Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων Φλώρινας

Αποφασίστηκαν και ορίστηκαν οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων του Δήμου Φλώρινας. Έτσι, οι αρμοδιότητες αναλυτικά έχουν ως εξής:

Ο κ. Ευαγγέλου Νικόλαος, υπεύθυνος για
-Τη λειτουργία και το συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής καθώς και της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης.
-Την τέλεση πολιτικών γάμων του Δήμου Φλώρινας

Ο κ. Μπαρδάκας Χρήστος, υπεύθυνος για
- Τη λειτουργία και το συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας.
-Την τέλεση πολιτικών γάμων του Δήμου Φλώρινας.

Ο κ. Καρακόλης Μιχαήλ υπεύθυνος για
-Τη λειτουργία και το συντονισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών,
της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος.
Την τέλεση πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας.
Τέλος του μεταβιβάζονται για τα Τοπικά Διαμερίσματα Κάτω Κλεινών, Μελίτης, Περάσματος και Φλώρινας οι κατά τόπον αρμοδιότητες που αναφέρονται στο Ν. 3852/2010.

Ο κ. Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος υπεύθυνος για
- Τη λειτουργία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού και Τουρισμού καθώς και τις Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.
- Την τέλεση πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας

Ο κ. Μαβίδης Παναγιώτης υπεύθυνος για
-Τη λειτουργία της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης καθώς και της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π.
-Την τέλεση πολιτικών γάμων.

Η θητεία των νέων Αντιδημάρχων θα διαρκέσει από 14-1-2013 μέχρι και 31-8-2014.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Νεοεκλεγέντες Αντιδήμαρχοι, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.
    Ο πολίτης σας ψήφισε, ο Δήμαρχος σας ανέθεσε ευθύνες, αυτό που μένει είναι να ακούσετε ΜΠΡΑΒΟ από τους πολίτες και αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟ εάν δουλέψετε σκληρά και μακριά από Μικρότητες και Προσωπικά Συμφέροντα.
    Δήμαρχε Φλώρινας κε Βοσκόπουλε, απέδειξες ότι είσαι πιο ψηλά από ότι νομίζαμε. Είσαι ένα όρθιο και σκληρό άλογο. Δείξε ότι εσύ είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού μακριά από προσωπικές σκοπιμότητες και πάντα μέσα από ισορροπίες, με το νου και με το βλέμμα προς το γενικό συμφέρον του τόπου και του λαού.
    Βγήκες πιο καλός από όσο περιμέναμε, εμείς χαιρόμαστε, όμως σε κάποιους τους ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ, στους εντός, εκτός, μαλλιάριδες, ξυρισμένους, γραβατάκιδες, εγκάθετους, βολεψάκιδες και κονδυλοφόρους.
    Κύριοι δεν είμαι ψηφοφόρος σας, όμως σας εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ καλή επιτυχία και εάν τυχόν κάποιος από εσάς δεν τα καταφέρει καλά, εύχομαι ο Δήμαρχος να κάνει την υπέρβασή του και να κάνει Αντιδήμαρχο κάποιον από την Αντιπολίτευση, για να πάθουν τη πλάκα τους κάποιοι, γιατί για σένα προέχει το καλό του τόπου και όχι των κομμάτων.
    ΄Ετσι μπράβο δώσε μαθήματα σε αυτούς οι οποίοι θεωρούν τους ευατούς τους σωτήρες αυτού του τόπου.
    Ο τόπος έχει ανάγκη από Σωτήρες που εμείς ψηφίζουμε και όχι από διορισμένους και εγκάθετους.
    Δήμαρχε συνέχισε έτσι δυνατά. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.