Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στο Φυλάκιο Νίκης

Το ακριτικό Φυλάκιο Νίκης, στα σύνορα της χώρας μας με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, επισκέφτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης, για να ευχηθεί ενόψει της νέας χρονιάς σε αξιωματικούς και οπλίτες.
Ο κ. Ηλιάδης αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με όσους υπηρετούν στο φυλάκιο, ευχόμενος τα καλύτερα σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη λειτουργία του φυλακίου.
Τον κ. Ηλιάδη συνόδευαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Γιαννάκης και Χρήστος Ευαγγέλου, καθώς και ο διοικητής του 504 Τ.Π.


2 σχόλια:

  1. pali ta trexate ta paidia re??ftanei me autes tis episkepseis!!!pragmatika xeiroteros dioikitis apo auton pou exei tora to peziko den paizei!!!tragikos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Ηλιάδης καλά εκανε που επισκέφθηκε τους στρατιώτες που φυλλάν τα σύνορα μας . ¨ομως αναρωτιέμαι αντιλήφθηκε την πινακίδα στο τελωνείο Νίκης όπου το εθνόσημο της Πατρίδας μας θυμήζει ολίγον να μήν πώ ...Φιλανδία στους εισέρχοντες εις τη Ελλάδα τουρίστες? Αντιλήφθηκε την τεραστίων διαστάσεων σημαία απέναντι και το μεγεθος της δικής μας? αντιλήφθηκε ότι το άγαλμα του μακεδόνα οπλίτη δρομέα είναι στριμωγμένο πλάι στα κατασχεμένα του τελωνείου? αντιλήφθηκε τις σακούλες σε καθημερινή βάση με τα "προσωπικά" ψώνια συνδημοτών μας που μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα απ το τελωνείο? δέν ρωτάω τους υπαλλήλους του τελωνείου αυτοί αλλού αρμενίζουν ...κύριε Ηλιάδη το γνωρίζω σας βάζω πολύ δύσκολα αλλα σας υπενθυμίζω ότι ο καλός ο καπετάνιος στις δύσκολες φουρτούνες φαίνεται δέν είναι μόνο στα εθμιμοτυπικά και εύκολα.Το τελωνε΄θιο κόστισε στον έλληνα φορολογούμενο εκατομύρια όχι για να είναι διακοσμητικό στοιχείο αυτο και όσοι ζούνε απ εκεί μέσα υπο την μονιμότητα της ασφαλείας του ελληνικου δημοσίου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.