Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Θυρανοίξια παρεκκλησίου στην Κλαδορράχη

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της πόλεώς μας ότι την επόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στην Ι. Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλαδορράχης θα πραγματοποιηθούν τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του εν αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Αιγίνης του θαυματουργού, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόκλητο.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου
Ώρα 6:00 μ.μ.
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός
Ώρα 7:00 μ.μ.
Θυρανοίξια Αγίου Νεκταρίου
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου
Ώρα 7:30 π.μ. – 9:30 π.μ.
Όρθρος – Θεία Λειτουργία
Καθόλη τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών, τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

Από την Ιερά Μονή

16 σχόλια:

  1. Καθόλη τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών, τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.!!!!!!!!!!!
    ptomatolatria!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόκλητο...μπε μπε μπεεεεε

    υ.γ. προσκύνα και εσυ ενα τεμάχιο του ιερού λειψάνου μπορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ 4.42
    ετσι μας αρεσει!!! Τι προβλημα εχεις? Προβληματικός εισαι και ανακατευεσαι? Και μη μου πεις οτι ειναι δικαιωμά σου να υβριζεις την πιστη άλλων? Κοιτα την δικιά σου θρησκεία. Με τον gay τον Απολλωνα και την παιδεραστία. Ή αν είσαι αθεος βούλωσέ το και ασχολήσου με κάτι άλλο. Αυτά δεν είναι μονοπάτια για τους δήθεν. Ή μη το παίζεις ψαγμένος. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:51 μ.μ. kalytera atheos para na pisteyo se paramithia kai na filo ptomata...alla mia kai aneferes ton apollona exo na sou po oti ego eimai ellinas esy? ase min apantas gia na milas etsi gia thn elliniki mythologia se katalaba...xristianos e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ 7:51 μ.μ. Οι αρχαίοι Έλληνες άσχετε δεν φιλούσαν ούτε αγάλματα ούτε τεμάχια πτωμάτων και όσο αφορά τον gay που λες διάβασε λίγο να μάθεις τι συμβόλιζαν οι μύθοι και οι Θεοί στην αρχαία Ελλάδα και τι έκαναν οι Έλληνες με αυτούς τους Θεούς και που ήταν οι Εβραίοι τότε….2000 χρόνια μετά είμαστε χειρότεροι από τους προγονούς μας και τους βρίζουμε δίχως να ξέρουμε τίποτα για αυτούς…

    Υ.Γ Ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός που κόβει σε κόμματα τους Αγίους και με τι!
    δεν είναι πολύ ψυχό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "O Aπόλλων θα έρθει και θα είναι για πάντά". Αυτός είναι ο τελευταίος χρησμός του Μαντείου των Δελφών. Έλληνες ψηλά τα κεφάλια ! Μην χαρίζετε την καταγωγή και την πίστη των προγόνων Σας σε υπηρέτες των εβραΙκών συμφερόντων. Σε θαμώνες ναών που χτίστηκαν πάνω σε παλιούς έλληνικούς ναούς, με τα μάρμαρα ναών στους οποίους λατρέυτηκε ο κραταίος Δίας, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και ο Φοίβος Απόλλων! Σε θαμώνες ναών οι οποίοι παρ¨ όλα αυτά μιλόυν για σεβασμό στην πίστη άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙ??? ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΣΥ 4:42 μ.μ. ΚΑΙ 6:59 μ.μ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς που κάποιοι γελοίοι αρχαιολάτρες μας ψυχαγωγούν με τις ανοησίες τους!Αυτοί που αντί να λατρεύουν τον κτίστη λατρεύουν τα κτίσματα και που κατασκεύασαν θεούς στους οποίους προέβαλλαν τα βρωμερά τους πάθη!Όσο για την πτωματολατρεία όπως ονομάζει κάποιος εμπαθής και προκατειλημμένος την προσκύνηση των ιερών λειψάνων τον πληροφορώ ότι ο άγιος Νεκτάριος όπως και πολλοί άγιοι έχει επιτελέσει και συνεχώς επιτελεί θαύματα που μπορεί ο κάθε απροκατάληπτος να ελέγξει και να βεβαιωθεί για την αξιοπιστία τους!Είστε δυστυχείς οι άπιστοι!Είστε μηδενιστές και η προοπτική της ύπαρξής σας φθάνει μέχρι τον τάφο!Δεν μπορείτε επ ουδενί να εξηγήσετε την τελεολογία,την τάξη και αρμονία που επικρατεί στον κόσμο!Τα ρίχνετε όλα στην τυφλή τύχη ενώ η τελειότητα της δημιουργίας απαιτεί το τέλειο κινούν αίτιο που δεν έριξε ζάρια όταν δημιούργησε τον κόσμο όπως είπε και ο πολύς Αινστάιν!Πλειάδα όλη εκλεκτών επιστημόνων ομολόγησε και ομολογεί την πίστη της σε Θεό δημιουργό,προσωπικό.Κι εμείς αλληθωρίζουμε στον Απόλλωνα και το δωδεκάθεο!Σα δε ντρεπόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙ. Σ ΑΡΕΣΕΙ? ΔΕΝ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝ ΕΤΣΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Κ.Α. ΚΑΛΑ. ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΘΑ ΕΜΕΝΕ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πάντα συκοφαντείται ο Αληθινός, ο Μέγιστος, ο Αιώνιος ο Ιησούς Χριστός γιατί είναι ο μόνος Αληθινός Αναστάς Θεός. Γιατί κάποιος να βρίσει τον Δία ο οποίος ΠΟΤΕ δεν υπήρξε? Είναι τόσο απλό!!!και όσο για το ιερό λείψανο δεν είναι πτωματολατρεία. Δηλαδή εαν οι "κύριοι¨που το έγραψαν αυτό χάσουν κάποιο δικό τους άτομο (δεν το ευχώμεθα βέβαια!) δεν θα τον ασπαστούν πριν πάει στην τελευταία του κατοικία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1 Σεπτεμβρίου 2011 2:15 μ.μ.eipe Γιατί κάποιος να βρίσει τον Δία ο οποίος ΠΟΤΕ δεν υπήρξε?
    31 Αυγούστου 2011 7:51 μ.μ.eipe Με τον gay τον Απολλωνα και την παιδεραστία.
    1 Σεπτεμβρίου 2011 9:20 π.μ.eipe θεούς στους οποίους προέβαλλαν τα βρωμερά τους πάθη!
    1 Σεπτεμβρίου 2011 9:32 π.μ.eipe ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ..., ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Κ.Α.
    nai eytixos den toys pisteyete kai den tous brizete!!!! apla tous fobaste kai tous brizete eee???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. poious na fovitoume? tous anyparktous. Pou einai o apollon oeeeeo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΤΗΤΩ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. e pos ginete na einai aniparkti kai na tous brizete??? psixasthenis eiste?
    pou einai o xristos kai o mpampas giaxbe eao oea??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Θα 'ρθει η μοιραία αντιπαράθεση ανάμεσα στους ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ελληνες, τους Ελληνοέλληνες και τους μούλους Ελληνες, τους ελληνο-εβραίους αλιώτικα. Ανάμεσα δηλαδή στα συνήθεια της Ιλιάδας που αποκρατούν ακόμη όπως έγραφε και ο Σολωμός, και στη δουλόφρονα και μουλωχτή πολιτική του κλήρου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΔΩ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.