Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη δύο ατόμων στο Αρμενοχώρι επειδή έπαιζαν «τρίλιζα»

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στο Αρμενοχώρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί, μία 42χρονη γυναίκα και ένας 45χρονος άνδρας, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας της 42χρονης ημεδαπής, διαπιστώθηκε ότι αυτή επέτρεπε στον 45χρονο, τη διενέργεια σε παιγνιομηχάνημα, του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «τρίλιζα».
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα τύπου «τρίλιζα» και το χρηματικό ποσό των εξήντα οχτώ ευρώ (68€)
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

4 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ(ΙΝΤΕΡΝΕΤ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως Μπράβο...Να αποδοθεί δικαιοσύνη επιτέλους σε αυτή την χώρα,ειδικά με αυτό το θέμα έχουμε ξεφύγει...
    Τι σημασία έχει που μας κλέβουν οι πολιτικοί δις. εκ. ευρώ
    όταν έχουμε να αντιμετοπίσουμε ένα θέμα με φρουτάκια που μπορεί να φτάσει το χρηματικό ποσό των εξήντα οχτώ ευρώ (68€)...
    Τι σημασία έχει που αδιαφορούν όλοι (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ) για τα σοβαρά θέματα της χώρα μας,ή για να το κάνω πιο ειδικό,για την ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΣ όταν έχουμε στην επιφάνεια,χαζά θέματα για να περάσουμε τον χρόνο μας δικάζοντας και κριτικάροντας...
    "Και καλά" εκτελέσαμε το κοινωνικό μας χρέος και είμαστε "καλοί πολίτες" που νοιαζόμαστε...
    ΟΧΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ,δεν είμαστε τίποτα παραπάνω,απο αυτό που αξίζουμε να είμαστε!!!
    Και ποτέ δεν θα είμαστε κάτι παραπάνω γιατί η ιδέα για τον εαυτό μας ξεπερνάει τα όρια της αντικειμενικότητας,με αποτέλεσμα τα παραπάνω θέματα που μας απασχολούν,όχι μόνο εμάς,αλλα και τις αρχές και τους πολιτικούς και όλα τα δημόσια όργανα...

    Δεν ελπίζω τίποτα καλό για την Φλώρινα γιατί ακόμα φιλάμε τα χέρια των ανθρώπων που σκοτωσαν τα όνειρα μας και που βιάζουν καθημερινά την ελπίδα μας...!!!
    Συνεχίστε,πάμε καλά...

    Υ.Γ.:Αναρωτιέμαι,αν άξιζε τον κόπο τα 2 λεπτά που έκανα να γράψω αυτό το σχόλιο...Άξιζε; Θα το καταλάβει κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΓΗΣΕΣ ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ. 15, 2012 04 53. ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ Κ, ΕΣΥ ΚΑΛΛΑ. ΤΟΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΤΩΝ 68$ Σ,ΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ,ΠΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ [Ο.Π.Α.Π.] ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 68$ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ.ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ,ΝΟΜΙΜΑ. ΣΕ ΠΙΟΝ ΘΑ ΠΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.