Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Παραμένουν άλυτα τα προβλήματα των κατοίκων στις οδούς Ευρυδίκης και Ελευθερίου Βενιζέλου






Εδώ και 4 χρόνια οι κάτοικοι των οδών Ευρυδίκης και Ελ. Βενιζέλου αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητά τους, τα οποία παραμένουν άλυτα.
Τα αιτήματα αυτά σχετίζονται με την ασφαλτόστρωση των οδών, τη φωταγώγηση του δρόμου και την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων. Μάλιστα, τα έχουν αποστείλει και γραπτώς προς το δήμαρχο Φλώρινας, μαζί φυσικά με τις υπογραφές τους. Πριν από λίγες ημέρες έλαβαν απάντηση από το δήμο Φλώρινας, στην οποία και ανταπάντησαν. Και τα δύο κείμενα τα απέστειλαν στο neaflorina, μαζί με φωτογραφίες της περιοχής τους.

Η απάντηση του δήμου
«Αξιότιμε κ. Γιόντη,
Λάβαμε το email σας σχετικά με τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζετε οι κάτοικοι της οδού Ευρυδίκης και Ελευθερίου Βενιζέλου και σας γνωρίζουμε τα εξής:
Αρχικά σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση της απάντησης μας, απλά η επιστολή σας είχε σταλεί σε λάθος email.
Με την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα Δημοτική Αρχή, ξεκινήσαμε άμεσα την εκπόνηση έργων στην παραπάνω οδό. Δυστυχώς όμως υπήρξαν διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και για το λόγο αυτό αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τις όποιες εργασίες είχαμε προγραμματίσει, διότι μας είπαν ότι εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις και έως ότου αποφανθεί το δικαστήριο, δεν μπορούμε να προβούμε σε καμιά ενέργεια εκτός και αν όλοι οι ενδιαφερόμενοι μας υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις για να μπορέσουμε να προβούμε στην υλοποίηση εργασιών στον παραπάνω δρόμο.
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε και σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση την οποία μας παρείχατε.
Από το Γραφείο του Δημάρχου Φλώρινας».

Η θέση των κατοίκων
«Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Δυστυχώς η απάντησή σας δεν επιλύει τα ζητήματα μας και αναμέναμε μια πιο θετική έκβαση. Εσωκλείω μερικές φωτογραφίες ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο θλιβερή και αξιολύπητη είναι η κατάσταση, μήπως και μας λυπηθείτε. Οι επανειλημμένες αιτήσεις μας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 4 ετών δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και η μόνη ανταπόκριση που λαμβάνουμε είναι ακόμα περισσότερες δικαιολογίες. Το μόνο που ζητάμε, είναι ότι σας παρακαλώ να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να επιταχυνθούν τα πράγματα για την επίλυση θεμάτων μας.
Ευχαριστώ πολύ
Γιόντης Γιώργος - εκ μέρος τους κατοίκους της οδού Ευρυδίκης και Ελευθερίου Βενιζέλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.