Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Απάντηση της Όλγας Μούσιου

«Παρότι δεν συνηθίζω να απαντώ στον ηλεκτρονικό τύπο για ευνόητους λόγους και κυρίως όταν υπάρχει ανωνυμία των διαχειριστών, θεωρώ ότι είμαι υποχρεωμένη να σας ενημερώσω αναφορικά με δημοσιεύματά σας που αφορούν τις διαπροσωπικές και πολιτικές σχέσεις μου με τα μέλη της παράταξης της Ελάσσονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα των γεγονότων.
Καταρχήν, σε ότι έχει να κάνει με τον κ. Τραϊανό Πετκάνη, τον πρώτο αιρετό  Νομάρχη Φλώρινας, σας γνωστοποιώ ότι διατηρώ μαζί του μια ειλικρινή πολιτική και ανθρώπινη σχέση που κρατάει πολλά χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί στενά την περίοδο που ήταν Νομάρχης, όπου μου είχε αναθέσει το Γραφείο Στήριξης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς ήταν πάντα πρωτοπόρος, βλέπετε, στις ιδέες και στο όραμά του για την ανάπτυξη της Φλώρινας. Μέσα από το Γραφείο αυτό οργανώθηκε και συντονίστηκε μια εργώδης προσπάθεια, καρπός της οποίας ήταν η δημιουργία δυο νέων Τμημάτων Α.Ε.Ι. και ενός Τμήματος Τ.Ε.Ι. στη Φλώρινα: του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών και του Τμήματος Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων.
Από την περίοδο εκείνη και πέρα είμαι πάντα στο πλευρό του Τραϊανού Πετκάνη, τον έχω στηρίξει στις επιλογές του και είναι μεγάλη μου τιμή που στρατεύτηκε στο πλάι μου στον πρόσφατο κοινό αγώνα μας. Ουδέποτε έχουμε συγκρουστεί και η αγανάκτηση που εξέφρασε δικαίως αποχωρώντας από το Δημαρχείο του Περάσματος αφορούσε αποκλειστικά στον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής αρχής και καθόλου τη δική μας συζήτηση και σχέση.
Με τον κ. Γιώργο Σαχινίδη, υποψήφιο Βουλευτή και για πολλά χρόνια Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, επίσης, μας συνδέει στενή φιλία και μια κοινή αγαστή επαγγελματική και συνδικαλιστική πορεία εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια. Με έχει στηρίξει στους πολιτικούς μου αγώνες και η συμμετοχή του στις πρόσφατες  Δημοτικές εκλογές ως υποψηφίου στο πλευρό μου ήταν για μένα το βασικό εχέγγυο για να τολμήσω αυτό το δύσκολο εγχείρημα.
Τέλος, με τον κ. Γιώργο Σταύρου, μέλος της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φλώρινας και δυναμικό συνδικαλιστή, έχουμε εκτός από πολύ καλή συνεργασία,  αμοιβαία εκτίμηση και αποδοχή τα τελευταία χρόνια που μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.
Για τους προαναφερθέντες συνεργάτες μου, όπως και για όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμού μου που δεν εκλέχτηκαν τρέφω αισθήματα βαθιάς ευγνωμοσύνης και ο χρόνος θα τεκμηριώσει την ποιότητα των σχέσεων μας που σας διαβεβαιώνω ότι είναι ειλικρινείς και βασίζονται στην αμοιβαία αλληλοαποδοχή και εκτίμηση και μας επιτρέπουν να επικαλούμαστε ότι η παράταξή μας είναι αρραγής και ομόψυχη. Έχουμε την κοινή μας ιδεολογία και την προσήλωσή μας σε κοινές αξίες που μας ενώνουν και μας συνδέουν αδιάσπαστα.
Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν επιβάλλει κανείς σε κανέναν απόψεις και θέσεις για τα επιμέρους θέματα. Διατηρούμε τον απαραίτητο βαθμό αυτονομίας που κάνει τον καθένα μας να αισθάνεται ως ελεύθερη και αυτόφωτη προσωπικότητα, όπως πρέπει να είναι κάθε Δημοτικός Σύμβουλος. Επομένως, κάθε διαφοροποίηση σε ψηφοφορίες δεν μπορεί να ενοχοποιείται, γιατί έχει ήδη συμβεί κάποιες φορές και ενδεχομένως να συμβεί σε κάποιες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, στο θέμα του ψηφίσματος κατά των συγχωνεύσεων για τα σχολεία εγώ υπερψήφισα την πρόταση των κ.κ. Ασπρίδη – Τσακμάκη για λευκό και οι σύμβουλοι της παράταξής μου καταψήφισαν την πρόταση.
