Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Για το διπλό στο νησί των Φαιάκων οι γυναίκες του Αμύντα

Στο νησί το Φαιάκων ταξιδεύει την Κυριακή η γυναικεία ομάδα του Αμύντα, που θα κληθεί να υπερκεράσει το εμπόδιο του τοπικού Φαίακα, προκειμένου να διατηρηθεί στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2. Η ομάδα της Κέρκυρας μπορεί να βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας (3 νίκες/3 ήττες), αλλά δεν συνιστά σε τίποτα έναν ευκολοκατάβλητο αντίπαλο, ειδικά όταν αγωνίζεται στο γήπεδο του.
Ο Νίκος Γιώσκος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πλην της απουσίας της Λίας Στεφανίδου, ενώ η Ηλιάνα Ρακοπούλου επέστρεψε δυναμικά στις προπονήσεις της ομάδας, μετά το βαρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας.
Ο προπονητής του Αμύντα Νίκος Γιώσκος σχολίασε: «Το βασικότερο απ όλα είναι να έχουμε υγεία ώστε η επιτροπή χάντμπολ, οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου να συνεχίσουν απερίσπαστοι την προσπάθεια που κάνουν ώστε να φέρουν τον Αμύντα στη θέση που του αρμόζει.
Το παιχνίδι στην Κέρκυρα κρύβει πολλούς κινδύνους, ωστόσο πιστεύω ότι η ομάδα μου διαθέτει τη προσωπικότητα και την εμπειρία που απαιτείται σ αναμετρήσεις αυτού του τύπου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.