Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σπουδαίες εμφανίσεις από αθλητές του "Παγκράτιον"

Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του συλλόγου «Παγκράτιον» στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων Αττικής στις 11/9/2011.
Στην κατηγορία των –61kgr ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης μετά από καλή εμφάνιση κατέλαβε την τέταρτη θέση χάνοντας στον ημιτελικό με 3 – 2 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Την ίδια ακριβώς πορεία είχε και ο Κων/νος Τσομπανόπουλος στα76kgr ο οποίος έχασε στον τελικό των repassage με σκορ 6 – 5 σε ένα ματς που ήταν για γερά νεύρα αφού οι εναλλαγές στο σκορ γινόταν με ταχύτητα “φωτός” και έχασε κυριολεκτικά στο 0 σε νεκρό χρόνο.
Κίμων Τσαρτσιταλίδης: Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους Γιώργο Κορομπίλη. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολα στην Αθήνα, σε τέτοιου επιπέδου αγώνες όπου όλοι οι αθλητές παλεύουν για μια θέση στην Εθνική ομάδα οι αγώνες κρίνονται στο στιγμιαίο λάθος γιατί όλοι οι αθλητές είναι “κορυφές”. Και οι δυο αθλητές μας πήγαν πολύ καλά η τέταρτη θέση στην Ελλάδα δείχνει ότι τα παιδιά είναι δυνατοί και υπολογίσιμοι αντίπαλοι, μπορούσαν παραπάνω αλλά μπήκαν πολύ σφιγμένοι και αυτό στοίχισε και στους δυο. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο στόχο που είναι το Κύπελλο Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.