Σε ό,τι αφορά στο θέμα της έγκρισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Φλώρινας, όπως επί 12 χρόνια συνηθίζω να μελετώ τα θέματα από τους φακέλους του Προεδρείου στο Δημαρχείο (το γνωρίζουν καλά οι υπάλληλοι του Δήμου μας), το παρέλαβα εγκαίρως από το Γραφείο της Προέδρου και κάλεσα τους συνεργάτες μου σε συνάντηση, στην οποία προσήλθε ο κ. Σταύρου και κάναμε τη σχετική συζήτηση, ενώ δεν παρέστησαν ο κ. Πετκάνης για σοβαρούς προσωπικούς λόγους και ο κ. Σαχινίδης λόγω απουσίας από την πόλη.
Το πρόγραμμα είναι σύμφωνο με την αρχή της αναλογικότητας και περιέχει αντιπροσωπευτικά έργα για όλες σχεδόν τις κοινότητες. Στο βαθμό που το διερεύνησα ερωτήθηκαν οι Πρόεδροι και κατέθεσαν τις απόψεις τους και, βέβαια, περιέχει όλα τα απαραίτητα έργα που λίγο-πολύ όλοι συζητούσαμε προεκλογικά. Εξέφρασα τη διαφωνία μου, γιατί οι προτάσεις που κατέθεσα (πχ. ράμπα για Α.μεΑ. στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, μελέτη για ανέγερση Σχολείου βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, κ.ά.) δεν έγιναν αποδεκτές και δεν συμπεριελήφθησαν στο πρόγραμμα λόγω κόστους και άλλων προτεραιοτήτων.
Σε όλες τις προηγούμενες θητείες μου ΠΑΝΤΑ υπερψήφιζα το Τεχνικό Πρόγραμμα και προσπαθούσα να περάσω όσο γίνεται περισσότερες προτάσεις της παράταξής μου. Άλλωστε, για ποιο έργο να διαφωνήσω; Για τη Γέφυρα του Αρμενοχωρίου, που την έχω ζητήσει κι εγώ; Για τις μελέτες που όλοι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία τους; Για τους ηλεκτροφωτισμούς, για τις παρεμβάσεις στα σχολεία, τους κήπους, ……κλπ., κλπ.; Αντίθετα, είμαι απόλυτη και κάθετη σε ό,τι αφορά στα οικονομικά στοιχεία (προϋπολογισμούς, απολογισμούς, κ.ά.) που συνοδεύουν αυτά τα έργα.
Σχετικά με την κατάτμηση των έργων σε μικροέργα των 12.000 ευρώ και κάτω, γνωρίζετε όλοι καλά ότι ουδέποτε συμφώνησα και σε προηγούμενες δημοτικές θητείες και μάλιστα έχω καταγγείλει ηχηρά τις αναθέσεις όσο κανείς, όμως, η καταψήφισή τους εμπίπτει κυρίως στη διαδικασία ψήφισης του Προϋπολογισμού και στην φάση όπου θα γίνονται ενδεχομένως οι αναθέσεις. Δεν υπήρξα ποτέ ούτε προστατευόμενη, ούτε συνεργάτιδα κανενός εργολάβου Δημοσίων Έργων και δεν έχω ενδοιασμούς στο να στηλιτεύω τέτοιες πρακτικές. Αυτά ψάξτε τα σε όσους διαχειρίστηκαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο, ούτε την απόλυτα σωστή θέση. Είμαι άνθρωπος και κάνω κι εγώ λάθη όπως όλοι μας. Αλλά με ό, τι ασχολούμαι δίνω την ψυχή μου, το υπηρετώ με συνέπεια και πάθος, με μέγιστο προσωπικό και οικογενειακό κόστος. Έχω κάνει τη νύχτα μέρα για να προλαβαίνω τις πολλές υποχρεώσεις μου και δεν δεσμεύομαι από καμιά απολύτως συναλλαγή και από κανένα σκοτεινό παρελθόν στο να υπηρετώ με συνέπεια τον ρόλο μου και να ασκώ την κριτική που οφείλω ως αντιπολίτευση. Δεν έχω διαχειριστεί δημόσιο χρήμα και θέσεις εξουσίας που να μου αποδίδουν ευθύνες για παραλείψεις ή αστοχίες. Ο Δήμαρχος, όπως και ο κάθε πολιτευόμενος θα με βρίσκει απέναντί του σε όποιες επιλογές του κρίνω ότι δεν συνεισφέρουν στο καλό του τόπου μας.
Κι όσο για τους υβριστές-σχολιαστές των blogs, που δεν έχουν το θάρρος να κριτικάρουν χωρίς το θλιβερό προσωπείο της ανωνυμίας και επιλέγουν την ατραπό της χυδαιολογίας και της συκοφαντίας, έχω να τους πω ότι εγώ από την αρχή των εκλογών ήμουν η ΑΝΤΙΠΑΛΗ του κ. Βοσκόπουλου, ως επίσημη υποψήφια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. απέναντι στον επίσημο και μοναδικό υποψήφιο της Ν.Δ. Άλλοι (τους γνωρίζετε καλά) έγιναν ο Δούρειος ίππος της Φλωρινιώτικης Τροίας και μπορούν να καμαρώνουν σήμερα που κάνανε τον κ. Βοσκόπουλο Δήμαρχο Φλώρινας. Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες και δεν παραγράφονται έτσι εύκολα από τη συνείδηση του κόσμου.
Στους χιλιάδες σιωπηλούς φίλους και συναγωνιστές, που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς βλέπουν μια διαφορετική προοπτική ελπίδας στο πρόσωπό μου, δηλώνω το αγωνιστικό παρόν μου και εκφράζω τις ολόψυχες ευχαριστίες μου».

