Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Προετοιμασίες για το 2ο Φεστιβάλ Λίμνης

Η ιδέα της δημιουργίας ενός πολιτιστικού φεστιβάλ στην Πρέσπα που θα αναδείκνυε στο μέτρο του δυνατού την ομορφιά της περιοχής μας, υπήρχε πάντα στο μυαλό μας, φέτος παρόλο της δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όπως οικονομικές-διαδικαστικές καθώς επίσης και την αρκετή αποθάρρυνση κατοίκων του δήμου, το κάναμε πράξη και το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε.
Το κεντρικό μας concept ήταν περιβάλλον-κατασκήνωση-μουσική-παιχνίδι (για μικρούς και μεγάλους). Ο χώρος, το παλιό κάμπινγκ της Κούλας, τόπος που τα παιδικά χρόνια αρκετών μας σχετιζόταν με το καλοκαιρινό μπάνιο στην Μεγάλη Πρέσπα. Μουσικά συγκροτήματα από Φλώρινα και Θεσσαλονίκη ήρθαν εθελοντικά με δικά τους έξοδα να μας τραγουδήσουν και να βοηθήσουν στην μακροχρόνια προώθηση της εκδήλωσης μας.
Σ’ ένα τέτοιο «πανηγύρι» νέων οι παράλληλες δραστηριότητες με την συνεργασία φορέων και επαγγελματιών της περιοχής όπως ιππασία-beach soccer bird-watching,τοξοβολία- εικονικό ψάρεμα- τσουβαλομαχίες -ποδηλατικές διαδρομές με έπαθλα και προώθηση τοπικών προϊόντων, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εξέλιξη του Φεστιβάλ.
Ο σκοπός επετεύχθη και πλέον αφομοιωνόμαστε στο 2ο Φεστιβάλ Λίμνης, κατεβάζουμε ιδέες, ακούμε προτάσεις και προπάντων βοηθάμε στην κινητικότητα των νέων σε μια περιοχή με λιγότερες ευκαιρίες αλλά με τεράστια φυσική ομορφιά όπως η Πρέσπα.
Κλείνοντας σας φωνάζουμε: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ !!!

Με τιμή
Άτυπη Ομάδα Νέων Πρέσπας

3 σχόλια:

  1. ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πότε έγινε αυτό το φεστιβάλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Οι Κύπριοι μαζί με τους Ισραηλινούς κάνουν έρευνες για φυσικό αέριο στην Κυπριακή και στην Ισραηλινή ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) που συνορεύουν. 2) Η Τουρκία (που δε διαθέτει δική της ΑΟΖ) ανέθεσε σε Νορβηγικό ερευνητικό πλοίο να κάνει έρευνες για λογαριασμό της, ενώ απειλή με πόλεμο το Ισραήλ και την Κύπρο. 3) Η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει τη δική της ΑΟΖ, που συνορεύει με αυτήν της Κύπρου. 4) Η Τουρκία, με το πρόσχημα - δήθεν - στρατιωτικής άσκησης, εδώ και αρκετές ημέρες συγκεντρώνει στρατεύματα απέναντι από το Καστελόριζο. 5) Η Τουρκία, εδώ και αρκετές ημέρες έχει αποβιβάσει σημαντική δύναμη καταδρομέων στην Κύπρο. 6) Η Ισραηλινή αντικατασκοπεία (ΜΟΣΑΝΤ) εδώ και ένα μήνα έχει ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση ότι πιθανολογείται Τουρκική απόβαση στο Καστελόριζο. 7) Η Κυπριακή Εθνοφρουρά έχει τεθεί σε μέγιστη επιφυλακή και επιστρατεύει σημαντική δύναμη εφέδρων. 8) Γύρω από την Κύπρο συγκεντρώνονται πλοία του Τουρκικού στόλου. 9) Η Ισραηλινή πολεμική αεροπορία έχει στείλει κατασκοπευτικά αεροσκάφη στους χώρους των ερευνών (Κυπριακή και Ισραηλινή ΑΟΖ). 10) Ο Ελληνικός στόλος έχει αναπτυχθεί στα ανοικτά της Ρόδου. 11) Ο Ελληνικός Στρατός έχει τεθεί σε επιφυλακή. 12) Ο Γεώργιος Τζέφρυ Παπανδρέου έφυγε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.