Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

"Τα παιδιά της Φρειδερίκης"


8 σχόλια:

  1. για τα παιδιά των γκουαγκλ του "πατερούλη" Στάλιν θα μάθουμε ποτέ τι απέγιναν ;σε ποιο νεκροταφείο είναι θαμένοι οι καταναγκαστικοι εργάτες στα θέρετρα του σοβιετικου αρχιπελάγους ; αρκετά κράτησε το παραμύθι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με μιλιταριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΦΙΛΟ "μιλιταριστή" ΠΟΥ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ", ΕΛΠΙΖΩ: α) ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ β) ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ "ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΗΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΩΝ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ή ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ Ή ΓΙΑ ΟΣΑ - ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ - ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ. ΟΧΙ. ΑΔΙΚΑ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΟΛΟ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ. ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να φοβηθεί ρε ο βουλευτής της Ν.Δ.;
    Ο Πάγκαλος είναι που είπε κοπρίτες και κλέφτες τους Έλληνες;
    Η Διαμαντοπούλου που κλείνει τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία;
    Ο Ρέππας που κατάργησε τα τρένα;
    Ο Παπακωνσταντίνου που διπλασιάζει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης;
    Όπως και να τη φέρετε τη συζήτηση δε γλυτώνετε και από το μαύρο στις εκλογέες και από το φτύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε τι διαβαζουμε θα μας πεσουν τα μαλια. φοβηθηκε λεει ο κωνστντινιδησ και περνει τις γυναικεσ μαζι για να τον προστατευουν. καλα αυτος που τα γραφει αυτα τα εχει χαμενα. μεγαλη πικα τον εχει τον σταθη. αρε σταθη τουσ εχεισ παρει τα μυαλα. γουσταρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑΘΗ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΑΜΑΖΟΝΕΣ". ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.