27 σχόλια:

  1. Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να πειστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόσους χιλιάδες φίλους σε βλέπω και πρόεδρο της Δημοκρατίας! Όλγα Μούσιου Μυλωνά τραλαλά τραλαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι μονο δε πειθεις
    αλλα προκαλεις .
    εισαι πολυ φιλοδοξη, το οποιο δεν ειναι ασχημο
    ομως τι την ηθελες τη θεση της διοικητου,και σου φταιμε που δε τα προλαβαινεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η έκφραση "αυτόν τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει", προσδιορίζει ανθρώπους σαν τη Μούσιου, που ακόμα νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει να κοροϊδεύει τον κόσμο! Δυστυχώς όμως για αυτήν, την έχουν πλέον πάρει όλοι χαμπάρι (ακόμα και οι χθεσινοί υποστηρικτές και συνεργάτες της) και δεν πείθει κανένα. Αν της απέμεινε ίχνος αξιοπρέπειας, είναι προτιμότερο να σιωπά και να λουφάζει, μπας και με το χρόνο ο κόσμος ξεχάσει το μεγάλο ατόπημα και την προδοσία της.
    Υ.Γ. Τη δεύτερη εβδομάδα των εκλογών, αυτή διαπραγματεύτηκε με τον Βοσκόπουλο και στήριξε με πάθος την εκλογή του. Ο κόσμος όσο και αν τον υποτιμά, δεν τρώει κουτόχορτο για να της δώσει άφεση αμαρτιών τώρα που αποποιείται τις ευθύνες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο" έτσι τα ήθελες τα πράγματα όλγα, να όμως που δεν σου βγαίνουν, και μεγάλο στέλεχος του Πασοκ αλλά και δεξί χέρι του Βοσκόπουλου δεν γίνεται, εξάλλου όταν έκανες τις συμφωνίες έπρεπε να διαπραγματευτείς καλύτερα πολύ φθηνά πουλήθηκες συντρόφισσα.
    ΥΓ και όσο για τους συμβούλους σου στο δημοτικό συμβούλιο θα παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον μπας και σώσουν την αξιοπρέπεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βουνίσιος ακτιβιστής26 Μαρτίου 2011 στις 12:13 π.μ.

    ποντικε έχω την εντυπωση ότι άνοιξες ένα μπλόγκ κάτι σάν άτυπο γραφείο τύπου και "αδεσμευτης ειδησιογραφίας συγκεκαλυμένης μισθωτής δημοσιογραφίας ¨..μία συμβουλή σε εσένα και σε όποιον άλλον μήν παριστάντε τους στρουθοκάμηλους σάς μάθανε και οι πέτρες....δέν βαδίζετε σωστά και οι καθοδηγητές σας το ίδιο..τα οριστικά χαιρετίσματα στην εξουσία απο το εαρινό ....βουνό μου

    εντιμότερο θα ήταν να έβαζες επιγραφή γραφειο τυπου Αιμίλιου Ασπρίδη ή "παρατηρητικόν" παράρτημα του φίλου σου

    τουλάχιστον οι αναγνώστες δέν θα χάνανε τον χρόνο τους και θα είχαν μία έγκρυρη ενημέρωση του κ Ασπρίδη Ή της δημοσιογραφικής παρέας σου με ονοματεπώνυμνο για τα τοπικά ζητήματα και όχι ποντικίσιες διαδρομές που δέν σας τιμουν όλους .

