Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα κλειστό για τον Ηλιάδη

Ένα κλειστό γυμναστήριο με το όνομά του θα αποκτήσει σε λίγο καιρό ο Ηλίας Ηλιάδης, καθώς η Πολιτεία και η δημοτική αρχή του Αμύνταιου θέλουν να τιμήσουν τον τζουντόκα πρωταθλητή.
Χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ευρωπαϊκοί και Παγκόσμιοι τίτλοι, με τελευταίο αυτόν στο Παρίσι. Ο Ηλίας Ηλιάδης υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που είχε κατακτήσει ένα χρόνο πριν στο Τόκιο και δίνει πλέον ραντεβού με τους κορυφαίους στο Λονδίνο το 2012, σε μια προσπάθεια να πιάσει και πάλι κορυφή μετά το 2004, αυτή τη φορά στην κατηγορία των -90 κιλών (Στην Αθήνα αγωνίστηκε στα 81 κιλά).
Έχοντας κρεμάσει στο στήθος του τόσα μετάλλια, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τα γαλανόλευκα χρώματα την τελευταία επταετία, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει και μια εγκατάσταση που θα φέρει το όνομά του. Η Πολιτεία και η δημοτική αρχή Αμυνταίου -αγωνίζεται στον Φίλιππο- εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μετονομάσουν το κλειστό γυμναστήριο σε «γυμναστήριο Ηλίας Ηλιάδης», θέλοντας έτσι να τον τιμήσουν για την προσφορά του.
Η πρόταση έγινε από τον πρώην υφυπουργό πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Γιώργου Λιάνη -κατάγεται από το Αμύνταιο- προς την τοπική αρχή και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

3 σχόλια:

  1. Μια χαρά, καλα θα κανουνε, καλη η πρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο εκτός από καλλιτεχνικός manager είσαι πολύ καλός και στα βαφτίσια δρόμων, κτιρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων. Μανούλα είσαι γι' αυτά. Για τα άλλα όμως, που σου ανέθεσε ο λαός της φλώρινας να κάνεις, τίποτα. Άντε πήγαινε στην ευχή της Παναγίας και μη μας παιδεύεις άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω λεω να τον κανετε και μονιμο υπαξιωματικο στο στρατο,οπως κανατε και με πολλους αλλους...αυριο μεθαυριο αποσυρεται απο την ενεργο δραση να μην παιρνει κανα χιλιαρικακι το μηνα?κριμα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.