Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ημερίδα του ΕΒΕ για τον εκσυγχρονισμό των εμπορευματικών οδικών μεταφορών

Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Εκσυγχρονισμός εμπορευματικών οδικών μεταφορών» διοργάνωσε χθες το Επιμελητήριο Φλώρινας, με εισηγητή τον οικονομολόγο και μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Γιώργο Φουντουκίδη.
Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» και απευθύνεται σε υφιστάμενες, νέες, νεοσύστατες και υπό σύσταση επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στους τομείς των αμιγώς χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών (διεθνών και μη) και οι οποίες ταξινομούνται στον κλάδο (ΚΑΔ) του προγράμματος 49.4 Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων και υπηρεσίες μετακόμισης.


Στη διάρκεια της ημερίδας ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για συνεχή και ουσιαστική ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών του, σε θέματα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.

4 σχόλια:

  1. ενα μεγαλο μπραβο στον αξιολογο Κ.Φουντουκιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο σαββα συνεχισε την ενημερωση σε ολους τους τομεις και ο κοσμος θα ερθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι θετικό να γίνονται ενέργειες που προβάλλουν τις μεταφορές και ίσως σε κάποιους δώσουν κίνητρα να ασχοληθούν με τις μεταφορές και άλλοι πάλι να εκσυγχρονιστούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.