    ΟΒΕΡ. ΛΕΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ βουνίσιε, έχω την εντύπωση ότι έχεις οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα και αυτό με λυπεί. Λυπάμαι ειλικρινά που διαβάζω κάτι τέτοιο από σένα και πολύ περισσότερο που με το μήνυμα σου κάνεις ακριβώς αυτό για το οποίο με κατηγορείς… υπερασπίζεσαι την όποια εξουσία. Δεν θεωρώ τυχαίο το σχόλιο σου σε αυτήν ακριβώς την ανάρτηση (τυχαίο άραγε;) και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε ενόχλησε τόσο μα τόσο πολύ. Όσο για τα περί εντιμότητας, στρουθοκαμηλισμού και μισθωτής δημοσιογραφίας τα θεωρώ απλά ατυχή σχόλια, εκτός κι αν υποκρύπτουν σκοπιμότητα. Δείχνουν πάντως μια ξαφνική εμπάθεια απέναντι μου. Τόσο το σχόλιο, όσο και το ύφος σου.
    Και όσο για το αν οι αναγνώστες μου χάνουν το χρόνο τους διαβάζοντας αυτό το blog, άσε τους ίδιους να το κρίνουν. Νοιώθω πως ξαφνικά διακατέχεσαι από ένα απίστευτο άγχος, άγνωστο για ποιο λόγο. Ή μάλλον γνωστό σε κάποιους. Και δε νομίζω πως αυτή η επίθεση που εξαπολύεις τιμά, πρώτα απ’ όλους, εσένα τον ίδιο.
    Δυστυχώς, μια τέτοια πικρόχολη επίθεση από έναν blogger σαν και σε σένα, που ουδέποτε υβρίσαμε ή σχολιάσαμε, αλλά αντίθετα δεχόμασταν με ευχαρίστηση τα σχόλια του, δείχνει ξεκάθαρα ποιος τόσο καιρό ακολουθεί «ποντικίσιες διαδρομές» - όπως τις αποκαλείς.
    Λυπάμαι ειλικρινά, αλλά έχω και εγώ την εντύπωση, ότι μάλλον έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου. Και να είσαι σίγουρος, πως ειδικά εσένα σε ξέρουν και οι πέτρες. Γι’ αυτό άσε τις συμβουλές και τις ηθικοπλασίες… δε σε ενοχλήσαμε ποτέ και τουλάχιστον ελπίζαμε πως μπορείς να δείξεις και ευγένεια, αλλά και σεβασμό. Δυστυχώς όμως δε μπορείς. Και πίστεψε με, αυτό δε σε τιμά καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κατάλαβα καλά....
    Εξακολουθεί να λέει ότι υπερψήφισε τα 15άρια,
    ότι πρέπει να γίνονται πολλά και μικρά έργα σε κάθε χωριό, ότι ένας αναπτυξιακός σχεδιασμός στηρίζεται σε έργα 12.000€.
    Κατ'αρχήν δίνει το δικαίωμα της απ' ευθείας ανάθεσης, με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Στερεί από το Δήμο πολύτιμο προσωπικό (θα πάρει από την Νομαρχία) γιατί η διαδικασία ενός έργου, υπηρεσιακά, είναι η ίδια με είναι μεγάλο έργο (τεύχη δημοπράτησης....)
    Δεν ασχολούμαι με το άδειασμα όλου του Δημοτικού συμβουλίου ότι μελέτησε μόνο αυτή το Τεχνικό πρόγραμμα....
    Ή είναι μωρή πολιτικά και διοικητικά, ή μωρούς μας θεωρεί.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ ΠΟΝΤΙΚΕ
    Δεν ξέρω αν και πια σχέση μπορεί να έχεις εσύ και το μπλογκ σου με τον Ασπρίδη, αλλά αν κρίνω από τη συχνότητα των διαφόρων αναρτήσεων, προηγείται με διαφορά ο Στάθης Κωνσταντινίδης και ακολουθούν η Μούσιου, ο Βοσκόπουλος και λίγο πιο πίσω ο Λιάνης με τον Ηλιάδη.
    Όσο και αν έψαξα, δεν βρήκα παρά μόνο μία ανάρτηση του Ασπρίδη!
    Δεν καταλαβαίνω πως ο Βουνίσιος Ακτιβιστής οδηγήθηκε σε αυτό το συμπέρασμα. Παρεμπιπτόντως αφού του αρέσει να μιλάει με ονόματα, γιατί δεν υπογράφει και ο ίδιος με το δικό του αλλά κρύβεται πίσω από το "Βουνίσιος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλοί μου φίλοι αυτό που ήθελε η Όλγα το πέτυχε να ασχολείστε μαζί της. Είναι το μόνο που την ενδιαφέρει και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ ΠΟΝΤΙΚΕ
    Επανέρχομαι στο προηγούμενο (8:12π.μ.) σχόλιο μου, για να παρατηρήσω ότι αντιμετωπίζεις μάλλον χαριστικά τον "Βουνίσιο", τον οποίο εγώ στο σχόλιο μου αποκάλεσα με το πραγματικό του όνομα, αλλά......το έφαγε η λογοκρισία! Αντίθετα στον ίδιο επιτρέπεις να αναφέρεται ονομαστικά και να κάνει αυθαίρετες κρίσεις για συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε ολγα, τι ασχολεισαι?
    πες μου σε παρακαλω,πως γινεται καποιος που βγαινει δημαρχος ή βουλευτης κλπ αξιωματα να τον θελει ο κοσμος ενω οποιος δεν βγαινει δεν τον θελει το συστημα?
    το χεις ποτε σκεφτει αυτο?? δεν νομιζω...
    βαζεις μια την τρως,βαζεις δευτερη τα ιδια βαζεις τριτη...τεταρτη το αποτελεσμα το ιδιο.
    και οποια σημαια να σηκωσεις παλι το ιδιο θα ειναι το αποτελεσμα γιατι απλα ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
    θα πεις οι αλλοι πιο αξιοι ειναι? οχι βεβαια!
    μας εδωσαν 3 υποψηφιους (μεσα και εσυ ησουν)
    και επρεπε απο τον χειροτερο να διαλεξουμε τον καλυτερο.
    αυτο συμβαινει ολγα, τοσα χρονια ΔΕΝ βρεθηκε ενας ΑΞΙΟΣ να ειναι δημαρχος ή νομαρχης στην πολη μας. και δυστυχως απο τους χειροτερους επιλεγουμε τον ''καλλιτερο''

