Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σύσκεψη φορέων για τον πολιτισμό

Ενόψει της επανεκκίνησης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς, σχετικά με δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 11 σήμερα το πρωί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του νομαρχιακού συμβουλίου) με θέμα την προετοιμασία, τον σχεδιασμό και τις προτάσεις μας για έργα πολιτισμού (αρχαιολογικές έρευνες, βυζαντινά – μεταβυζαντινά μνημεία, επισκέψιμοι αρχαιολογικοί χώροι κ.α.), καθώς και την ωριμότητα έργων προς ένταξη.
Στη σύσκεψη προσκλήθηκαν και θα συμμετάσχουν υπηρεσιακοί παράγοντες των Εφορειών Αρχαιοτήτων και Βυζαντινών – Μεταβυζαντινών Μνημείων της περιοχής μας.
Η σύσκεψη αποτελεί πρωτοβουλία του βουλευτή της Ν.Δ. Στάθη Κωνσταντινίδη και μετά από συνεννόηση με τον έτερο βουλευτή Γ. Λιάνη, τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και τους δημάρχους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.