Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

«Το Οικονομικό Επιμελητήριο ‘βγάζει’ βουλευτές»

Δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα» της 6/1/2012 «φωτογραφίζει» πιθανούς υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Μεταξύ άλλων αναφορά γίνεται στους νομούς Φλώρινας και Κοζάνης.

21 σχόλια:

  1. Καιρός να κλείσουν τα στόματα που σε ήθελαν εκτός ψηφοδελτίου. Καλή δύναμη Σταύρο….όλοι εμείς είμαστε δίπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά πολλοί μαζευτήκατε και θα πάθετε κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί και όλοι άξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άξιοι, άξιοι παιδιά και από καρδιάς και Δεσποτάδες.
    Να αναφωνήσουμε με όλη μας τη δύναμη στον Οίκο του θεού κατά την τελετή Ενθρόνισης άξιος -άξιος στον Σταύρο και το αυτό στο περιβάλλον του κατά την τελετή χειροτονίας των σφουγκοκωλάριων.
    Και το πλήρωμα της Εκκλησίας Σου Φύλαξον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι καιρός κάποτε η Φλώρινα να αποκτησει φωνή , κύρος και αξιοπρέπεια στα κεντρα αποφάσεων. Σταύρο οι εκλογες είναι δικές σου. Μόνο πρόσεξε να΄φανείς χρήσιμος για τον τόπο και οχι για τους ημέτερους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tα κέντρα αποφάσεων χρόνια τώρα, έκαναν λάθη επιλογών. Μόνο κύρος και αξιοπρέπεια δεν είχαν ποτέ όσοι περιδιάβαιναν τους διαδρόμους, χωρίς προσωπικές αρχές και αξίες,μόνο διαβολείς και αντιγραφές απείρως καλυτέρων και σοβαροτέρων, που αναδείκνυαν πάντα μόνο οι τοπικές κοινωνίες.
    Την κρίση στην πατρίδα μας την έφερε η μόδα των κολλητών, των εργολάβων και των πέριξ των διαδρόμων και των κάθε είδους λαγών και αντί λαγών. Σε όλα τα μέρη κάθε συστήματος, από σπόντα των φορέων που ανήκουν , κοντά στους βασιλικούς , ε, πλασάρονται και οι...γλάστρες.
    Αν σήμερα είναι, από σπόντα, όχημα ο θεσμός του οικονομικού επιμελητηρίου , χθές ήταν όχημα ο , ελέω κορτσάρη, προέδρος της ΝΟΔΕ, με τη ΝΔ, για πρώτη φορά 2η στο Νομό μας.
    Κύρος και αξιοπρέπεια είχαν ,πράγματι ,άλλοι.
    Ο Γκούπας στην Κοζάνη ήταν τρανό μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου και περιφερειάρχης.
    Ούτε βουλευτής εκλέχθηκε, ούτε Νομάρχης.
    Κι ο Βενέτης στην Καστοριά, οικονομολόγος και πρόεδρος της ελληνικής γούνας μακράν δεν εκλέχθηκε βουλευτής.