    μην ασχολεισαι που σου λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ φίλε (9:21) έχεις απόλυτο δίκιο και επανορθώνω παρακάτω δημοσιεύοντας αυτούσιο το σχόλιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ ΠΟΝΤΙKΕ
    Δεν ξέρω αν και πια σχέση μπορεί να έχεις εσύ και το μπλογκ σου με τον Ασπρίδη, αλλά αν κρίνω από τη συχνότητα των διαφόρων αναρτήσεων, προηγείται με διαφορά ο Στάθης Κωνσταντινίδης και ακολουθούν η Μούσιου, ο Βοσκόπουλος και λίγο πιο πίσω ο Λιάνης με τον Ηλιάδη.
    Όσο και αν έψαξα, δεν βρήκα παρά μόνο μία ανάρτηση του Ασπρίδη!
    Δεν καταλαβαίνω πως ο Βουνίσιος Ακτιβιστής οδηγήθηκε σε αυτό το συμπέρασμα. Παρεμπιπτόντως αφού του αρέσει να μιλάει με ονόματα, γιατί δεν υπογράφει και ο ίδιος σαν Ρασάϊκος αλλά κρύβεται πίσω από το "Βουνίσιος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή ξέρω ότι η Βοσκοπούλα διαβάζει τα ΣΑΙΤ που ήταν αφού δουλεύει πολύ για τον τόπο όταν έγινε η συνάντηση για το ΤΡΕΝΟ και τα άλλα θέματα. Ξέρω ντράπηκε να βγεις δημόσια γίατί θα έπρεπε να συμφωνήσει με το Δήμαρχο όπως έκανε στο τελευταίο Δημοτικό. ΚΡΙΜΑ ΟΛΓΑ πως κατάντησες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΑΣΑΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ26 Μαρτίου 2011 στις 8:13 μ.μ.

