Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Άλλη μια νίκη για τον Αμύντα Σκοπιάς

Με το «δεξί» μπήκε στις υποχρεώσεις της για την νέα χρονιά η ομάδα Μπάσκετ του Αμύντα Σκοπιάς αφού επικράτησε της ομάδας του Άρη Ατραπού με σκόρ 65 -56 το Σάββατο 05-01-2012 στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας.
Έφτασε έτσι τις 5 νίκες σε 6 αγώνες και εδραιώθηκε έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας μεγάλη σταθερότητα, σοβαρότητα και βελτίωση σε κάθε αγώνα.
Όσο αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Διονύση Δελέγκου ήταν εμφανώς ανώτερη και παίζοντας σύγχρονο μπάσκετ με προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση, δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Απέναντι στο σκληρό και άτεχνο παιχνίδι των αντιπάλων, η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς παρέταξε ένα οργανωμένο σύνολο, προϊόν συστηματικής δουλειάς και με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο αλλά και οργανωμένο επιθετικό πλάνο έφτασε εύκολα στην νίκη.
Αν και τυπικά γηπεδούχος η ομάδα του Αμύντα έπαιξε σε ένα γήπεδο που είχε κατακλειστεί από φιλάθλους των αντιπάλων χωρίς όμως να επηρεαστούν στο ελάχιστο αφού όλοι οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και ήταν συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητή τους.

Τα Δεκάλεπτα: 19 - 12, 16 - 11, 16 - 13, 14 - 20.
Ημίχρονο: 35 - 23

Αμύντας Σκοπιάς: (Δελέγκος Δ.) Δημητρίου Σ. 14, Δήμου Δ., Θεοφανίδης Λ., Παπαθανασίου Φ. 11, Αδάμου Δ. 18 (1τρ.), Νάστος Χ. 6 (1τρ.), Αθανασιάδης Π. 8, Κρέτσης Π. 2, Φωστηρόπουλος Π. 2, Αραπίδης Κ., Πινόπουλος Ι. 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.