    Κύριοι της Ν.Δ και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, πάτε να μας ξαναφορτώσετε αποτυχημένο Πρόεδρο ΝΟΔΕ, Δήμαρχο και Πολιτευτή, μόνο και μόνο επειδή είναι τύποις οικονομολόγος;
    Δεν φτάνει αραχτός και διορισμένος στον ΟΑΕΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μη εκλογή του κ. Παπασωτηρίου ως δημάρχου αποτελεί κριτήριο???? μα αγαπητοί φίλοι η Φλώρινα μας έχει συνηθίσει σε λανθασμένες επιλογές…..είναι καιρός να αλλάξει αυτό….καιρός να ψηφίζουμε τους ΑΞΙΟΥΣ αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρανε των 12:11 π.μ. υπνος δεν σε πιανει απο την ζηλια σου. Ο συναδερφος μας παντα ηταν και ειναι στην πρωτη γραμμη, εχει εκλεγει στο οικονομικο επιμελητηριο τρεις συνεχεις θητειες μεχρι σημερα και μάλιστα πρωτος απο τη δυτικη μακεδονια, αλλοι που προσπαθησασν την τελευταια φορα δεν εκλεχθηκαν και ας ειχαν την ανοχή και βοήθεια των υπολοιπων υποψηφιων. Να σου θυμισουμε επισης οτι ο οικονομολογος Παπασωτηριου εχει θητευσει στον ιδιωτικο τομέα (ιδιωτικες εταιριες, τραπεζες κλπ κατι που πιθανον εσενα να σου διαφευγει η εσκεμενα το ξεχνας γιατι σιγουρα εισαι βολεμένος). Οποτε στον Σταυρο του ζητηθηκε ηταν παντα παρον και εδινε και θα δώσει αγωνες. Σταματαμε εδω για δεν εχουμε καμια διαθεση να ασχολουμαστε μαζι με τις θεωριες σου και τις φαντασιωσεις σου που σε κυνηγουν , αλλωστε μικρη κοινωνια η ΦΛΩΡΙΝΑ!!!

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ

    ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Toυλάχστον η ΝΔ έχει πληθώρα υποψηφίων. Από το ΠΑΣΟΚ μόνο η Μούσιου ενδιαφέρεται...μουχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά τις γραμμές των φελλών του οικονομικού επιμελητηρίου στην ΣΤΑ των Αθηνών,που κι αυτοί σαν πρωτόπαπες, δευτερόπαπες, τριτόπαπες, όχι μόνο δεν κάνανε τίποτε για τους οικονομολόγους αλλά το μόνο που στόχευαν πάντα ήταν να εκλεχτούν Βουλευτές, Νομάρχες, Δήμαρχοι και να βολεύονται σε επιτροπές , μούφτεν ή μη.
    Αν ενδιαφερόταν πράγματι για τους οικονομολόγους της επαρχίας και για την οικονομία της χώρας θα ήταν άλλη η μοίρα μας σήμερα. Στείλτε τους πίσω, πεσκέσι τις επιλογές που μας στέλνουν μαζί με την κρίση που μας έφεραν. Κρίση πρωτίστως ηθική,μετά κοινωνική και στο τέλος την ίδια την οικονομική κρίση.
    Την κρίση να πληρώσουν πρώτα οι υποψήφιοι οικονομολόγοι, ως οι ανίκανοι φελλοί που την δημιούργησαν ούτε και προσπάθησαν να την αντιμετωπίσουν, παρά κοίταζαν μόνο την πάρτη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φαντασιώσεις και πραγματικότητες:
    Τον νεόκοπο οικονομολόγο έφερε στην Φλώρινα ο Μπάμπης ο Μποντζίδης, σε ιδιωτική Τράπεζα.
    Ηταν ο εξ απορρήτων του Μπάμπη Μποντζίδη, οικονομολόγου και μηχανικού κι απολάμβανε την εύνοια του Μπάμπη.
    Επίσης ήταν αδελφικός φίλος και γείτονας κολλητά με το σπίτι του Σωτήρη Βόσδου στην Φλώρινα, του γνωστού Βόσδου των γραμματειών της Ν.Δ και μετέπειτα Περιφ/χη.
    Το τρίτο κομμάτι του πάζλ το έκλεισε ο Στάθης Κωνσταντινίδης,ο οποίος του έδωσε τις τοπικές κομματικές του ιδιότητες, ως εξής:
    Τον στήριξε ως κοινό υποψήφιο πρόεδρο Τ.Ο Φλώρινας του αντικορτσαρικού μπλόκ ενάντια στον ήδη 1ο αιρετό πρόεδρο της Τ.Ο Φλώρινας , που ήταν πρώτος του εξάδελφος.
    θέλαν όλοι να τιμωρήσουν τον ήδη Πρόεδρο, διότι
    στήριξε τον Κορτσάρη να εκλεγεί Βουλευτής.