    μόλις πληροφορήθηκα ότι ακούστηκε το όνομα μου στην διένεξη μεταξύ βουνίσιου και ποντικού. Δέν
    Καταρχήν όπως έχεις τονίσει στο παρελθόν ποντικέ δέν με ενδιαφέρει ποιός είναι αλλα ποιά έίναι η ουσία της απόψεως του είτε είναι ο ένας απλός επόνυμος ή ανόνυμος συμπολίτης μου είτε ο κ Λιάνης ο κ Κωνσταντινίδης Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΙΌΣ ΕΊΝΑΙ...δέν υπηρετω κανένα γραφείο ηθηκής αποκαταστάσεως ή αρχειοθετώ τα ονόματα αυτών του τί είπαν πώς το είπαν για ποιόν το είπαν εάν δυσαρεστουν το φίλο ή την φίλη μου.
    ΑΓΚΥΛΩΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΎ...με ενδιαφέρει η ουσία των λεγομένων και όχι το ονοματεπώνυμο του Ούτε υπηρέτησα ούτε υπηρετω σε αστυνομνικό τμήμα ή υποκατάστημα λογοκρισίας της απόψεως του κάθε πολίτη .Αυτά μακράν απο εμένα φίλε υπέυθυνε του παρόντος μπλόγκ.Είναι δουλειά σκοτεινών κύκλων που μόνο ζημιά κάνουν στην τοπική κοινωνία.Γνωστοί σε όλους μας ....
    Ώς Έλληνας πολίτης έχω κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ώς μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. να εκφέρω την γνώμη μου και δέν θα επιτρέψω σε κανέναν πλέον να με φυμώσει κατα την συνήθη αγκυλωτική πρακτική του.
    Το τί έγραψε ο βουνίσιος είναι άποψη του σεβαστή ή όχι δικό θέμα που απηχεί την δική του μεριά .Δέν είμαι αυτός που θα κάνω τον εισαγγελέα στο τι είπε πώς το είπε. ....
    Συχνά στέλνω άρθρα μου στον βουνίσιο ο οποίος έχει την καλοσύνη να τα δημοσιευει όπως δημοσιεύουν πολλοί δημοσιογράφοι τις απόψεις μου ώς απλός πολίτης όπως κατα καιρούς έχουν δημοσιευθεί στο τοπικό ημερήσιο τύπο
    Προφανώς κάποιοι θέλουν να εμπλέξουν το όνομα μου για δικές τους σκοπημότητες .Να γνωρίζουν καλά ότι είναι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ή μάλλον σε λίγο καιρό θα αντιληφθουν ότι πέρασε η μπογιά τους κατα το λαικώς συμφραζόμενον.
    Επειδή δέν θέλω να εμπλακώ σε κυνήγι φαντασμάτων δέν θα δώσω συνέχεια.

    Αυτός που σε πληροφόρησε λάθος πληροφορίες έχει να του πείς και ξεγελάστηκε και ο ίδιος.

    Σεβαστή η άποψη του καθένα όσο πικρόχολη είναι όποια καλή ή κακή σκοπημότητα κι εάν κρύβει όπως στην προκειμένη περίπτωση του ποντικου ή του βουνίσιου ακτιβιστή
    Αυτό σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι φασιστικής΄ή σταλινικής διαθέσεως λογοκρισία .
    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως το λένε αυτό; Νομίζω κάπως έτσι: "όποιος έχει τη μύγα.....μυγιάζεται"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βουνίσιος ακτιβιστης27 Μαρτίου 2011 στις 1:53 π.μ.

    ....και χέστκ η φοράς στ αλώνι !! προηγούμενε 8.29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά ηρεμία... να πάρετε την μουσίτσα από το χεράκι και να πάτε σε ένα video club να νοικιάσετε το έργο << Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ >>.Μπορεί να μη το βρείτε γιατί είναι λίγο παλιό αλλά δεν πειράζει δέστε την ΜΟΥΣΙΤΣΑ και θα εμπεδώσετε το έργο άριστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά ηρεμία.....γιατί σε λίγο καιρό όσοι την ΒΡΙΖΕΤΕ δημοσίως σε λίγο καιρό θα την ΓΛΕΙΦΕΤΕ πατόκορφα και μάλιστα δημοσίως...ψYχραιμία δημόσια γλειφτάκια γιατί σας παρακολουθούν μάτια απο το ΜΈΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ελπίζω να το εμπεδώσατε και κόψτε τις ψευτομαγκιές σας...ο ποιμενάρχης έπιασε δουλειά στο συγκρότημα χατζηνικολάου άν σας λέει κάτι και εσείς ζείτε στο "Ποιμενάρχη¨δώστα όλα ...όταν θα ξυπνήστε θα είναι πλέον αργά προς το παρόν καμαρώστε τα πορνό και τις ΒΡΙΣΙΕΣ σας...θα πέσει μαρμαγκα θα το φυσάτε και θα γλειφετε δημόσια η κρυφά αυτήν που βρίζετε σήμερα δημοσίως ...ΚΟΠΡΙΤΕΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τέτοια γλίτσα δεν γλύφετε βρε γλιστράει πολύ...
    Βρε ούστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο βουνίσιος ακτιβιστής είπε απλά τα πράγματα όπως είναι. Πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι οι υπευθυνοι αυτού του μπλόγκ δεν νομίζουν οτι υπάρχει έστω και ένας (1) Φλωρινιώτης που να μην ξέρει ποιοι είναι και ποιά η σχέση τους με Ασπρίδη - Λιάνη και γιατί και πως εμφανίστηκε αυτό το μπλόγκ την συγκεκριμένη περίοδο. Εάν το κάνουν τότε απλά παραπλανούν τον εαυτό τους.

    Παρ' όλα αυτά πρεπει να τους αναγνωρίσουμε ότι ειδησεογραφικά τα πάνε πολύ καλά και μερικές φορές μάλιστα η "εσωτερική πληροφόρηση" που έχουν δίνει στους αναγνώστες περισσότερα στοιχεία από αυτά που συνήθως λαμβάνουμε από τον τύπο.

