Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Το κλειστό του Φιλώτα μετονομάζεται σε «Γυμναστήριο Ηλία Ηλιάδη»

Σε «Γυμναστήριο Ηλία Ηλιάδη» θα μετονομαστεί το υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.
Στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης αναφέρθηκε στο βιογραφικό του αθλητή του «Φιλίππου Αμυνταίου» λέγοντας ότι ο Ηλίας Ηλιάδης από το 2004 πρωταγωνιστεί στο άθλημα του τζούντο και τιμάει την Ελλάδα και το Αμύνταιο. Ο Ηλίας Ηλιάδης μεσουρανεί στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα και είναι χρέος, αλλά και χαρά, για το Δήμο Αμυνταίου να τιμήσει τον αθλητή.

3 σχόλια:

  1. Θα πέσει ξύλο ,αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με το Αμύνταιο και πολυ περισσότερο με τον Φιλώτα .Αν νομίζουν οτι θα κάνουν μια τελετή ονομασίας για να βγάλουν φωτογραφίες και να φάνε καναπεδάκια απο τους μπουφέδες είναι γελασμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός εάν το Αμύνταιο είναι στην Gruziya!!!
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω λεω να τον κανετε και μονιμο υπαξιωματικο στο στρατο,οπως κανατε και με πολλους αλλους...αυριο μεθαυριο αποσυρεται απο την ενεργο δραση να μην παιρνει κανα χιλιαρικακι το μηνα?κριμα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.