Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακηρύχτηκε προσωρινός μειοδότης για το «Φλώρινα – Νίκη»

Στην κοινοπραξία των τεχνικών εταιρειών «Άκτωρ - Τέρνα - Μοχλός» καταλήγει εκτός απροόπτου ο διαγωνισμός για την κατασκευή τμήματος μήκους 14 χλμ. και προϋπολογισμού 79,95 εκατ. ευρώ, του κάθετου οδικού άξονα 50 της Εγνατίας Οδού, που συνδέει το νομό της Κοζάνης με τα σύνορα στη γειτονική πΓΔΜ.
Μετά το άνοιγμα των παραδεκτών προσφορών στις 6 Σεπτεμβρίου, η αναθέτουσα αρχή Εγνατία Οδός ΑΕ, ανακήρυξε προσωρινό μειοδότη, για το τμήμα «Φλώρινα-Νίκη», την κοινοπραξία των τριών εταιρειών που πρόσφερε έκπτωση 17,35%.
Στο διαγωνισμό υποβλήθηκαν άλλες τέσσερις ακόμη προσφορές, από την «J&P Άβαξ» που πρόσφερε έκπτωση 14,5%, την ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική με έκπτωση 13%, την Ιντρακάτ με 12,15% και την αυστριακή Alpine με 9%.
Η οριστική κατακύρωση του διαγωνισμού στην προσωρινή μειοδότρια κοινοπραξία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα, αν δεν προκύψουν ενστάσεις. Εάν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις η εγκατάσταση του εργολάβου θεωρείται εφικτή προς το τέλος του έτους.

Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.