Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Αθλητές του «Παγκράτιον» σε αγώνες στη Λάρισα

Η καινούργια χρονιά ξεκίνησε καθώς και οι υποχρεώσεις του συλλόγου που φέτος το 2012 θα είναι περισσότερες και πιο απαιτητικές μιας και ο σύλλογος, σύμφωνα με τις επιδόσεις των αθλητών, του τερμάτισε στην 2η θέση στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα και στην 4η πανελληνίως.
Στα πλαίσια λοιπόν, της προετοιμασίας των αθλητών, ενόψει των Προκριματικών Αγώνων και στη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την νέα χρονιά, ο σύλλογος την αγωνιστική του ομάδα θα συμμετάσχει στο “ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ Κ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ” που θα γίνει στο Αρμένιο της Λάρισας στις 14/1/2011.
Οι αγώνες έχουν την επίσημη έγκριση τής ΕΛΟΚ, για την εγκυρότητα τους.
Η ΕΛΟΚ, είναι η μόνη κρατική ομοσπονδία, η οποία αναγνωρίζεται, ως επίσημος φορέας πού καλλιεργεί το Άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ στην χώρα μας, από την επίσημη Αθλητική Αρχή, την Γ. Γραμματεία Αθλητισμού. Είναι η Ομοσπονδία πού διοργανώνει τα επίσημα Πανελλήνια πρωταθλήματα από τα οποία, οι Διακριθέντες Αθλητές μοριοδοτούνται για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα τής Χώρας, σύμφωνα με την ισχύουσα Αθλητική νομοθεσία και Απόφαση της Γ.Γ Αθλητισμού.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων: «Κατ’ αρχήν, να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά και γεμάτη επιτυχίες σε όλους. Ο σύλλογος με την αθλητική συμπεριφορά του κατάφερε να γίνει ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές όλων των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, αυτό είναι το αποτέλεσμα δουλειάς και υπομονής αρκετών χρόνων. Από την θέση του συλλόγου συνεπάγονται ευθύνες και υποχρεώσεις όχι μόνο των αθλητών αλλά και του Δ.Σ του συλλόγου, το οποίο κάνει ότι είναι δυνατόν για να είναι οι αθλητές έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Έτσι μετά την συμμετοχή των αθλητών στην συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία βασικά θα είναι για μας και η “πρόβα τζενεράλε”, θα έλεγα, για το Πανελλήνιο “Παίδων – Κορασίδων και Ανδρών - γυναικών” στις 25/2/2012 στην Αθήνα, στις 21 & 22/1/2012 στην Βέροια οι αθλητές μας θα παρακολουθήσουν σεμινάριο με τους νέους κανονισμούς της W.K.F που ισχύουν από 1/1/2012 σε όλες τις διοργανώσεις του ΚΑΡΑΤΕ.
Εύχομαι και φέτος οι αθλητές του συλλόγου να κρατήσουν και πάλι ψηλά την σημαία της Φλώρινας ψηλά, εκεί που αυτοί την έβαλαν, και εμείς σαν Δ.Σ θα είμαστε δίπλα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.