Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Να διορθώσουμε τα απλά και καθημερινά»

Αυτοί είμαστε και αυτό μας χαρακτηρίζει. Μα θα μου πείτε αυτό σε πείραξε τόσα και τόσα συμβαίνουν γύρω μας.
Ναι με πειράζει γιατί αυτή είναι η νοοτροπία του κάθε αναίσθητου ο όποιος έχει λόγο και άποψη για όλα, αλλά ο ίδιος μπορεί να κάνει ότι του γουστάρει και θα πρέπει οι άλλοι να τον ανέχονται.
Αυτά τα λίγα τα απλά τα καθημερινά θα πρέπει πρώτα να καταφέρουμε να διορθώσουμε και μετά πάμε και στα αλλά τα πιο μεγάλα και σοβαρά.
Ελλάς το μεγαλείο σου.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ LIDL ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΧΘΕΣ ΩΡΑ 10:45)

Αναγνώστης

10 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ Η ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Κ.Π. συμμερίζομαι απόλυτα την ενόχλησή σου για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ένας απ' αυτούς είναι ένα περιστατικό που μου έτυχε μόλις προχθές (20-1-2013) το βράδυ. Κατευθυνόμουν από το ξενοδοχείο "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" προς την πλατεία Γ. ΜΟΔΗ στις 12 τα μεσάνυχτα. Λίγα μέτρα πριν από τα φανάρια, κάποιος νεαρός βγήκε από ένα καφενείο και συνομιλούσε με έναν οδηγό Ι.Χ. στο μέσο της οδού, ενώ υπήρχε χώρος για στάθμευση στο ίδιο ύψος του δρόμου. Έκανα σινιάλο με τα φώτα για να μου ανοίξουν το δρόμο και να περάσω και εισέπραξα την οργισμένη παρατήρηση του νεαρού: "Δεν βλέπεις ότι μιλάμε"; Μάταια προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μπορεί να μιλάει με όποιον θέλει και για όση ώρα θέλει, αρκεί να μην εμποδόιζει κάποιον άλλον οδηγό να πάει στον προορισμό του. Αντί απαντήσεως με ρώτησε: "Γιατί ρε; Που θα πας και βιάζεσαι τόσο πολύ"; Το σχόλιο για το επίπεδο του εν λόγω νεαρού, ανήκει στον καθένα. Όμως, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είναι πάρα πολλοί και όλων των ηλικιών αυτοί που υιοθετούν παρόμοια συμπεριφορά. Δυστυχώς, αυτό είναι το επίπεδο της μικρής μας κοινωνίας. Λυπάμαι γιατί κάποτε - μόλις λίγα χρόνια νωρίτερα - τέτοια φαινόμενα ήταν ελάχιστα και όλοι τα καταδίκαζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ να αποκαλυφθεί ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
    Χριστίνα Ρίμπα κάτοχος Renauld Megane με αριθμό κυκλοφορίας ΡΑΕ9000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα να δεις τι γίνεται και στο Αμύνταιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά δεν είναι προνόμια μόνο της Φλώρινας και του Αμυνταίου. Στη Θεσσαλονίκη που ζω να δείτε τι γίνεται... Όταν βλέπω ένα "αστέρι" να έχει παρκάρει με τέτοιο τρόπο σε parking super market παίρνω τα στοιχεία της πινακίδας και το αναφέρω στο μαγαζί. Τις πιο πολλές φορές φωνάζουν από τα μεγάφωνα να πάρει το αυτοκίνητο του. Έτσι έστω και με αυτό τον τρόπο του "βάζουν" με το ζόρι λίγο από το μυαλό που του λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γίνε κι εσύ εθελοντής τροχονόμος ΜΠΟΡΕΙΣ!23 Ιανουαρίου 2013 στις 9:20 π.μ.

    Απλό είναι το θέμα ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΛΕΝΤΛ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ στου Σουμπάση στου Γρηγοριάδη και στου Μασούτη ΣΤΟΥ αβ βασιλοπουλος και στου κεαρφουρ μαρινόπουλος Στα σούπερ μαρκετ΄που σας ανέφερα υπάρχει πάντα άπλετος χώρος να παρκάρετε τα αυτοκίνητα και τα αγροτικά σας κι άς μήν έχει δικτυωτό σκέπαστρο για τον ήλιο!!!!...Μα καλά τόσο μυαλό θέλει για να καταλάβετε που είναι το συμφέρον σας ρε Φλωρινιώτες οδηγοι; θα παρκάρετε σάν...άρχοντες θα φορτώσετε τα ψώνια σας και τελείωσε η ταλαιπωρία . Και στα πιό απλά και καθημερινά λυσεις δέν μπορείτε να βρείτε; άιντε βγάλαμε μία φωτογραφία ε και? εκτός κι εάν ΨΟΝΙΖΕΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΤΑ ΜΠΙΤΟΥΛΙΑΝΣ ΜΑΡΚΕΤΣ και σνομπάρετε τα πάρκινγκ της Φλώρινας.Ρε Σάββα δέν οργανώνεις τίποτα εθελοντές τροχονόμους στα πάρκινγκ των σουπερ μάρκετς να κόβουν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα ;μΊΑ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ( όπως μου έκαναν τις προάλλες σε μάρκετ της Θεσσαλονίκης γιατί βιαστικός σάν ήμουν πάρκαρα με τον ίδιο τρόπο εκεί) να πιάσουν δουλειά και οι λαμαρινάδες άν και δέν το συνιστώ ώς λύση γιατί είναι παράνομη μέθοδος αντιμετώπισης ασυνείδητων γιωταχίδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ, ΡΑΜΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ? ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ "ΜΠΑΛΑΚΙ" ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΩΜΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΟΝΙΑ ....ΨΩΝΙΖΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΨΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΤΟΥΣ ..ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ,....ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ /.//ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΠΕΣΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ....ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.