Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Όλα έτοιμα για τις «Πρέσπες»

Την τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη των εκδηλώσεων «Πρέσπες» παραχώρησαν χθες το απόγευμα οι διοργανωτές, δηλώνοντας έτοιμοι από κάθε πλευρά και αισιόδοξοι πως οι εκδηλώσεις, αν και λιτές, θα είναι από τις καλύτερες στην ιστορία τους.
Στη συνέντευξη παρόντες ήταν ο βουλευτής Γιώργος Λιάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτρης Ηλιάδης και οι δήμαρχοι Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και Πρεσπών Βασίλης Τσέπας (ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης απουσίαζε στην Αθήνα).
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Αυγούστου (σε Φλώρινα και Άγιο Αχίλλειο αντίστοιχα), ενώ και μία τρίτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Βεγορίτιδα.
Παράλληλα, στις 8 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στην Αθήνα (στο γήπεδο του μπάντμιντον), όπου θα προβληθούν η παράδοση και τα προϊόντα της Φλώρινας, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών για τις ημέρες των Χριστουγέννων.



18 σχόλια:

  1. Δόξα τω Θεώ!!!
    Είχα μια αγωνία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "θα είναι από τις καλύτερες στην ιστορία τους"...

    Τώρα είναι δηλαδή το καλύτερο;
    Δεν περίμενα άδικα τόσα χρόνια που δεν πήγαινα στα Πρέσπεια. Περίμενα το καλύτερο!

    Καλές εκδηλώσεις!

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πώς μας σέρνει ο Λιάνης τόσα χρόνια σ' αυτή την αηδιαστική και δαπανηρή αυτοπροβολή του είναι από τα ιστορικά απίστευτα, πιστεύω πως πρέπει να δέσουμε όλοι από μιά πέτρα στο λαιμό και να πέσουμε από την πεζογέφυρα του Αγίου Αχιλλείου αφού του το έχουμε επιτρέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η φιλολογικη βραδυά στο μουσείο φαινεται καλή. Και δυνατά ονομάτα έχει. Αλλά μέσα στο μουσείο ρε παιδιά πόσα άτομα μπορούν να μπουν; Για ποιούς γίνεται η εκδήλωση; Για τον (πολύ) κόσμο της Φλώρινας ή για τους (λίγους) εκλεκτούς προσκεκλημενους που θα μπορέσουν να διαβούν την πόρτα του Μουσείου. Μάλλον η εκδήλωση γίνεται για ΜΜΕ που ο Λιάνης τα "παίζει" καλά και για την αυτοπροβολή των καλλιτεχνών μια και ο τίτλος της εκδήλωσης είναι "πιασάρικος".
    Και μια και το 'φερε η κουβέντα...σιγά μην πάμε ως την πρέσπα να δούμε τον...κραουνάκη μόνο του παρέα με τον Λιάνη και τον Στάθη. Χωρίς γκλαμουριά, προσκεκλημένους μεγαλοπολιτικούς και κουτσομπολιό τα πρέσπεια δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οτι και να γινει εσεις κατι κακο θα βρειτε....η αιθουσα δεν χωράει ο κραουνακησ χαλια απο πουθενα δεν πιανεστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να λελεύω σας! Ο Στάθιον πού εν; Γιάμ' κατ' έπαθεν;
    (Λιάνη να τρώγω τα άσπρα τ' ορτάρια σ'!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oxi kala einai..gia pes esy 2.04 ti kerdise i florina apo ta prespia na sou apantiso ego meta ti exase kai ti tha mporouse na kerdisi...
    alla einai polla ta leftaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο Κ.ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτη φορά βλέπω Πρέσπεια χωρίς ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΟΥΣΕ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΔΕ; ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΛΙΑΝΗ. ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΗ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΑΡΙ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΖΥΓΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ας μετονομαστουν τα ΠΡΕΣΠΕΙΑ σε ΛΙΑΝΙΑ.
    ενα ''θεμα'' της υποβαθμισης,θα ειναι και η ομιλια του Δημαρχου ΠΡΕΣΠΩΝ. εκει περιμενω να ριξω το γελειο της αρκουδας,αν και πληροφορουμαι οτι εχει ηδη ετοιμο το κειμενο και τα μαθαινει σαν τα μικρα παιδια για να μην κανει λαθη στον τονισμο και στις τελειες...χαχαχαχα

    Υ.Γ ψαχτε στο yuotybe αναλογα βιντεακια απο προεκλογικες ομιλιες...πολυ γελιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re file 2:38 tha mas trelanis telios prin liga xronia ta prespia diarkousan 15 meres ksekinousan stin florina, agio axilio , kai eixe teleti liksis me full kosamo sto olimpiako stadio!!!!!!!! me parevriskomenous k kalesmenous oli tin afrokrema ton ellinon kai diethnon(brekovits) kalitexnon opos k politikous k dianooumenous.....diladi auto den einai provoli tis polus den voithouse sto tourismo den einai anaptiksi......????me tetoies ekdilosis egine gnosti i presma k arxise kata to elaxisto na anaptisete. min ginomaste mizeroi me to paramikro.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΟΠΟΤΕ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τσεπα κανε μπεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν στους εικονιζομενους στην πιο πανω φωτο, προσθεσετε τον Σταθη Κωνσταντινιδη (βουλευτη της Ν.Δ.) και τον Μακη Ιωσηφιδη (δημαρχο Αμυνταιου), τοτε εχετε την οργανωτικη επιτροπη σε πληρη συνθεση!
    Βλεπετε κανεναν απο ΠΑΣΟΚ; Μη μου πείτε ο Λιανης, διοτι τοτε μαλλον θα εχετε χασει επεισοδια!
    Φανταστειτε οτι οι εκδηλωσεις αυτες ξεκινησαν σαν καθαρα Πασοκικες και μαλιστα τα πρωτα χρονια πολεμηθηκαν λυσαλεα απο την Φλωρινεα Ν.Δ. Επισης οτι το ΠΑΣΟΚ βρισκεται στην κυβερνηση και οτι στις τελευταιες εθνικες εκλογες ηταν για πρωτη φορα μεταπολεμικα, πρωτο κομα και στη Φλωρινα!!!
    Τελικα το ΠΑΣΟΚ δεν εχει στελεχη στη φλωρινα;
    Αν τα στελεχη του ειναι ο Θοδωρος Σουμπασης και η Ολγα Μουσιου, οπως διαβασα καπου, με στηριγματα τους, Πετκανη, Σαχινιδη και Σταυρου (ολοι συμβουλοι με τον συνδυασμο της Μουσιου (που στηριχθηκε απο το ΠΑΣΟΚ και ολους αυτους και πατωσε!), τοτε για πολλα χρονια το ΠΑΣΟΚ θα απουσιαζει απο αυτο αλλα και αλλα.....καδρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o filos 12:00 ta leei polu kala meta apo auta pou kanan mousiou-soumpasis stis dimotikes ekloges to topiko pasok xathike, itan pou itan, tora pleon tha gini aniparkto!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΙΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΛΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΛΙΓΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ... ΑΝΤΕ! ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.