Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κρυσταλλοπηγή

Μνήμες του παρελθόντος θα αναβιώσουν απόψε την Κρυσταλλοπηγή, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του οικισμού.
Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν η ορχήστρα Πέτρου Λούκα – Χαλκιά, πολυφωνικά συγκροτήματα Κεφαλόβρυσου Ιωαννίνων, χορευτικά συγκροτήματα από τη Μακεδονία και την Ήπειρο, ενώ θα παρουσιαστούν και θεατρικά δρώμενα με αναφορά στην παράδοση.
Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν ο δήμος Πρεσπών, η δημοτική ενότητα Κρυσταλλοπηγής και η τοπική κοινότητα Κρυσταλλοπηγής.

3 σχόλια:

  1. ο τσεπας καποτε ενριζε τον ναλπαντιδη για τα κετερινγκ στην γιορτη φασολιου και τα ιδια εκανε αυτος χθες. αντι να στηριξει τα τοπικα μαγαζια εστω και απο αλλα χωρια να διοργανωσουν το φαγοποτι, το εδωσε απλωχερα στους ξενους...

    τσεπα τι εχεις να πεις? και οχι την δικαιολογια οι τοπικοι δεν μπορουσαν να καλυψουν την εκδηλωση? βρες σοβαρη δικαιολογια...

    Υ.Γ ο χρονος σου τελειωνει αν δεν το χεις καταλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν έριζε για το συγκεκριμενο ζήτημα.
    Ήταν σύμφωνος και πρώτος πρώτος στις εκδηλώσεις. Του έσκαβε το λάκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO PANIGIRI TELEIOSE TWRA VOULOSTETO REE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.