Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

1η θέση για την Εύα Βέλλιου του Α.Ο.Φ. στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια το 1ο Κύπελλο Ελλάδος σε χιονοδρομικούς αγώνες με διοργανωτές τον ΕΟΣ Νάουσας και την Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.
Στον αγώνα αυτό παρόν ήταν και ο ΑΟΦ με 18 αθλητές του οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και ένταση πετυχαίνοντας πολύ ικανοποιητικές θέσεις. Την παράσταση έκλεψε η Βέλλιου Εύα που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και κατάφερε να βγει πρώτη σε αγώνα προαγωνιστικής ηλικίας παίρνοντας μάλιστα σημαντική διαφορά από την 2η αθλήτρια της Νάουσας. Για τους 10 από τους 18 αθλητές του ΑΟΦ ήταν και ο πρώτος επίσημος αγώνας της αθλητικής τους καριέρας και παρόλα αυτά ανταποκρίθηκαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με αξιοπρέπεια.
Την ίδια μέρα 15/1 ο ΑΟΦ έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα μέσα στο κατάμεστο LOBBY του Hotel ΠΛΕΙΑΔΕΣ .Περίπου 200 αθλητές γονείς και φίλοι συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση της οποίας την παρουσίαση θα κάνουν αναλυτικά οι παρόντες δημοσιογράφοι από τις εφημερίδες ΠΟΛΙΤΗΣ και ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ.
Τα αποτελέσματα στις 2 ημέρες 14/15-1 των αγώνων ήταν τα εξής:
Το Δ.Σ του ΑΟΦ συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και επίσης ευχαριστεί για την υποστήριξη το κατάστημα Υψηλής Τεχνολογίας PASXALIDIS και το Γυμναστήριο SPORTSHOUSE .


2 σχόλια:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.