Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στ. Κωνσταντινίδης: «Νέο χαράτσι στις κατοικίες μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ»

Μετά την έκτακτη εισφορά, έρχεται νέο χαράτσι, το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας. Χιλιάδες ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν, επειδή διέπραξαν το ¨φοβερό έγκλημα¨ να έχουν δικό τους σπίτι.
Το αποκορύφωμα της αναλγησίας, είναι ο πονηρός τρόπος είσπραξης, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ή πληρώνεις δηλαδή, ή σου κόβουν το ρεύμα.
Αυτή τη φορά πια, δε μιλάμε για νέο επώδυνο μέτρο. Μιλάμε για νταϊλίκι της κυβέρνησης χωρίς προηγούμενο.
Ντροπή.

7 σχόλια:

  1. Με όλους σας νοιώθει αηδιασμένος ο κόσμος κ. Κωνσταντινίδη. Μα με όλους χωρίς εξαίρεση. Τους μεν και τους .... δεν! Όλοι έχετε την συμβολή σας στο κατάντημα της πατρίδας μας από τον μίστερ playstation Καραμανλή που αγωνιούσε να την κοπανήσει μέχρι τον Γιωργάκη που παίζει με τις τύχες της χώρας. Είναι καιρός σιωπήσετε όλοι και είναι καιρός για τους Έλληνες να σκεφτούν και να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Δεν έχουν ανάγκη από άλλους σωτήρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε ρε τις μ.....κίες πασοκάκια του κερατά. Τώρα φταίνε όλοι. Όταν κυβερνούσε η Ν.Δ. έφταιγε μόνο ο Καραμανλής και ο Γιωργάκης ήταν ο Μεσσίας που του δώσατε ποσοστό 45%.
    Σαμαράς και πάλι Σαμαράς και ας μην τον θέλουν οι εντολοδόχοι του παπανδρέου(τρόικες, αμερικανάκια και λοιποί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο τετοια βολεμενα κομματοσκυλα σαν κι εσενα 9.06 τραβαει ολη η Ελλαδα..Γιατι σιγουρα εισαι βολεμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα τραβάει από τους ψευτόμαγκες σαν τον 12:41. Με την ανωνυμία τους το παίζουν επαναστάτες και με την επωνυμία τους μελιστάλακτοι με δημάρχους, βουλευτές περιφερειάρχες και άλλους φορείς εξουσίας για το προσωπικό κέρδος βεβαίως, βεβαίως.
    Το πρωί παρθένα και το βράδυ μπαίνουν τρένα.
    Αυτή είναι λοιπόν η Ελλάδα. Χώρα ραγιάδων που δε θα σηκώσει κεφάλι όταν πάντα την κρίσιμη ώρα υπερισχύει το προσωπικό όφελος από το συνολικό.
    Και όταν γίνει η δουλειά μας τότε όλα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πες μας το δικο σου ονομα ρε 9.57 που εισαι τοσο βαρυμαγκας...και οι μεν και οι δε ειστε ΚΛΕΦΤΕς ΡΕ, ΚΛΕΦΤΕς ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΣΥ 9 ΚΑΙ 57 ΜΗ ΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΥΤΟΣ Ο "ΑΝΤΡΑΣ" ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ.
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΩΝ/ΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ.ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΥ ΑΜΕΙΒΕΣΘΕ ΠΑΧΥΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΘΕ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.