Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σε εκλογική ετοιμότητα η Νέα Δημοκρατία

Σε εκλογική τροχιά έχει μπει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και στο νομό Φλώρινας, καθώς μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων, την περιοχή επισκέφτηκε χθες ο βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης, στο πλαίσιο εξόρμησης στελεχών του κόμματος στην περιφέρεια.
Ο κ. Χαλκίδης έκανε αναδρομή από τις εκλογές του 2009 μέχρι σήμερα, επιρρίπτοντας ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου προσωπικά για την «εγκληματικά καταστροφική πολιτική» που ακολούθησε. Παράλληλα, ανέλυσε τις προτάσεις της Ν.Δ. για την έξοδο από την κρίση και το αναπτυξιακό μοντέλο που θα πρέπει να ακολουθηθεί, ενώ κάλεσε και τους «πικραμένους φίλους» του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία.
Αμέσως μετά, ακολούθησε συνεδρίαση της διευρυμένης νομαρχιακής συνέλευσης του κόμματος.


3 σχόλια:

  1. Το μονό σιγουρο είναι ότι όποιος ψηφιση ΝΔ η ΠΑΣΟΚ είναι η λαμογιο η βλακας…και από βλακες εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν βλέπουν την κατάντια τους!! Καταμετρημένα από τις φωτογραφίες 30 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των κομματικών αρχόντων (τρομάρα τους για το “αρχόντων”) βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, κομματόσκυλων. Δεν βλέπουν ότι ο κόσμος τους έχει γραμμένους!
    Αυτοί και αυτοί μείνανε, γιατί δεν μαζεύονται σε κανα σπίτι για καφέ αφού χωράν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μεγάλη ντροπή σε αυτές τις εκλογές να στηρίζει κάποιος τα "μνημονιακά" κόμματα. Η ιστορία θα έχει συνέχεια, και θα δόσουν λόγο. Από τους άλλους τους τενεκέδες δεν περίμενα τίποτα καλύτερο, αλλά ο Βόσδου δεν έπρεπε να κατέβει. Έπεσε πολύ χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.