    Στην πραγματικότητα έπρεπε να βάλουν εμπόδια στον τότε Πρόεδρο της Τ.Ο, για ευνόητους λόγους.
    Οπως αποδείχθηκε από τα πράγματα ΟΛΟΙ οι τότε.
    Ο Πρόεδρος Τ.Ο τότε ζήτησε να αποφύγει το ποτήριο τούτο: ζήτησε να είναι υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ,απέναντι στον τότε υποψήφιο πρόεδρο ΝΟΔΕ Στάθη Κωνσταντινίδη, ευθέως.
    Ο Νίκος Κορτσάρης τότε στήριξε τον Στέφανο Παπαναστασίου για Πρόεδρο ΝΟΔΕ, που έχασε.
    Ο Κώστας έμεινε ξανά υποψήφιος πρόεδρος Τ.Ο Φλώρινας, υπερασπίζοντας την ιστορία των κομματικών γραφείων, που μόνος κράτησε, απέναντι σε άθροισμα πολύ υπέρτερων.
    Κέρδισε, είχε όμως Πρόεδρο ΝΟΔΕ τον Στάθη Κωνσταντινίδη και αντίπαλο στην Τ.Ε τον ξάδελφό του, με Βουλευτή τον Κορτσάρη.
    Ευνοήτως δεν θέλησε να αναλωθεί σε εκείνες τις καταστάσεις και υπέβαλλε την παραίτησή του,με συνεχή θετική και ουσιαστική παρουσία παντού, προωθώντας την ενότητα της παράταξης.
    η ιστορία κύλισε: Ο Νίκος Κορτσάρης στήριξε τον Σταύρο Παπασωτηρίου αρχικά σαν υποψήφιο Δήμαρχο Μελίτης. Δεν εκλέχθηκε.
    Στην συνέχεια τον στήριξε πρόεδρο ΝΟΔΕ, κι αυτός, πρίν ακόμα λήξει η θητεία του και προ εκλογών κατέβηκε υποψήφιος Βουλευτής, απέναντι στον Στάθη Κωνσταντινίδη.
    Ξανά δεν εκλέχθηκε, πλην η παράταξη βγήκε για πρώτη φορά 2η στο Νομό μας.
    Σήμερα ο Σταύρος Παπασωτηρίου υποβάλλει ξανά υποψηφιότητα απέναντι στον Στάθη και τον συνυποψήφιο τον παιδικό του φίλο Σωτήρη Βόσδου, που ενδιαφέρεται κι αυτός,πολύ λογικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΡΑΝΕ ΤΩΝ 12:11 Π.Μ & 8:52 Μ.Μ ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ; ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΝΕΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ετσι είναι πάντα ο αμφισβητούμενος προσωπικά υποψήφιος ,υποβαθμίζει πρώτα το σύνολο από όπου προέρχεται.., ειδικά όταν βάζει υποψηφιότητα απέναντι σε φίλους, συγγενείς, ευεργέτες..
    Επιστήμη χωριζομένη αρετής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Σταύρο έχεις προκαλέσει ταραχή και άγχος σε πολλούς…..και είναι μόνο η αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΑΥΡΟ ΣΩΤΗΡΑ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΑΚΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΑΚΙΑ, ΒΟΣΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΝΤΙΟΒΛΑΧΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΟΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ Ο ΕΞΑΠΟΔΩ ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό είναι τα γεγονότα να δημοσιεύονται, ως γεγονότα, για να μπορούν, βρε αδερφέ, να διαψευστούν κι όλας. Η να διευθετηθούν ,έστω.
    Τα δημόσια πρόσωπα ,άλλωστε, πρέπει να επιδιώκουν και τις αλήθειες και την κριτική,
    πάντα σε ότι αφορά τα δημόσια ζητήματα και τους δημόσιους βίους...
