Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

DrosoPigiRace τον Ιούνιο στη Φλώρινα


Ο Αθλητικός Σύλλογος Δροσοπηγής «Το Βίτσι», ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Πρόοδος» και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος «ΔροσοΓαία» οριστικοποίησαν το αγωνιστικό πρόγραμμα του DrosoPigiRace 2011.
Η διοργάνωση που έχει ελεύθερη συμμετοχή περιλαμβάνει το Σάββατο 11 Ιουνίου αγώνα ορεινού τρεξίματος 14km περίπου και την Κυριακή 12 Ιουνίου αγώνα ορεινής ποδηλασίας XC 42km. Επίσης το τριήμερο θα περιλαμβάνει Free ride διαδρομές στον ορεινό όγκο του Βιτσίου με την συνοδεία έμπειρων οδηγών
Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης

Σαββάτο 11 Ιουνίου
09.00 – 14.00
Αναγνώριση, Προπόνηση XC διαδρομής
11.00 – 14.00
Free ride mountain bike Βίτσι
16.00 - 19.00
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Mountain Running (όλες οι κατηγορίες)
Κυριακή 12 Ιουνίου
 11.00 - 15.00
Αγώνας Mountain Bike XC (όλες οι κατηγορίες)
Δευτέρα 13 Ιουνίου
11.30 – 15.00
Free ride mountain bike Γύρος Γκολίνας
Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για την διοργάνωση καθώς και ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέσο του επίσημου site www.sites.google.com/site/drosopigirace2011/ ή www.florinas-dinaki.gr

8 σχόλια:

  1. Τα θερμά μου συνχαρητήρια, στους συμπρατοντες συλλόγους της Δροσοπηγής!
    Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν το φως της ανάπτυξης και της προόδου στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που ζεί η χώρα μας.
    και πάλι μπραβό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στους δροσοπηγιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε τέτοιου είδους, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πρωτοβουλίες που προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε τέτοιου είδους, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πρωτοβουλίες που προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλοι ακομη βασιλοπιτες κοβουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτες. Με διαδρομές απο τις καλύτερες στην Ελλάδα και όχι μόνο η επιτυχία είναι σίγουρη. Ευχομαι ο αγώνας αυτός να γίνει θεσμός. Και πάλι μπράβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.