Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Νοσοκομείο» ο Αμύντας εν όψει Άρτας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων τελείωσαν και οι παίκτες του Αμύντα Αμυνταίου προετοιμάζονται εντατικά για την Κυριακάτικο παιχνίδι στην Άρτα, κόντρα στη τοπική Αναγέννηση, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου, καταγράφοντας στο ενεργητικό της 3 νίκες και 1 ισοπαλία.
Εκτός από τη δυναμική του αντιπάλου, ο σύλλογος καλείται να αντιμετωπίσει τις απουσίες των ψωμά, Παπαχρήστου, Ιωαννίδη και Ελευθεριάδη, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Θεοχαρίδη, Ρόμπη και Παναγιωτίδη που ταλαιπωρούνται ίωση, ενώ ο Δημήτρης Τζώνη αποτελεί και τυπικά παρελθόν από το σύλλογο, καθώς μετανάστευσε με την οικογένεια του στην Αυστρία.
Ο προπονητής του Αμύντα Ζαφείρης Μπεκερίδης δήλωσε: «Ευελπιστώ το 2013 να είναι ενα πιο ελπιδοφόρο έτος, που θα χαρίσει υγεία σ όλους. Όσο αναφορά το παιχνίδι, θέλω να πιστεύω ότι το περσινό πάθημα στην Άρτα, μας έγινε μάθημα και ότι θα παρουσιάσουμε την αγωνιστική ετοιμότητα που ενδείκνυται σε ντέρμπι σαν το συγκεκριμένο .
Ο σύλλογος της Ηπείρου διαθέτει έμπειρους παίκτες και δυνατή έδρα, οι παίκτες μου όμως οφείλουν πρώτα στους εαυτούς τους να δείξουν ότι στα δύσκολα μπορούν περισσότερα…»

1 σχόλιο:

  1. «Νοσοκομείο» ο Αμύντας εν όψει Άρτας


    ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΙΤΛΑΚΙ....

    ME TO KAΛΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.