Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Σκοπιανοί χάκερς «χτύπησαν» τη σελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σκοπιανοί χάκερς υπό την ονομασία "eMagare" οι οποίοι τον τελευταίο καιρό αποδεικνύονται ιδιαιτέρως δραστήριοι, έχουν hackarei την κεντρική σελίδα του site της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αναρτώντας την σκοπιανή σημαία στο πλαίσιο όπου κανονικά παρουσιάζεται ο χάρτης της περιοχής.
Κλικ εδώ : http://www.ditikimakedonia.gov.gr

Πηγή: kozan.gr

4 σχόλια:

  1. auta mas aksizoun na mas koroidevoun oi giftoskopianoi...!!!!!!!! aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι ψωμόλυσσες οι γυφτοσκοπιανοί ζουν από τους Έλληνες. Αν δεν περάσουν τα σύνορα οι δικοί μας να τους αφήσουν κανένα ευρώπουλο θα γίνουν χειρότεροι από τη Σομαλία.
    Η Ελλάδα λοιπόν φτάνει τους χάρισε. Ένα νέο εμπάργκο τους χρειάζεται, να το νιώσουν φρέσκο και ζεστό. Όχι όμως για να βάλουν μυαλό. Να μη βάλουν ποτέ μυαλό για να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Σε κάθε περίπτωση η ώρα πλησιάζει.
    Οι Αλβανοί θα τους κάνουν νέο Κόσσοβο, οι Βούλγαροι καραδοκούν και το στρίμωγμα σε μια γωνιά γης είναι παραπάνω από βέβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω λεω να κοιταξουμε τα χαλια μας και αντι για τους 'γυφτοσκοπιανους' να δουμε πως θα στρωσουν οι γυφτοελληνες που ολο σνομπαρουν τα γειτονικα 'παρακατιανα' κρατη και ολο εκει ειναι.Να μη πω βεβαια για τη ψωρα που μας δερνει και τελικα πιο γυφτους απο μας η ευρωπη δεν εχει δει απο τον β παγκοσμιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.