    Από αντικειμενικότητα πάντως ας μην το συζητάμε. Για να είμαστε και αντικειμενικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ φίλε (9:16) - ή μήπως φίλη; - επειδή δείχνεις να ξέρεις πολλά, δεν τα λες και σε εμάς; Aν δε, νομίζεις πως δεν είμαστε αντικειμενικοί, έχεις την επιλογή να μην μας διαβάζεις και να διαβάζεις αυτούς που εξυπηρετούν τη δική σου «αντικειμενικότητα».
    Όσο για το χρόνο εμφάνισης του blog, θα σου επισημάνω δύο πράγματα, που δείχνουν τον παραλογισμό σου, αλλά και ότι βλέπεις παντού φαντάσματα. Εάν θέλαμε να στηρίξουμε κάποιους συγκεκριμένους, δε θα ήταν πιο λογικό να εμφανιστούμε πριν τις δημοτικές εκλογές; Η δημιουργία του blog μετά τις εκλογές ποιον εξυπηρετεί; Και στο κάτω κάτω, έχεις ιδέα πόσα blogs εμφανίστηκαν τους τελευταίους μήνες; Σύμφωνα με τη λογική σου, όλα εξυπηρετούν κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους;
    ΥΓ: Από τις μέχρι τώρα αναρτήσεις μας, υπάρχει κάποια στην οποία αναφέρονται ψέματα; Αν ναι, θα θέλαμε να την αναφέρεις. Αν όχι, τότε ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου με το blog; Μήπως τελικά παραπλανάς εσύ τον εαυτό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατ' αρχάς θεωρώ ότι η ΚΥΡΙΑ Όλγα Μούσιου, με την απάντησή της απέδειξε - μόνο σε όσους είναι σε θέση να το καταλάβουν και διαθέτουν την πολιτική ωριμότητα να το αποδεχθούν - ότι ΚΑΙ αξιοπρεπεστάτη είναι, ΚΑΙ διαθέτει "ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ". Όμως, παρασύρθηκε και υπερέβαλε στο σημείο που αναφέρεται σε κάποιους οι οποίοι ... "Μπορούν να καμαρώνουν σήμερα που κάνανε τον κ. Βοσκόπουλο Δήμαρχο Φλώρινας". Δηλαδή είναι έγκλημα που έγινε ο κ. Βοσκόπουλος Δήμαρχος; Η λαϊκή ετυμηγορία - την οποία πολλοί πολιτικοί λησμονούν αμέσως μετά τι εκλογές εάν το αποτέλεσμα δεν τους ικανοποιεί - ήταν εγκληματική ενέργεια των κατοίκων του νέου διευρυμένου Δήμου; Θέλω να πιστεύω ότι δεν εννοούσε αυτό αλλά το συγκεκριμένο σημείο της απάντησής της, παραπέμπει σε τέτοια ερμηνεία, η οποία - πάντως - από πλευράς μου μόνον εσκεμμένη δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. βουνίσιος ακτιβιστής28 Μαρτίου 2011 στις 10:42 μ.μ.

    "ο έρωτας και το χρήμα δέν κρύβονται" έγραφε κάποτε σε ένα χνουδωτό πιθηκάκι στο παλέ ποτε κατάστημα και είδη δώρων του κυρίου " τικ τακ " Ανεπανάληπτα δώρα για ανεπανάληπτους πελάτες...
    ποντικέ πολούς καφέδες σας βλέπουν να πίνετε παρέα στον πεζόδρομο και με συχγωρείτε σάς την έχει βαρέσει στα νέυρα.¨Οχι ότι είναι αμαρτία να πίνετε καφέδες απεναντίας ο έρωτας και το χρήμα δέν κρύβοντε Δυστυχώς δέν υπάρχει νευροψυχίατρος ...
    το ότι είσαι συνεπής δημοσιογράφος δέν κρύβεται παρά τις προσπάθιες για το αντίθετο, απο τα νεα που ΠΡΩΤΟΣ πρίν όλους τα αναρτείς. Αυτό σε τιμάει και φανερώνει ότι οι πηγές πληροφόρισης σου είναι έγκυρες θα έλεγα ...αυτό που δέν τιμάει τους συμβουλάτορες είναι να τα ρίχνουν κατα πρόσωπον σε όποιον δέν γουστάρουν για εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς καιροσκοπισμους και ιδιοτέλειες δύο η τρειών ανθρώπων . Το αναγνωστικό κοινό των φλωρινιώτικων μπλόξ έχει διαίσθηση και να σου το πώ έχει βαρεθεί να διαβάζει ανούσιες αντιπαραθέσεις που δέν προσφέρουν τίποτα παρά εσωκομματικές βεντέττες. προσωπικά όπως και πολλοί συμπολίτες μου έχουν βαρεθεί να μήν πώ σιχαθεί αντιπολιτεύσεις για την αντιπολίτευση και να τα λέμε με το όνομα τους για την κουτάλα για μικροσκοπημότητες για εξουσιολαγνείες όπως είπε η κυρία Μούσιου κάπου...επιτέλους άς παραμερίσουμε τα θέλω του εγω μας και άς ξεβαλτώσουμε τον τόπο και μέσα απο τα μπλόγκ μας καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα και όχι προβολή διαπροσωπικων διενέξεων που οδηγεί όπως είναι φυσικό σε ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ( παροτρύνσεις για μη χαριστικές αντιμετωπίσεις σχολιαστων ατεκμηρίωτα ξεκαρφώματα ονομάτων που διασέρνουν ακόμη και πολίτες , αγαπητοι βοσκοπουλας μύγες μυγιάζοντε φαντασματα μέσω σχολίων ειδικά σε μπλογκ δημοσιογραφικό ...οι προεκλογικές αντιπαραθέσεις τους μόνους που ωφελούν είναι δυό τρείς και κανέναν παραπέρα....εδω ο κόσμος καιγεταιι ασχολούμαστε στο τι είπε ή έκανε ο ένας με τον άλλο...και κάτι τελευταίο να ξεκαθαρίζουμε μιά για πάντα...δέν είμαι ο Λάζαρος που τον εκτιμώ όπως εκτιμώ και εσένα ...ούτε ασκώ την δημοσιογραφία...είμαι ένας απλός πολίτης

