στρατοπέδου Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της χρονιάς που μόλις πέρασε, είναι εξαιρετικά σημαντικό για την εμπορική κίνηση και την κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής η διατήρηση της δύναμης του στρατοπέδου, αλλά ακόμη και η περαιτέρω ενδυνάμωσή του. Πιστεύω ότι τέτοιες εκδηλώσεις, που δεν έχουν καμία δαπάνη για το Δήμο Αμυνταίου, καλλιεργούν το πνεύμα συνεργασίας με τη στρατιωτική ηγεσία και βελτιώνουν το πνεύμα συνεργασίας που έχουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.