    Δεν προστατεύεται κανείς,με πρόσκαιρες αποκρύψεις. Εύγε στα μέσα που δεν φιμώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με ξεχάσεις Σταυράκη να δηλώσεις τις "χορηγίες" που πήρες και θα πάρεις από τον Μεσσήνη, για τον προεκλογικό σου αγώνα! Θα πρέπει βέβαια, εφόσον εκλεγείς, να σκεφτείς με ποιον τρόπο θα τον ξεπληρώσεις. Η Αχλάδα "πέταξε" γι αυτόν, η Βεύη το ίδιο, ομοίως το Κλειδί. Ε ρε μεγάλη και τιμημένη διαπλοκή!! Ε ρε γέλιο που θα κάνουμε σε λίγο...
    Θα έχετε όμως να θυμόσαστε τα γουρουνόπουλα και τα αμνοερίφια που σας τάϊζαν οι έτεροι ομόγυροί σας κατά Βεύη μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ πολιτικής ταραχής και πολιτικής αηδίας και αγανάκτησης.
    Κατά τα άλλα, όλα τα μωρά σήμερα είναι στην πίστα, παπαγαλάκια, σωτήρες, παπασωτήρες.
    Κατά μεσής στο πέλαγος βρίσκεται η..μεσήνη.
    Στο πέλαγος εβούλιαξε,κρήτη δεν είδε εκείνη.
    Μα στον φαιάκων το νησί, λόυζεται μια αφροδίτη
    και είναι ώρα αυτή να βρεί τη λύση αμφιτρίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενας τρυγυρνάει κάθε τόσο σκηνίτης γύρω γύρω άπό τους ανθρώπους της εξουσίας και τους διαβάλλει όλους,στους άλλους, όταν είναι απόντες, εναλλάξ.Αληθεύει;
    Διαβάλλει πρώτα όλους τους Φλωρινιώτες,κι όχι μόνο τους εγχώριους αλλά και τους ετεροδημότες.
    Μετά διαβάλλει τους Αθηναίους και τους θεσσαλονικιούς εναλλάξ και διαγωνίως.Αληθεύει;
    Οταν έρχεται στην Φλώρινα διαβάλλει τους συνεργάτες του όταν είναι απόντες;Και όλους;
    Στηρίζει Βοσκόπουλο αλλά παίζει και με υποψήφιους και της Μούσιου και του Ασπρίδη;
    Μένει με την εντύπωση ότι έτσι παίζεται το τρανό πολιτικό παιχνίδι;....
    Οχι, δεν είναι ο Σταύρος Παπασωτηρίου.
    Δεν έχει τέτοιες ανθρώπινες αδυναμίες, που είναι συγχωρετέες,στο τέλος τέλος.
    Ε, δεν θα τον βάζαμε όμως και Διευθυντή στην διεύθυνση τήρησης κρατικών μυστικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπομπυ κατσε στην πολυθρονα την 'βασιλικη' , βγες φωτογραφιες σαν αναξ κι ας εισαι βλαξ και ασε τον Παπασωτηριου να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια χωρις εσενα γιατι εσυ οπου πας μονο κακο και καταστροφη φερνεις. Μπουχεσακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η φωτια και η καταστροφή ήταν στις προηγούμενες εκλογές.
    Σε αυτές τις εκλογές να εύχεται να μην είναι στάχτη και μπούρμπερη.
    Τα κάστανα δυστυχώς, μόνο ο Παπασωτηρίου τα χαρίζει στο Στάθη.
    Ποια κάστανα να βγάλει ο εκ γενετής μπουχεσάκος της μπάτσας, βγάζει τα απωθημένα του ρουφιανεύοντας τους πάντες;
    Τουλάχιστον ο άλλος έχει φάει κι έχει δώσει και μπάτσες.
    Ούτε το ένα χιλιοστό των εμπειριών του δεν έχουν 100 κακομαθημένοι σαν κι αυτόν
    ηταν και θα ξαναγίνει και αθληταράς και νικηταράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.