    τώρα εάν πιστεύεις ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσεις δημοσίως έ τότε θα πώ ότι είπα όσο αφορά τον εαυτό μου...

    ¨χεστκ η φοράς στ Αλώνι" όχι στα Άλωνα "σ τα Αλώνι"
    τους χαιρετισμούς μου απο το........ βουνό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βουνίσιε βλέπω ότι επανέρχεσαι ξανά και ξανά σε ένα θέμα που δείχνει να σε "καίει" και προσπαθώ να καταλάβω το γιατί. Προσπαθώ επίσης να καταλάβω το γιατί αυτή η ξαφνική επίθεση στο neaflorina από πλευράς σου. Μάλλον, η δημιουργία του blog σε έχει ενοχλήσει (ξέρεις, υπάρχουν και άλλα blog, καθαρά δημοσιογραφικά, που τα σχόλια των ανωνύμων είναι κατά πολύ χειρότερα από αυτά που - τυχαία - σε έθιξαν στο neaflorina).
    Αυτό τουλάχιστον δείχνεις, αφού δεν κρατάς ούτε τα νεύρα σου (μήπως πίνεις εσύ πολλούς καφέδες;), αλλά ούτε και τα προσχήματα. Σου επιστρέφω λοιπόν όλους τους χαρακτηρισμούς, που με την αξία σου δείχνεις να κερδίζεις (περί έρωτος, χρημάτων και ειδικά περί νευροψυχιάτρων). Το ότι βγάζεις μια εμπάθεια (που προσπαθείς μετά να καλύψεις με δηλώσεις εκτίμησης) είναι φανερό, αλλά δυστυχώς κινδυνεύεις να καταστείς και ένας κοινός συκοφάντης.
    Και συνεχίζεις να με κατηγορείς για πράγματα που κάνεις πρώτα εσύ ο ίδιος όπως π.χ. την όψιμη υπεράσπιση συγκεκριμένων προσώπων ή το να «χαφιεδίζεις» κι ας κατηγορείς γι’ αυτό όλους τους άλλους.
    Σε ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές, αλλά κράτα - αν μου επιτρέπεις - και μερικές από αυτές και για τον εαυτό σου. Και τουλάχιστον μάθε να σέβεσαι τους άλλους. Γιατί μην ξεχνάς πως αυτή την «κόντρα» εσύ τη δημιούργησες, κάνοντας μια αναίτια επίθεση εναντίον μου!
    Και για να εξηγούμαστε: ποτέ δεν είπα ότι το blog είναι δημοσιογραφικό. Αν εσύ, αυθαίρετα, θέλεις να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα, δικαίωμα σου.
    Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, ένα μόνο πράγμα: έτσι είναι, αν έτσι θέλεις να νομίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ (εκπρόσωπε Βοσκόπουλου), η Κυρία (με πολύ μικρά γράμματα και πάντως σίγουρα όχι με κεφαλαία) Μούσιου, απέδειξε ότι διαθέτει τόλμη την δεύτερη Κυριακή, όσο όμως για την αρετή, θα μας επιτρέψεις να έχουμε άλλη άποψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.